Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia csereld ki a gyujtáskapcsolót és valószínűleg jó lesz. Folytás még van a motorban?
Szia! Kapcsolási rajzot és egyéb ábrákat az oemparts-on találsz hozzá.
http://oem-parts.hu/hu/parts/a...
Sziasztok! most került hozzám egy elég leharcolt rs 50 és valamiért az istennek sem akar normálisan felpörögni max 50Km/h ami kitudok hozni belőle :( valakinek valami ötlet ? és még ha lenne valakinek egy kapcsolási rajza hozzá azt nagyon megköszönném mert semmi nem működik rajt és csak tolásra indul gyújtáskapcsolót hiába kapcsolgatom semmire nem reagál le sem állítja.
Sziasztok ! Lenne egy am6-os blokkal olyan gondom h nem tudom beállítani az alapjáratot.. Levegőt nagyjából beállítom szépen jár a motor , gyertyakép jó ,de az alapjáratot hiába állítom szinte nem is reagál rá a motor.. Ha teljesen betekerem a az alapjárat állító csavart akkor annyi változik hogyha egyenesbe tartom a motort akkor akkor szépen jár bár magas az alapjárat de amint ráteszem sztenderre szépen lassan csökken a fordulat és leáll. Karbi tiszta , szemmel látható hibát nem találtam benne. Valaki találkozott már ilyennel ? Köszönöm a segítséget előre is !
Sziasztok!

Van egy RS 50-em, legalább két évet állt, mocsok ragacsos fekete olaj volt a blokkban, ezt kicseréltem Castrol Syntrans 74W-90-es váltó olajra, de a váltó eléggé tapad az olajcsere után is. A lamellákat megnéztem, nem kopottak, de lehet, hogy az állás miatt beleivódott a mocsok. Terveim szerint kicserélem a lamellákat és az olajat, szerintetek újra rakjak a blokkba Castrol olajat, vagy vegyem meg a gyári előírás szerinti Agip GEAR SYNTH, SAE 75W – 90 olajat?
Köszi:
Cs
Az enyém rendben van, csak egy ötlet volt.
Szerintem az olaj megeszi a teflonszalagot, vagy neked azzal sikerült ?
Teflonszalag esetleg?
Sziasztok!
Olyan probléma lenne RS 50-nél, hogy az olajszint jeladónál folyik az olaj. Egyszerűen kb. ráfújok megemelkedik a kupak és szivárog az olaj.
Mi lehet a gond? Furcsa nekem, hogy ez nem cuppan rá úgy, mint a betöltő kupakja, de utánanéztem és gyári, ami ott van. Nálatok volt már ilyen ? mivel orvosoljam ? Szilózgatni nem szeretném, esetleg gumi o-gyűrűben gondolkodok.

Köszi!
Üdv!
Tudom, hogy nem RS hanem AF1 de hátha tudja valaki, hogy 50-es AF1 futura első villájába mennyi olaj illetve mekkora a szimering kell bele?
Sziasztok!
1999-2005 évjáratú RS 50-eshez keresek gyári visszapillantó tükröket és légszűrőt! Ha valakinek van jelezze! :)
És úgy általában mennyi az az ár amiért lehet egy jó rs 50 et venni ami 2000 előtti?
Mert nézegettem őket de képről nem lehet megmondani hogy milyen belül csak ezért kérdezem.
Látszólag rendben van.
Nézd meg, hogy a telók nem e könnyeznek, fékek nem e folyanak. Műszereket, lámpákat nezd meg. Hűtővizet nézd meg, hogy szép tiszta-e, illetve a blokkban nézd meg az olajat nem e folyik bele a víz. Sajnos nekem a régebbi típus volt, így nem tudom vannak e típushibái.
Rendben köszönöm szépen!
Szia. Igazából mindegy melyiket szeretnéd, motornál állapotot veszünk nem km-t, vagy év járatot. Egy tanács, af1-et ne, mert rv blokkhoz kevés az alkatrész
Sziasztok Aprilia rs 50 motor vásárláson gondolkozom és a kérdésem az lenne hogy megéri a a 2000 előtti járgányt venni?Kezdő motoros vagyok nem várok el sokat.
Sziasztok.
Tud nekem valaki segíteni, hogy az első képen szereplő motorra jó-e a második képen levő sárga első sárvédő?
Sziasztok!

KERESEK! Sportkipufogó rendszert RS50re. Kérem telefonon jelezzétek ha van. 30/négy23-067négy

Köszönöm.
Sziasztok! Mai motorozás közben,a motor egyszer csak megállt. Szikra van,de viszont tolás közben néha puffan és nagyon büdösen füstöl. Esetleg valakinek van valami ötlete? A gyújtásnál van jelölés,ott állítanom kellett,hogy a jelölések síkba legyenek,de azóta még ennyit sem csinál. 98-as.
Rs001 problémája engem is érdekelne,ugyan ebben a cipőben járok.
Szia, az újabbat :)
pl.: őt http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_50-9786415
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy '98-as Rs50-ről lenne szó,a gyári 14-es karbi van rajta,az alapjárati csavar teljesen becsavarva és nincs alapjárat.Alapjáratnál magasabb fordulaton hibátlanul dolgozik. Esetleg valaki tud a hibára megoldást? :)
Sziasztok!
RS 50 Karbi szivatóson hogy kell használni a szívatót, milyen állásba legyen melegen, és hogy kell hidegen indítani?
Hogy kell beállítani az olajpumpát, nem találtam rajta sem pontot, sem jelölést.
A gázbovdenél melyik a hosszabb a karbiba menő, vagy az olajpumpához?
Köszi:

Cs
Melyik típust nézted ki? A régebbit vagy az újabbat?
Sziasztok! Esetleg valakit érdekelne? :) Árra olyan 8-8 ezer forintra gondoltam.
ja,képek