Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.A minarellim megin forralja a vizet az uj tömítés óta egyszer szétszedtem mert dugó csere is kellett utana két napig semmi baja nem volt tegnap meg elkezte.Lehet a vizpumpa miatt?
12V-1.2W , ez a gyári cikkszám AP8212407
kép lemaradt...
Sziasztok!

SR50 street műszerfal izzójának mi a pontos típusa? Kettő is kéne mert elfáradtak. Foglalat nyilván nem kell, csak ilyen hosszú lábú izzó kell. Hány wattosak 1,2 vagy 2 ? Köszönöm
Sziasztok (megint) :D !

Alul láthatjátok, hogy miről beszélek pontosa, ami a rugó és a kuplung között van elméletileg. A kuplunghoz járt és elvileg rámegy a rugóra, de nekem nem sikerül. Úgy néz ki mintha nagyobb lenne a rugóm, mint ez, de enélkül nem szeretném összerakni. Ha valaki rakott már rá a kontrasztrugóra ilyet, az árulja el nekem a titkot! Bele kell "kalapálni" vagy hogy? Köszi a segítséget!
Köszi!
Oh, valamiért rosszul jeleníti meg a linket. Az oem-parts oldalán van róla ábra.
https://www.google.hu/search?c...átsó+variátor+alkatrészei&oq=aprilia+sr+50+hátsó+variátor+alkatrészei&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...83755.107693..108792...8.0..0.188.2309.8j12......0....1.........30i10j33i10.pGgp6i2JtZ0#imgrc=YNi-GmeTRaX99M:
Sziasztok!
A kontrasztrugóra a torziós gyűrűt azt a műanyagot lehet alulra meg felűlre is tenni? Vagy csak az egyik helyre kell?
160 ezer forint
Megvan bocs a hülye kérdést.
Hali.Mennyit kérsz érte?
Sr Piaggio Ditech elkészült várja boldog tulajdonosát !
Hi!

Úgy néz ki, hogy a "gázbowden csavar" elállítgatás okozta a hbát, ma reggel működött a motor...

Üdv:
hidie
Kösz a választ, cpr8e gyertyát használok 0,9 mm-re hézagolva.
Amúgy piszkáltam a fojtószelepnél a gázbowdenen lévő állító csavart, feszítettem rajta, hogy magasabb legyen az alapjárat (nem igazán tudtam, hogy pontosan mit csinálok, csak csináltam okosan...), ami magasabb is lett, de ezzel szerintem mást is elállíthattam. Tegnap du. visszább állítottam, gyertyát cseréltem és úgy tünt, javul, mert felpörgött és indult, állóból induláskor egyszer sem torpant, de a reggeli hidegben megint tré volt. Melóhelyen még visszább állítottam, állványon felpörög, de tesztelni nem tudtam, kíváncsi leszek hazafelé...

Üdv:
hidie
Milyen gyertyával használod? Nekem akkor puffogott ha a gyertyával volt gond. Nekem morini blokkos van és a cpr8e és a zmr7ap ami bevált.
Sziasztok!

Annyival egészíteném ki az előzőeket, hogy amíg szenvedek a 3 km/h-ás 200 m-es bemelegítő körrel, addig durrog a kipufogó!

Segítsetek! Kösz!

Üdv:
hidie
Ja ezt nem tudtam.
Sorry.
Felvettem vele a kapcsolatot de eladta.
Zoli1976 írt az előző hozzászólásodhoz is,hogy neki van.........
Ha esetleg valakinek van ditech interfésze és megválna tőle kérem dobjon rám privit.
Köszönöm
Jó reggelt, sziasztok!

Két napja újabb jelenséget tapasztalok: reggel szépen indul a ditech, járatom 0,5-1 percet mielőtt elindulok, az első tíz méteren megy, aztán megáll. Azaz gázadásra nem reagál, csak hörög, dadog, vagy lefullad-vagy nem, aztán túráztatás hatására nagy gázon elindul 3 km/h-val , így megyek 1-200 m-ert és "helyrejön" és megy a szokásos időnkénti betorpanások mellett.Korábban ezt akkor csinálta, amikor állítottam a gyertyahézagon, de 200 m múlva működött, utána nem volt gond, nem tudom, hogy van-e kapcsolat!?
Ötlet esetleg?
A gyertyahézagot az előírt 0,9 mm-re kell állítanom?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv:
hidie
Küldtem privit.
Igen,közben vettem bele új akksit és úgy néz ki hogy minden ok!
Köszi a segítséget!
Helyedben nem használnám akku nélkül.