Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segítség! A motorombol indítás útán elkezd fojni az üzemanyag! Szerelőhöz elviszem, de ez mitől lehet? Az évjárat megállapításában is segítséget kérnék, az alvazszam alapján sem megy! ZD4VFB00X6S004641
Köszi! Valszeg a nyomásszabályozó lesz a hibás.
mérj üzemanyag nyomást meg ha sokat állt nézz rá a nyomástartóra lehet átszakadt azért okád ennyi benzint az injektor
Köszönöm a konstruktiv hozzászolást ;)
Ez minden csak nem porlasztás
Merd meg a benzinpumpa nyomasat.
Sziasztok, tudnátok segiteni? Ötletet adni, hogy mit kellene cserélni? Alábbi linken videon az injektor viselkedése. A motor évekig állt, utána nem indult, injektort kiszedtem, kitakaritottam, de továbbra sem indul. Hibakodot kiolvastam, nem jelez hibakodot.

https://drive.google.com/file/...
Honnan rendelted a cdit?
Üdv,

eladó egy Kinter által készített, Ditech átalakításhoz való gyújtómodul. Az ok ha kiváncsi valaki, egy előgyújtás állítós modulra lesz cserélve.
Működő motorból építettem ki.
Ára: mondjuk 7,5 ezer + posta.
A képen látható sérülések a kétoldalún ragasztóval történt felerősítés csavarhúzóval való feszegetésének a nyomai, a ragasztó is látható még a dobozon.
Érdeklődés privátban ha lehet, köszi.
Eddig jól muzsikált ezzel a görgővel, hangoltam már több méretű görgővel mikor összeraktam a 3,5-el jol gyursol jól megy , a 4g vel nehezebben gyorsul fel. Az felettiekkel meg használhatatlan.s6 mk2 70ccm szett van rajta,s6 főtengely,polini high speed vario, malossi els 107mm kuplung piros kontrasztrugoval, malossi kevlár szíj.s6 vakumdob, gianelli reversé kipufogó.
Az a 3,5g elég karcsúnak tűnik. Szíjnak a szélességét nézted? Igazából én tolómérővel szoktam lemérni mennyit csökkent a szélessége.
Szia!
A görgő jelenleg 3,5g a szíj nincs elkopva megnéztem, hátul a rugót kicserélem és meglátjuk, lehet hogy a rugó lesz a ludas mert eddig soha semmi baja nem volt.
Lehet hogy nehéz a görgő, vagy már elkopott a szíj vagy mindkettő. Esetleg hátul a kontrasztrugó már elmelegszik.
Sziasztok Fórumtársak!
olyan problémám lenne hogy észrevettem a variátoron hogy az ékszíj nem fut ki teljesen a variátor szélére. kérdésem a következő lenne hogy a hézagolással kellene próbálkoznom vagy hol keressem a hibát?
Válaszokat köszönöm!
A hideg inditásom még mindig szarakodik! Csak gáz húzásra megy!
Alapjárati csavar, levegő csavar játék megvolt! Mind hiába.
Szivató elvileg müködik mert kivettem és leprobáltam!
A gyertya fekete, hosszabb nagyobb sebességű ut után viszont kiég szépen.
Gázzal gyakorlatilag 2rugásból indul, gyenge alapjárattal mert egy kis gáz segeitség után már beáll!
Aztán pöpec minden, megy nem fullad, száguld!
Melegen pöcc röff!
Köszi kicsit megnyugtattál! Nekem is volt Nrg-m de az nem csinálta(mondjuk az levegős volt, nem tudom jelent e valamit)
Csak érdekes hogy hideg indulásnál visít pár másodpercig.
Lehet egy ilyen szériás kuplung volt, bármilyen márkájú legyen is.
Ilyen hang nálam is van a piaggio nrg-n. Szerelő erre azt mondta, hogy a kuplung az és ne foglalkozzak vele. De teljesen ugyan ez a jelenség, hidegen az első pár elindulásnál lehet hallani, aztán egyáltalán nem.
Az mitől lehet hogy hidegen (bármennyi melegités után) indulásnál valami csikorgás visitó hang hallatszik pár méteren keresztül?
Indulásnál fordulat felszökik és utána jön a hang. El is mulik utána, melegen abszolút nem jön.
Szijj az gyári piaggio, mérete is még jó, olyan mint ha a kuplung lenne!?
Mitől lehet ez?
Köszi
Én tuti megkérném az eladót, hogy ne indítsa be amíg oda nem érsz, hogy hidegen mennyire füstöl, robogónál mondjuk nehezen járható, de motornál általában igen, hogy az első kerekét nekinyomnám valami falnak-kerítésnek, ujjamat a kormánycsapágyhoz tenném és úgy ellenőrizném a kotyogást.
Menet közben elengedném a kormányt óvatosan, hogy elhúz-e a motor valamerre, gumi DOT szám, a műanyagban is benne van, hogy mikori, és megnézném a csavarfejeket, hogy mennyire vannak meggyilkolva.
És a legfontosabb, milyen a gazdájának a környezete, ahol él. Ha egy cigány tolja ki a tyúkólból, én tutira nem venném meg a negyedéért sem.
Mondjuk nekeik nem is adnék el sem, de ez már másik téma.
Nézegesd meg a gumikat, abból láthatod hogy kb mikor volt cserélve (dot szám)
Teleszkopok, nem engednek e?
Kormány, kormánycsapágy lötyögés.
Csavarfejek, volt e szétbontva a henger.
Ha kipróbálod nem húz e félre!
Bele sajnos nem lászt, -nem látunk de ép éssze körültekintően nem elvakultan azért bele lehet néha nyulni egy jó állopotú gépbe!
Képet szivesen várunk róla ha ugy van. :-)
Sziasztok!
Szeretnék megvenni egy 2007-es Aprilia Sr 50 streee-et, karburátoros. Óra szerint 16 ezer km van venne. Külsőre jó állapotú.
Mire kellene odafigyelnem a vásárláskor?
53-as ha jól láttam. Ez egy teljesen gyári robogó, egyedül csak egy malossi red filter légszűrő lett cserélve, meg a kopó dolgok (görgő, szíj...).
Mekkora most a fúvóka?
Nekem nagyon szét volt repedezve, valószínűleg szívott annyi fals levegőt hogy a csavar tökig betekert állapotban is jo volt. 2550ft ért vettem ujjat, beleraktam kész.
Egy hibalehetőséggel kevesebb!
De hidegen még mindig csak gázzal indul.
A gyertyám fekete, ebből adódóan sokat kap elvileg, de ha indulásnál gáz kell neki az meg azt jelenti kevés a nafta induláskor nem?
Ha csak 3 másodpercet pöfög és leállitom utána már indul első rugásra, -gombra gáz nélkül rögtön!
Köszönöm :)! Erre nem is gondoltam! Megnéztem és a “talp” résznél ami a membrán felől van, olyan mintha sok hajszálrepedés lenne, ettől független réseket nem láttam rajta. Okozhatják már ezek a hajszálrepedésszerűek is ezt, mert akkor lecserélem, amint lehet.