Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
2008- as Tuono-ra keresek hátsó ülést vagy valakit, aki le tud nekem gyártani egy olyan cuccot, amit be tudok pattintani az ülés helyére és rögzíthetek hozzá táskatartó gyűrűt.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.
Fonyód közelèben tud valaki Aprilia szerelőt?
2002-es RSV-1000 kell szervizelni!
A milléknek az állórésszel együtt van a jeladó, az újabb modelleken pedig kívül a dekniben egy külön szenzor. A mille állórész berakható az újabb modellekbe, de más a csatlakozó, át kell alakítani csak a 3 fázis kábelt tudod használni, értelemszerűen a jeladóét nem.
Szia. csak eladtad a factoryt
Heló srácok,
Rsv II. gen. megmaradt motyó ha valakinek esetleg pótolni javítani szükséges..
Az oldalidom súrolt de egyben van a has idom ahogy látszik.
Az össz motyó egy nyolcezresért vihető.
Kedves tapasztalt Rsv tulajok, olyan problémám van mikor a kulcsot elforditom és azonnal indítok, a vas beindul majd pár másodperc és leáll, csak abban az esetben nem ha a motort 4000-es fordulaton tartom, ha alá esik mint amit elvágtak leáll!!!! Gyújtás ráadás után ha pár másodpercet várok az önindító teker, de a motor nem indul!!!!!!!!! Szerintetek!!!!???
Köszi az ötleteket!Megoldódott... :-)
Sziasztok!Kis segítsèget kèrnèk.2003 tuono.Indítanèk,de csak kattan a relè ès semmi.Akku jó,relè kapcsolja a feszt...Ötlet?
Sziasztok! 2006-os RSV-m van! Azt csinálja, hogy egy hét állás után nem indul el, lemerül az akksi! Nemrég lett tekercsele a generátor, és új fesszabályzó és akksi is lett cserélve ősszel! Töltésem jó! Van tippetek, hogy hol mehet el az áram? Köszönöm előre is
Üdv.

Sokat keresgéltem eddig,de nem igazán találtam rá választ.
A millékbe lévő generátor állórész megegyezik az újabb 2004-2006 -os modellekével?
Sziasztok! 2006-os RSV-m van! Azt csinálja, hogy egy hét állás után nem indul el, lemerül az akksi! Nemrég lett tekercselve a generátor, és új fesszabályzó és akksi is lett cserélve ősszel! Töltésem jó! Van tippetek, hogy hol mehet el az áram? Köszönöm előre is
Gratulalok! Szep!
Rejtett hibák alatt olyanokat értek amik a modellre jellemzőek. Tudomis én, mondjuk probléma a hidraulikus kuplunggal, gyakran eresztő szimering stb. Rejtett hibák helyett talán találóbb a tipushiba.

Na de nem is lovagolnák többet a fogalmakon. Itt van pár kép a jószágról. Ahogy néztem a netes képeket minden gyárinak tűnik. Gondolok itt legfőképpen a festésre-törve nem volt.

Fékpofák szorulnak cserére (Abból esteleg valami bevált márka?) valamint az ilyenkor szokásos olaj cserét ejteném meg (Szintén érdekelne ki mire esküszik. Én 10W-60as MOTUL-t tennék bele).
Néha váratlanul lefullad, akár üresben is. Eddig 2x fordult elő, az elsőt betuttam annak h még nem érzem a kuplungot, de másodszor már üresben. Erre a problémára tipp?

A kérdéseket úgy tettem fel hogy még nem olvastam vissza a fórumon, amint időm engedi megteszem.
rejtett hibát meg ki lát meg? A motor ha odafigyeltek, elpusztíthatatlan. Azokat kell megnézni mint egyéb más motor esetében. Abban tudunk segíteni, ha dobsz képet, megmondjuk eredeti-e vagy kokány. Pl, amikor hirdetnek factoryként nem factoryt, tuonoként szedett vedett alkatrészekből összerakott rsv-t stb. Gyakran vannak hasonló hirdetések.
Szia,
Lapozz vissza par oldalt. Vedd a faradsagot hogy olvasol. Megtalalod a jellemzo problemakat
Sziasztok fórumozók!

A Tuono csoportba már írtam, de úgy nézem hogy ott nagy a pangás. Tehát Yamaha FZ6-omat cserélném Aprilia Tuonora. 2004-es és elméletileg 30e km van benne. El tudnátok látni tanácsokkal hogy mik ennél az évjáratnál-tipusnál a gyakrabban előforduló hibák? Mire kell odafigyelni vételkor?
Feltételezem hogy nem túl nagy az eltérés a Tuono és az RSV közt. Egyébként is inkább rejtett mechanikus illetve elektronikai hibákra gondolok. A lepattogzott festéket törött idomot én is felismerem :D

Válaszotokat előre is köszönöm :
O valoban jol csinalja.
egyébként ha befosik a generátor, szerintem ne keressetek bontottan, az is ugyan úgy letérdel, meg kell tekercseltetni. Ha jól csinálják, jobb lesz mint az új. nekem 2O13ban 22ezerért csinálták. Kigyós Csaba , rengeteg aprilia generátort tekercselt már, a kisujjában van. itt a száma: 2O-3342266
szerintem az a jó pár száz fölött van mindkét topikban.
Bán Levente 70/6247573
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a kotort?
https://www.kepesmotor.hu/apri...
Sziasztok!

Budapesten vagy környékén tud nekem valaki olyan szerelőt ajánlani, aki RSV-re szakosodott? :)
Köszönöm előre is.
Vagy emailt ha gyorsan olvasod, akkor írok oda.?!
Légyszíves adj egy telefonszámot, és hívnálak holnap napközben, ha nem gond. Hétfőn ha feltudod adni utánvéttel, akkor mindenképp kell.
Van nalam egy,garantaltan jo. Az eredeti csatlakozo nincs rajta, azt at kell rakni. 5ezredes