Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Segitségeteket kérném nem rég kaptam egy mx 125 öt(örököltem) 2 évet állt semmit se tudok róla:(
nem akar beindulni aksit jó!
benzin van benne de nem tettem hozza olajat.. néha beindul dehogy eléri üzemi hofokot le áll! kijelzöröl van valahol info mi micsoda?
köszönöm segitségeteket!
hello azt tapasztaltam a motornál hogy ha kb 15-20 percet megyek vele és mikor bemelegszik akkor power alatt darálja a sebbeségeket de csak a végén amugy előtte pedig tökéletesen megy ha sokáig nem huzom poweren akkor is ezt produkálja , és egyik barátomnak is 125 mx en ugyanez a probléma , elektromospower van mind 2 gépen , mi lehet a hiba ?
Vagy DRZ re ha terepezni is szeretnél.
Akkor inkább egy nagyobb köbcentis 4t-re válts. A 125 jóval nyomatékszegényebb a gs-nél. Gyűjts egy XT-re, Pegasora.
Ha találsz egyet, ami még nem ment 1-2 ezer kilométert tizen x év alatt akkor nem kell rá költened, egyébként meg kösd fel a gatyád :D
Elvileg a hátsó fékre, az zárja vissza
Üdv . Azt szeretném kérdezni hogy a pneumatikus poweren van 1 bowden azt hová kell bekötni?
Sziasztok!
Mennyire szervízigényesek ezek a 125-ös 2T gépek?
Gondolok itt Aprilia MX125-re és hasonló társaira.
Jelenleg egy Suzuki Gs500-ast hajtok, agyalok a kategóriaváltáson.
Segítségeteket/válaszaitokat előre is köszönöm.
Így már érthető! :) Gázbowdenes power azért elég kemény :D
Sziasztok
Budapesten keresek Eladó Aprilia Rx 125ccm motort Rotax 122 blokkosat. Akinek van vagy tud eladót kérem írjon!
Azért szeretnék pneumatikus powert mert nekem nem a gyári gyújtás van rajta , nincs aksi , át kellene vezetékelni , fesz szabályzót is kellene felrakni , és így drágább lenne , most nekem a gázbowdenre van rákötve a power .
Helló!

Rx 125 első teleszkóp hibátlan állapotban eladó!
mxshoes@citromail.hu
Én értem hogy olcsóbb, de ha nincsen, akkor... érted? :D
Mert olcsóbb és csak fel kell csavarozni. Az elektromosnak kell töltést és akkut varázsolni. Csak azt nem tudják hogy fos ahogy működik, mert nem fordulat függő hanem gázlengés függő, tehát váltások között visszaesik a nyelv is, amit újra fel kell pumpálnia...
Miért akar mindenki pneumatikusat?
Üdv tud valaki pneumatikus power szelepet eladót ?
Kösz a segítséget
Hello
Pneumatikus power szelepet keresek jó állapotút és hiánytalant!
Sziasztok!Érdeklödnék hogy rx 125-nél ha fel van váltva 6-ba akkor ott marad a váltó kar felső állásban és mikor vissza kapcsolok akkor viszint nem áll vissza közép állásba és nekem kell fel huzni és aztán ha lenyomom csak akkor tudok vissza váltani és etz szeretem volna megkérdezni hogy mi leheta hiba oka?Elöre is köszönöm a válaszokat!
Üdv : Jocó
Magas úszószint?
heló a blobk tulfojoján kifojik a benzin olaj keverék mi lehet a baj ? rotax 122
Sziasztok , az lenne a problémám hogy menet közbe mikor teljes gázon megyek és már 3-ból váltok 4 be és huzom neki és ha elengem a gázt akkor elkezd leállni a motor mintha nemkapna anyagot , mi lehet a hiba ? például ha szivatot ráhuzom tökig akkor is lassan felpörög csak amikor üresen jár nem áll le .
Mekkora lánc kell 13/48 as átételhez ?
Sziasztok! Jobb hátsó idomot keresnék 94-es rx-hez! Ami az olaj tartálynál van. Köszi
Szia, Gerecse motornál érdeklődhetsz esetleg. Reális ár változo állapottol függ. Jó bele rotax 123 asé is ha jól tudom. Viszont vannak olyan power nyelvek is (nem is értem hogy hogyan gondolhatták) amik máshogyan néznek ki mint 122-esé, 123-as korai blokkokba szerelték. Azoknál ha a menet kitekeredik, a powernyelv beleeshet a hengerbe és tönkrekur midnent. Ez is jó a tiedbe de egy fos. Jól nézd meg. Egyébként mi a hibája a mostaninak?