Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, ez az Api rs50 (gyári 99'es)egy állat gép... 2tank benyával és szintén 2 nap seggeléssel megjártuk Romániát oda-vissza.Határnál volt kis probléma,de megoldottuk a bevándorlós kérdéseket... Ajánlani tudom csak...
Köszönöm szépen! Közben megtaláltam egy külföldi fórumon, hogy ha egy darab ilyen "drót" van, azt az alsó gyűrű alá kell tenni. Ebben a szettben szögre ugyan olyan mindkét gyűrű, úgyhogy megy az alsó alá. Vagy ez a kúpos/párhuzamos dolog szemmel nem is látható?
Az egyik gyűrű kúpos a másik párhuzamos, na most ezt a párhuzamos alá kell tenni. Azt hiszem az alsó gyűrű szokott a párhuzamos lennni. Próbáld bele mind2 horonyba egyesével a gyűrűket, amelyik horonyba nem megy bele az egyik, az lesz a kúpos.
Sziasztok! A 4. kapcsolókörmei törtek,ezért nincs 5. Hátha lát valaki fantáziát benne,mindene meg van és adok plusz alkatrészeket is.
http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Aprilia_rs_50_replica_57030045.htm?first=1
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy a mellékelt képen a piros nyíllal jelölt alkatrész mi lehet?
Egy ilyen hengerszettet vásároltam, és a dugattyú gyűrűk mellé van csomagolva az a kis drótszerűség.
Valamelyik gyűrű alá kéne tenni? Soha nem láttam még ilyet, pedig pár hengert már beépítettem.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Valószínű a léptetővilla ment szét, de így látatlanba nem lehet megmondani, szét kell szedni rögtön kiderül.
még idén szeretnéd felújitani? Csak a blokkot, vagy a teljes motort? Én vállalom a felújítást, Budapesten.
rájöttem megnéztem a gyertyát,szinte fehér volt,most adtam neki anyagot rendesen de lehet sokat is,majd a gyertya mutatja
ILyen henger
Hello!

Kérdés,egy polini w 70 cc hengernek egy gyűrűs dugóval mennyit kellene forognia,? Nekem 11500 fölé nem akar menni,előtte egy 80 cc kínai henger volt rajta,azzal forgott 13000 et is,minden ugyan az csak a henger lett kicserélte,persze ezzel sokkal szebben és rezonancia mentesen jár a motor és a hangja is sokkal jobb lett, jóéles pattogós .

Köszi
Sziasztok. Eladó lett az Rs-em. Esetleg ha valaki épp ilyet keres megtalálja a hirdetéseim közt. Vagy itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok!

Felújítanám gömb aprilia rs 50-em. Cél nem minél nagyobb sebesség elérése, hanem a megbízhatóság, közel gyári állapot. A főtengelyt felújítsam, vagy vegyek újat, ha újat akkor milyet?
A Felújítás kb mennyi lehet és pest megyében hol lehet megoldani?
Jelenleg egy arsial nikasilos 50 ccm hengerem van c túlméreten, ezt hónoltasam nagyobbra vagy vegyek új hengert? Kb mennyiért hónolhatnak?
Köszi :

Csaba
Sziasztok!
Én nézegettem az RS 50-eseket,és szeretnék venni egyet. Megkérdezhetem hogy mi az amira nagyon oda kell figyelni ezeknél a motoroknál vásárláskor?Van valami tipikus hiba?

Köszönöm szépen.
Sziasztok! Mentem a motorral,raktam volna az ötödiket és egy pici csörrenés hallatszódott és azóta nincs ötödik. AM5-ös blokk. A többi fokozat meg van. Valaki találkozott már ilyennel? Mi megy ilyenkor szét? Mit kell valószínűleg vennem? Sajnos még egy darabig nem tudom időhiány miatt szétszedni.
Hali!
Szerintetek melyik a jobb 50ccm speed aprilia rs50 vagy motohispania rx50?
Üdv. Van egy rs 50-em és az a problémám, h mentem vele és egyszer csak megállt. Azóta beindul, dadog 2-3 másodpercet és megint leáll. ezt csinálja folyamatosan, gyertya jó, szikra van, karbi, légszűrő is rendben van. Ha valaki tudja mi a baja irjon. Köszi
RS 50 / 2009 hez keresek sport kipufogó rendszert! ill. idomokat.!
Szia!
Mikor volt szimeringezve?
Ezek általában eléggé kint fognak, de a kuplungkosár közepén van egy durva beállító csavar, a bovdenállítóval csak finomhangolni szoktam. Azt nézd meg, állítsd be, esetleg cserélj rugókat, attól határozottabb lesz, és nehezebben csúszik meg.
Sziasztok!
Van egy gömb RS 50-em. Az a probléma, hogy a kuplung nagyon fent fog, kb. az utolsó 1 cm-en, ha állítok a bowdenen akkor meg elkezd csúszni. Először szétszedtem kitakarítottam, kapott új olajat és megmértem a lamellákat, de gyári értéken voltak, a hiba megmaradt. Vettem új lamellát, kicseréltem a hiba ugyanaz. Be volt verődve kicsit a kosár, azt megreszeltem, most minden jól jár, a kilincset beállítottam, hogy szinte párhuzamos legyen a blokkal, a bowdent beolajoztam, de akkor is akárhogy állítom a bowdent, egy ideig fent fog, aztán meg elkezd csúszni. Segítsetek, mi lehet a hiba, mit nézzek meg.
Köszi:
Csaba
Rendben köszönöm! Akkor ha úgy alakul kereslek!
Igen, egyforma. Nemsokára lesz egy szuper állapotú 17,5- ős dell'orto-m eladó, ha gondolod, majd keress meg
Sziasztok.
Volna egy aprilia area első teleszkóp, ami sok mindent csinál ,de nem nagyon csillapít. Kérdéseim: a teleszkóp gázos vagy olajos-e? Illetve Pécsen hova érdemes elvinnem felújíttatni, ha ez lehetséges. válaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Az am5 és am6 szívócsonk megegyezik? Mert majd 17,5-tös dellortot akarok a mostani 14-gyes helyére.