Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is vette meg a kutya se az Sp-t... (pedig gyönyörű volt az is)
Igen, öhlins, marchesini, karboncuccok... éppen ezért mondtam példának a factorykat, akik ezt közel két millió Ft-tal kevesebbért ugyanígy fel vannak szerelve (jóóó, nem marchesini hanem OZ, de ez akkora különbség, hogy ha más lenne rajta a felirat senki észre nem venné )

Különben meg az is igaz, hogy tényleg az "érné meg", amelyik nem amortizálódik és évről évre többet ér.... van benne igazság
Mi ez a megéri-neméri? Az a motor amelyik 3 guriga aztán hatot hoz a konyhára az megéri.
Öhilns,Marchesini,karbon cuccok...azért ennek ára van.Az R1 is kijött SP kivitelben pár éve,és az is 5.5m volt
Fajin kis gép az biztos, de hogy a jelenlegi árát nem éri meg az biztos. Annyival egyik kategóriatárs sem gyengébb (sőt), hogy egy nagyságrenddel nagyobb legyen a vételára.
Igaz vannak hagyományosan magasabb kategóriát képviselő, exkluzív márkák (pl. ducati, bimota, benelli, moto morini, stb. h csak az európaiak közül említsek párat) azonban az aprilia eleddig nem ezt a társaságot erősítette, még a teljesen extragazdag factory kivitelek esetében sem, pedig annál aligha kell több...
Már akciózzák. 5,5 millió helyett el lehet vinni 5-ért. 20% kezdővel.
Árat nem láttál?
Voltam a kiállításon, és próbaültem az Aprilia RSV4-en! Hát messze eza legkényelmesebb Supersport-gép, amin valaha ültem! Utas számára ugyan nincs hely, de arra a kis fecskefarokra nem is ülne a legfeszesebb aerobic-popsi sem :P Szerintem megéri az árát! Remélem 2 év múlva már földi áron elérhetővé válik néhány ilyen!
Ez a motor sokkal, de sokkal jobban sikerült, mint elsőre gondoltam Azt hiszem a WSBK 1. verseny7végéje után elmondhatjuk, igazi KINCS lehet ez a fegyver beleillő kezekben Remélem motorkiállításon már megcsodálhatjuk!
Buzujkisok azért csak fenyegetőztek az óvással, Batta bácsi nem adta be a versenyek után az igényt! Ha a BMW is előttük végzett volna, akkor rájuk is elmondják ugyanazt!
Azt viszont elhiszem, hogy kínos a szitu azok számára, akik már régebb óta tevékenykednek a sorozatban. Eljön egy újonc (Apriliára gondolok), és a 250cc-VB-t megjárt gárdájával Biaggi azonnal versenyképes.
Néhány év múlva biztos kell legyen ilyen vasnak
Na majd egy szépséges kis tesztnapom........ asszem
De az még soká lesz!
Talán 2008-ban lesz valakinek ilyen gépe.
Még vannak szabad gépek!
Biztos kemény gép lesz. Már várom hogy megjelenjen!
Ááááhhh! Válság van!
Viszont akinek nincs válság, az itt megrendelheti az első 150 sorszámozott példány egyikét. Na valaki?
Na mi a helyzet, senki sem vett még RSV4-et?
Ez az, ez az!
KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!

RSV4 legyen!
ööö
Akkor nem rsv4 topiknak kéne lennie
Sztem RSV4 jobb!
kis tesók is bejárnak majd azért ide
vagy RSV 1000?
RSV4?
Topik (egyelőre leendő) Aprilia RSV4 tulajdonosoknak.