Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140 km alatt kidolgozott már jó másféldeci olajat az normális lehet? Az 1400 km re vetítve 1,4 liter
Köszi.
Keresd őket:
https://www.facebook.com/barra...
Budaörsi reptérnél vannak, van hozzá célszerszámjuk, és diag kábeljük.
Sziasztok.

Van egy 2007 sxv-m. Friss szerzemény. Foglalkozni kell vele. De gyönyörű. Viszont kérdésem is lenne hozzátok, hogy kell e izgulnom miatta? Persze tudtam a hibát. Most annyi gondja van, hogy 15 percet megyek vele majd meg áll és utána beindítani sem tudom mert lemerül az aksi menet közben. Majd feltöltöm és újra jó 15 percig. Még melegen nehezebben indul talán ennyi van vele. Remélem valaki tud segiteni. Én fesz.szabályzóra vagy generátorra gyanakszom. Alapjában véve egy játszós motornak lesz. Nem túrázgatni. Csak a városban. Max dobogó kő.

Valaki tudna hozzá értő szerelőt budapest vagy vonzás körzetében?
Előre is köszi.
Isti
Sziasztok. Hamarosan sxv tulajdonos leszek. A barátomtól veszem át a motort. Viszont van vele egy kis baj. 15 percet jár a motor majd elkezd dadogni leáll és nem indul be és az aksi lemerül. Majd feltöltöd az aksit és újra megy 15 percig amíg újra le nem merül. :) mi lehet a hiba oka? kell félnem a vastól? Motorikusan mire számítsak? Igazából városi bohóckodós motor lesz. Illetve tudtok e szerelőt aki kimondottan ismeri a típust? Előre is köszi a válaszokat.
Rxv550 eladó
Üdv! Tudja valaki az olaj leeresztő csavarok méreteit?
Az olajtank a váltó és a mellette lévő motorolaj csavarra gondolok! Nagy help volna! Kösz!
Jó napot az uraknak!
Szétment a gyertya pipám csak olyat rakhatok bele ami gyári vagy lényeg az ngk 5ohm 16mm?a gyári száma:vd05emh-5ohm. Kapni ezt a tipust nagyon nem lehet.. Ugyanitt kettőt átvennék ha van valakinek talomban. Kösz előre is a segítséget!!
Sziasztok!
Aprilia SXV építésbe kezdenék,mivel az előző projectem az befejeződött,az egy SXV replica,nyilván nem SXV vázvan,mert akkor még csak ez a váz volt,de látványra,illetve a főbb elemek SXVről lettek bontva...szóval az alábbi dolgok érdekelnének megvételre:
-idomszett
-tank
-segédváz
-ülés
-fejidom
-supermoto kerékszett
-teleszkópok,befogókkal együtt
Üzemórás. Ha nem mész vele nem kell rá költeni.
Mostanában nem nagyon használom,20-E még mindig.Az árakat már nem tudom,de a mostani árakkal lehet számolni.--google.Ha nem szedem szét tévedésbol,akkor csak kuplung lamella,hengerfej tomités,gyurusor.A régi siklocsapágyak még jok voltak,de ha már szétszedtem--tettem bele ujakat.Olvass vissza,aszem sok mindent leirtam,most ennyi jut eszembe.Saccolok--csapágyak kb-60-E--hegerfej tomit--kb 25-E--gyuru--30-e--lamella--30.---és ez tiz év alatt.
Na meg mennyibe fájt ez a felújítás? Kösz előre is a felvilágosítást
Szeva! Hogy áll a km a motorban nekem is lett egy nem rég vettem már az önindító beszart..azt elintéztük az eladóval de be vagyok szarva, hogy mikor jönnek elő a dolgok.. Ebben 14ezer felett van kicsivel a km. 2007 évjáratú a gép. Remélem nem szopok vele nagyot de nagy álom volt most itt van meglátjuk..
Helló! Hatvanban van. Pipa nem is volt hozzá,az a motoron van ugye. ;) Mittommén.......280ezer volt,mondok valamit.....:130ezer
Sziasztok!

Eladó egy Beringer öntöttvas első féktárcsa 320mm. Újszerű állapot. Ára: 70k.
Szeva! Engem érdekelne! Ára helyileg hol van? Sxv re is jó? Na meg a pipák nincsenek meg hozzá a vég csonkra gondolok?!
Van 1 ilyen Silmoto rendszerem ha érdekelne valakit.
Üdv matrica szettet keresek rxv sxv re de a 160- 200 dollárt sokallom, valaki olcsóbbat nem tud valahol ? Régen ebay-en 22000 ft körül vettem . előre is kösz.
Nagyonkoszi.Akkor nekem Asso werkéhez valo gyuruszettem van,Ha valakit érdekel,jelezze
550 -nél az alábbiak a gyári cikkszámok a gyűrűszettnél:
DD dugattyúhoz: AP9150338
AW dugattyúhoz: 855601
Oké,kosz.De rendeltem tavaly gyurusort,elso hátso hengerhez,de nincs olyan vastag mint nekem a 2009-es blokkban,onnan gondolom hogy volt valamikor változás.Ha valakinek szuksége lenne rá,és tudja melyik évjárathoz jo,odaadnám féláron.
Szerintem 2007-2008. 2007:D.D (Duraldur) utána Asso Werke.
Sziasztok.Valaki megtudja-e mondani hogy melyik évjárattol változtattak a dugattyun,és a dugattyugyuru vastagságán.SXV-550
Tul vagyok egy ujabb felujitáson,fotngely csapágy,hajtokar csapágy,kuplungkosár,lamellák,hengerfej tomités,cseréje tortént.Az athena hengerfej tomités jo lett,alkatrész beszerzés 5 honap volt,szerelési ido,2 nap.Johet a szezon.
Sziasztok.Használt már valaki sxv 550-hez athena hengerfej tömítést?Tapasztalat?Vélemény?