Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Igen meg!
Tudtok Szeged környékén ajánlani valami jó szerelőt 550-hez ??
Gyári létezik csak, illetve karbont gyártanak még horror áron. Gyári meg bármelyik Aprilia, Piaggio, Derbi, Gilera kereskedében.
Hail matrica szett megvan még ?
Sxv 450-hez hol tudok rendelni/venni idomszettet ?
Ebben már van igaz , hogy csak egy-egy db . Ja bocsi szűrő kettő.
olajszűrűt és az önindítót ebből is kifelejtették vagy van már benne?
Ba...ott felrakni a képet ez a hulye kocsog . Pákó után szabadon...
Ez inkább alkamas arra . 2008as FE 450 . nem annyira szervizigényes, jobb alkatrész ellátás, hatos váltó stb....
Miért én ezzel jártam nap mint nap.
Igaz csak 450 es volt.
Ez alapján jó bele a 48mm -es WP telók szimeringje, abból meg jóval több van.

http://www.jwtimports.com.au/d...
Tipikus munkába járós motor.
Sziasztok
Motor vasarlas elott allok.
Nagyon gondolkodok egy sxv 450-550-es motoron.
Mit erdemes tudni ezekrol a motorokrol?
Mindennapi hasznalatra is megfelelo?
Sziasztok ! Valakinek esetleg SXV450 első telóba való szimering elfekvőben?
Eladó Aprilia Rxw 450!!!
Az elmúlt 9 év alatt,ez lesz a második hibája a motornak,az első az a hengerfejtömítés=orvosolva,18000-km,gyári még minden cucc benne,a váltót viszont én rúgtam szét,kapkodó pontatlan váltásokkal,legnagyobb problémám a szerelésére ráfordítható idő,de amint megcsináltam,rögtön töltöm fel a fotókat.
Help.Motorom váltója egyik pillanatról a másikra,a 4.-5. sebességet nagyon nehezen veszi,1-2-3-ban viszont tökéletesen.Mivel nem egy hosszú folyamat végkifejlete,gyanítok lazulást törést repedést.Volt már valakinek hasonló ? Meghallgatnék mindent mielőtt szétkapom a blokkot.
Ja és még valami: ez nem alkalmas arra, hogy két város közt ingázz, meg túrázz..., ez egy igazi városi vagány, de ha kíváncsi vagy, hogy mit tud, akkor pályázni kell vele, ez oda való!
Hallani egy csomó rosszat, de megnyugtatlak, bármilyen üzemórás motorról ezeket elmondják. Láttam már Kakucson olyat aki a KTM-jér akarta felgyújtani, de rugdostak már (szó szerint) Husaberget is. Egy versenypályára szánt motor az ki van élezve! Az élménynek ára van, ha nem akarsz szervizelni vegyél DRZ-t, de ne is várj élmény sokkot.
Az enyém 2007-es, mindenki szidta, hogy ne vegyem meg, ezzel szemben nekem tavaly kellett először csak a blokkhoz hozzányulnom. Még az akksija is gyári. Most meghírdettem, hogy eladom, mivel nincs rá időm, de ahogyan ismét ráültem már kezdem meggondolni magam... szerencsére nem kenyérre kell az ára. :)
Csak magamat tudom ismételni: ha adrenalin kell, akkor vegyél egyet! Az biztos, hogy magasabb a fenntartási költsége mint egy japán sornégynek, de az élmény is más!
Sziasztok! Aprilia SXV 550-et szeretnék venni. Tudnátok adni pár infót mire kell figyelni ? Típushibákat ki lehet valahogy küszöbölni ?
Ára :760000ft
Sziasztok eladóvá vált enduro motorom!!!Aprilia RXW 450 .Megkímélt állapotban ,hobby célra volt használva.Plusz felszereltség AROW kipufogó renszer.Gyári tartozkokat is adom hozzá.Bármi kérdésetek lenne szívesen válaszolok a :06309908398 as telefonszámon vagy az andi_nagy@freemail email címen!!!
Az enyém még eladó (van rá érdeklődő, de még nem döntötte el). A blokk teljesen felújítva, még be sincs járatva. Magyar papírokkal, tulajtól.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sxv_5.5-10035680
SOS!