Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit Te nyomás szabályzónak hívsz, annak a hivatalos megnevezése a "nyomástartó szelep". Mivel nem szabályozni hivatott a nyomást, hanem egy adott fix nyomáson tartani. Béke.
Hát, hazafelé biztos gyalog megy...
Kocsmába járásra jó.........de kár hogy nem arra vagyok..........
Aprilia sr 50. Kettő injektor van benne, meg egy üzemanyag nyomás szabályzó szelep. Nyomástartó, még ilyesmi nincs ezekben
Aprilia sr 50. Kettő injektor van benne, meg egy üzemanyag nyomás szabályzó szelep. Nyomástartó, még ilyesmi nincs ezekben
Ez nem az, amire gondolsz. Ez egy robogó, nem motor. Aprilia sr 50.
Köszi mindent, pöccre indul a gép azóta is... Majd ha elromlik, megint megjavítom, ígérem. De ide nem írok többet, mert nem találom a közös hangot a gyermekekkel. Nem is keresem...
Sziasztok. A gyárilag f*s első lámpával mit lehetne kezdeni? Elég sokat megyek este és kezd nagyon zavarni, hogy nem látok. Ráadásul az egyik foncsorom meg is olvadt belülről, így csak fél szemmel ég a lámpa :D
Ha ez az a motor, amire gondolok, akkor a nyomásszabályozó jelen esetben nem a nyomástartó pohárkáját jelenti, hanem a vízleválasztót, aminek a tetején ott a nyomásszabályozó mérőórával...Így abban természetes, hogy van némi lötyi.
Ha ez egy másik motor, akkor a gazdi megszívta. :-)

G.
Véletlenül nem egy szürke Gilera Runner volt az? :-)
Idézem: "a nyomásszabályzó pohárkájában mindig van valamennyi benzin" így szokott kezdődni a cummendáresz. Ez kapásból három hibára enged következtetni, de ne legyen igazam.
"...semmi más kiadásom nem volt..." Majd lesz. Gondolom köpte a gyertyát. Fogja is, ha semmi mást nem cseréltél.
hhháátt te?
Nézd, ha a "józan" észre hivatkozol, akkor nem én vagyok az embered... :-) (szeretem a sört is, meg a pálinkát is)
De megígérem, hogy leírom, amit tudok a dologról! Szerintem jövő hét végén lesz időm rá.
Mivel itt (meg általában sehol sem) nem tudjuk megválogatni kikkel vagyunk, sem jó és sem rossz értelemben, ezért csak a józan észre tudok apellálni, amikor megkérlek, írd le, neked mi lett a megoldás.
Szerintem a CSAK olvasó fórumtársak kb. 100* annyian lehetnek mint akik meg is nyilvánulnak, ezért párnak tudnál segíteni azzal, ha leírod, neked mi volt a rossz.
Sziasztok!

Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok! Valaki segítene abban hogy egy Stage6 MKII hengerszetthez milyen típusú gyertyát vegyek? Valaki azt mondja rövid menetes neten láttam olyat hogy hosszú menetest írnak. A segítségeteket köszönöm szépen!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, amit a kérdésemre kaptam!
A lényeg, hogy ma beindult a robogóm, 3 kocsmában voltam vele, mindenhol indult pompásan induláskor. Remélem, tartani is fogja ezt a szokást ezentúl.
Kedves sanq: csak tippet kértem, semmi olyasmit, amiről te írsz. Senkinek nem fizettem egy fityinget sem, hanem kijavítottam a hibákat. Anélkül, hogy itt valaki nekem segített volna!
Ha nem ilyen ratyi gyerekekkel lenne tele ez a csoport, leírnám részletesen, hogyan lehet megjavítani, szépen részletesen. De nem teszem, nézzétek az animéket, meg okoskodjatok!
Én ezt a szart azért vettem, hogy ne autóval kelljen kocsmába menjek. A Kawasakit meg nem indítom be 2 km-ért, aki érti miért nem, az tudja.
Ja, mélyen zsebbenyúlás: 3000 Ft-ért vettem egy új gyertyát, semmi más kiadásom nem volt. Sokat olvastam, és találtam olyan fórumot, ahol Emberek vannak, és segítenek is...
Szép estét kívánok!
Szerintem most dobtad el annak lehetőségét, hogy minőségi alkatrészt, segítséget vagy javítást kaphass. Ha nem akarsz mélyen a zsebedbe nyúlni ezek után, add el inkább így a paripát mert csak cumizni fogsz vele.
Úgy látom, szèpen bemutatkoztál...... Gratula!! Intel-igencia, 5- ös!!!!
Úgy lehet megmérni, hogy leveszed a levegőcsövet, és beledugod az órát. Indítózol, és mutatja, mennyi levegőt termel az a szar.
Figyu, kisfiú...
48 éves vagyok, nem egy rajzfilmfigura a profilképem. A 150 lóerős ZX9R-t magam javítom, sosem volt szerelőnél! Húzodj innen hátra, húzogasd a kis cerkádat, ne nekem ugassál, mert megkereslek! És lenyomom a faszomat a torkodon, te kis gyökér!
Hogy lehet a kompresszort nem üzem közben megmérni?