Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Az rx 125 es 50 kilométer óra bowdene megegyezik?
Mivel az RX-ek power szelepe olyan 7000 körül nyit ki, ezért valószínűbbnek tartom, hogy nem nyit ki a power szeleped, sőt, szinte biztosnak.
Sziasztok!

Segítségeteket kérném, tudja valaki, hogy Rotax 123-ban a kipufogón kívül hol lehet még fojtás? Onnan kivettük már a szűkítést, de 7-8000 környékén így is "megtorpan", azaz pörög, de nem húz igazán... 5-7000-ig viszont nagyon bika. Előre is köszi!
Köszi az infót
CZZS. Debrecenben van egy ember bont ilyen hengeres motorokat. Jófogáson hirdeti magát.
Még mindig keresek Rotax 122 hengert nicasilos AB !
Na mivan RX király? Megint RX?
Köszönöm Lacyka!!!
Halló! Bont valaki rx -et ? Nekem kitámasztó kellene :D
Szia! Nem tök egyszerűen lelehet, csak egy lehuzot kell csinálni 2 laposvasból. Pontos méretek egyik yt os video alatt ottvannak :)
Udv
Rotax 122 lendkereket hogyan tudom lehuzni? Csak gyari lehuzoval
De igen bocsánat elírtam
Nem rotax122?
Helló valaki bont vagy van eladó Prox 122 blokk akár kompletten is és hibás is érdekel!
Udv
Keresek jo allapotu 34es dellortot legjobb lenne a siktolattyus.
Email: bencemegyei@gmail.com ha valakinek lenne elado azt kérem eamilben jelezze mert ezt nem mindig nezem de emailrol kapok ertesitest.
Elore is koszonom
Bocs 93
Árpi13 ha így csinálod nem lesz gond.
http://ccm125.atw.hu/technika/...
Üdv mindenkinek! Lenne egy MX 125 brobléma az lenne hogy nincs világítás ráadtam a gyújtást jó minden következő indításnál megszünt világítani minden. Addig eljutottam h az akksitól az áram elmegy a gyujtás kapcsolóig. Valaki valami ötlet?
Sziasztok. Van valakinek elado kek doboz (gyujtotrafo) rotax 123 hoz?
Segítséget szeretnék kérni már elég sok ideje szarakszik a motorom, hiba ott kezdődik hogy inditáskor olyan mintha megszivná magát bár enged a benzincsap és mikor elinditom sokadik ruggásra akkor fustől mint az állat , aztán megy rendesen meg minden addig az ideig míg benem melegszik kb 10-15 perc és power nyitásnáűl ledarál (előtte szépen megy nyit a power faszán) és minden sebesség végén ledarál ha pedig hidegen kiforgatom 100 km/h környékére 5-6 ikba már oylan mintha nemkapna benzint és fullad a motor .karbi 34 es szivató bowden 34 mm re van benne ahogy kell nincs semerre tekerve súbert tűn pedig 2 ik karikán van .
Ki kel szerelni
Sziasztok! A powert hogy lehet kitakarítani? A nyelv részét a hengernél!?
Trafó vezetéke volt elkötve.
Mi volt a hiba ha megkerdezhetem?
Már csak klr szaki kellene.