Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek egy pontos leírásával tudsz szolgálni?:)
a rugóelőfeszítést azon is tudod állítani.
nekem sachs a hatso mivel nem R-es :/
Sziasztok! Marquardt 1022 feklampakapcsoloja nincs valakinel elfekvoben ? muszakira menne a picike :( Koszonom!
kicsit tekerj vissza a rugóelőfeszítésen, igy a motor a saját súlya alatt kicsit összeül. Emiatt a csillapításon is kicsit engedj, aztán kész. Kicsit lágyabb lesz a rugózás ennyi, de észre sem fogod venni.
Nekem a rugóstaggal lehetett állítani a motor hátuljának a magasságát. Öhlins rugóstagnál biztos így van
RSV tükör 10e ft-ért eladó.Érd:zolimotor@gmail.com
erdekel :)
Sziasztok! ülésmagasságot mivel tudom lejjebb húzni legalább egy fél centivel? :) 2003-as RSV Mille.
Semmi gond, nincs itt támadás, inkább welcome, ülj rá, motorozd. Amit tudnod kell, hogy első látásra is levágd a sztorit, replikákat csak az R-esből csináltak, azon meg öhlins van. A kiput két oldalra húzták mint a későbbi RSV-ken. Ez valóban egy sima, viszont jól néz ki.
Szia
Elnezest ha negativnak tunik a hozzaszolas, de nem ez volt a szandek. En csak kerestem a jellemzo pluszokat a gepen es nem talaltam. Mindenesetre szep a gep es ez a lenyeg!
Nem támadott senki, csak leírták a tényeket, miszerint ez a motor nem egy Haga replika. Attól még lehet rendben mint sima Mille. Ennyi.
Sziasztok

Eladó egy kipufogó tartó konzol amit a hátsó lábtartó helyére kell felszerelni. Gondolom pályahasználatra találták ki ezt a szerkentyűt. Aprilia Tuono.-hoz kaptam még anno de a motor elment és ez megmaradt. Valakit érdekel esetleg?
Sziasztok.

Koszonom az eszreveteleket, en ennyire nem ertek hozza. Hozzam kerult a motor es en csak atneztem gatyabaraztam szezonra. En orulok hogy itt mindenki negativ, mert igazabol arat nem irtam, nyereszkedni sem probalok ezt is irtam. Szoval nem ertem ezt a nagy tamadast :). Szerintem ettol fuggetlenul egy szep darabrol van szo ahogy elnezegettem a napokban a neten. En arajanlatot varok csak es akit komolyan erdekel hasznalja, elvezze. Nekem nincs szuksegem a nagy penzre, csak komoly erdeklodore.
Koszonom a leirtakat, mert ez is fontos, hogy ne tevesszek meg senkit. Szep napot nektek. Adam
Ez a motor szerintem közel gyári, innen-onnan való kiegésztítőkkel, kínai karokkal, német carbonari idomokkal. A kerekek és a telók képről gyáriak, innentől kezdve semmivel nem ér többet mint a megszokott rsv.
A kerekeknek forgácsoltnak és kékeknek kellene lennie az? NEM, a telók felső csövének aranynak, az? NEM, az idomoknak Playstation2 és IP feliratosnak kellene lennie, az? NEM
Tehát ennek a villahídja Noriyuki Haga, a többi eredeti.
Nem okoskodásból vagy lehúzás miatt. De, mint az előttem levők is írták, a sorszámozott villahídon kívül nagyon sok elem nem stimmel a replikához képest. Pl: felni, teló, Akra dob, Superbike festés, fékek.
Remélem nem adtál nagy pénzt ezért a sima Milléért. Ezen a motoron semmi nem stimmel egy Haga vagy Edwards replikához képest. Se az idomok, se azok anyaga. A kipufogó és darab száma. A futómű, a fék, a matricázás, a kerekek, stb.
Ez a sorszamozott villahid egyebkent mit jelent? Marmint bocs hogy azt mondom, de nem latok rajta nagy kulonlegesseget, de lehet csak elnezek vmi felett
Sziasztok.

Eladó sorba fog kerülni egy Limitált szériás, sorszámozott Noriyuki Haga-s RSV1000-es (180*). Karbonelemekkel, Öhlins kormánystab. napokban került fel új ledes indexek. stb stb ( A motor hibátlan állapotban van. Szépen indul, csendes futás, brutál hang. Nem hírdettem még meg sehol, hátha valakit érdekel. Nem egy hétköznapi darab. Nem nyerészkedni akarok, egy normális hozzáillő áron adnám. Azt szeretném ha ez a motor sokáig "élne" azaz jó kezekbe kerülne.
Tel.: 06209285350
Ádám
Sziasztok!

Gondolom sokaknak okoz problémát a már behajtható tükrű motorján a "lefittyenő" tükör.
Ki hogyan orvosolta, Mert így használhatatlan.
Sziasztok,

Valakinek nem kell jó állapotú oldalidom 2004- RSVhez? Rendetraktam és találtam párat :-)
Meg van üvegszálas pályaidom is
Olcsóért odaadom
Bussa írtam privátban
Csao!tudnal adni egy telefon szamot ,mert amit hivok vagy ki van rakva mas veszi fel!
Udv!
Segitsegeteket szeretnem kerni!A napokba szeretnek venni egy 2000-es evjaratu 1000-es aprilia rsv-t!Rengeteget olvastam rola a neten de szeretnem a masok velemenyet is meghallgatni kikerni!Erdekelne a blokk ill egyeb reszei pl valto stb megbizhatosaga,csak mert latok 80 ezer km-rel is !esetleges tipushibak ? Orulnek minden segitsegnek es remelem jo dolgokat irtok mert nagyon tetszik!
első körben úgy látom az idomok nem gyáriak, kérdés hogy mekkorát buktak vele, vázra figyelj, ill