Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Matricaszett meg van még???
Helló! Miért adod el? Kisebb/nagyobb kerül a helyére?
Valakinek eladó 2008- RXV -ről való gyújtás nyomógomb?

18- as a képen.
Eladó hűtő pár, ára párban 40.000 ft.
Hello Kovi! Tudnál nekem segíteni egy kis infóval milyen paraméterekkel rendelkezik egy sxv és rxv hátsó villa? Mert van nekem egy csak nem tudom sxv vagy rxv villa sm véget lenne fontos, Köszi
Hali! Egy kicsit eltűntem. Mostanra állt össze teljesen a gépem (teljes blokk felújítás, önindító, stb).
A hétvégén meg is teszteltem! Körbenézem majd a jelenlegi matricákat (most nincs nálam a motor), hogy melyik érdemelné meg a cserét. Jelentkezem majd.
Szevasz , elvitték a kerkeket.
Szia! Ha esetleg még keresel nekem lenne egy Takasago Excel szettem. Husky TE 510 gyári felnijei. 160 órát futott felnik, kb. felét közúton. Gyönyörű állapot! Szívesen elcserélném az SM szettre ha gondolod. 06-70/625-2262 számon elérsz.
Eladó aprillia enduros nadrág 25000ft.Érd:06309908398
Küldöm a címet freemailen.
7000ft lenne a paszta, Honda Threebond 1207b
Hogy te mi mindent tudsz! De jó,hogy vagy nekünk!
Jeee !!
Hondának ez a gyári pasztája, legalábbis a kerti kisgépeknek, hétfőn tudok árat mondani rá.
Sziasztok.Threebond 1207b tömítőpasztát hol tudnék venni ? Magyarországon lehet-e kapni ?
Ha érdekel még majd az rxv 550 téma akkor majd írj itt!
Szerintem igen tapadnak még de meg kell nézni.
Viheted 5000 ért.
Esetleg aki ugy erzi hogy Julius korul lesz elado 550-es rxv je mindenkepp szoljon
Sziasztok.
Olvasom ezt a topicot az eleje ota, agyalok egy 550 vasarlasan rxvbe. Elmeselek egy tortenetet. Igaz meg nem ertem a topic vegere, szoval lehet mar volt rola szo, de azert leirom. Irtatok hogy draga az eredeti alkatresz hozza. 80ropi a dugo darabja es stb. Na nekem volt anno par Eve egy Dorsodurom. Kikanyarodtak elem szarra tortem. Felirtam a torott alkatreszeket magyarosan (valtokar segedvaz stb) ezt a listat bevittem kecskemeten a natixhoz. A csaj elkezdte keresni es mivel gondolom nem ertett hozza engem kert meg, hogy azonositsam a keresett alkatreszt. Felem forditotta a monitort es egybol lattam a weboldal cimet ahonnan kereste az alkatreszt, az alkatresz araval egyutt. Ez egy angol oldal volt. Gyors atszamoltam fejben az alkatresz arat. 20.000ft. Mikor a csaj odaadta az arlistat hogy mennyibe kerulne a cucc, mi volt rairva a papirra? 58.000ft. Na akkor koszi szepen. Visszajottem Angliaba es megrendeltem a cuccot 20ezerert. Meg kerultem mindent. Allitom hogy Errol az oldalrol magyarba is postaznak es a postakoltseg biztos hogy nem tizezrekbe kerul. Mellesleg neztem az rxv hez dugot 38.000ft darabja.cikkszam alapjan az egesz motort meg tudod venni alkatreszenkent. Gondoltam megosztom veletek ezt az infot hatha segit valakinek alkatresz ugyben. www.apriliapartsbuyer.com az oldal cime.
Igazából nekem sem kell..., de az első sárvédőmön látszik az idő vasfoga..., azért adnék 5000-t.
A matricák elég megviseltek, azok tapadnak még? :)
Ki mit ad értük?
Itt állnak a garázsban elfér de ha valakinek szolgálatot tesz inkább ott legyen.
Persze eltékozolni sem akarom, reálisan kérem az árakat!
Hűtlen lettem a tipushoz, kövezzetek meg! 2008as 450es Berget vettem nagyon gyári állapotban . 192 órával majd meglátjuk ....Csak az a gond hogy SM ezért keresek enduro szzettet. A kanyarban sincs az rxv sxv hez képest de jobban kezelhető ...Öregszem b@sszza meg a kutya és a kedves .....
És mit vettél? 450 vagy 550?
Aktuális . Elnézést kivánok ,
Hello a matrica már nem atuális de az enduró szett lehet hogy érdekel . Kellene egy elérhetőség .