Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜdW Mindenkinek!

Nemrég tettem szert egy RX50-re, ami elvileg 99-es évjárat, és AM3-as blokk van benne, ha hihetek az adásvételinek. Viszont 5 sebesség lakja a drágát. Nem úgy van, hogy az AM3 a 3 sebességes blokkot jelöli? Fel tudnátok oldani az ellentmondást?
Ja, egyébiránt a képen szereplő (ez még a hirdetésből származik, majd teszek fel sajátot) két Honda SM kerék lánckerekestül, féktárcsástul, gumistól felesleges nekem, ha kapok rá egy jó ajánlatot, meg is válnék tőle. A gumik eléggé le vannak strapálva, a lánckerék és a féktárcsák használhatónak tűnnek, amennyire értek hozzá.
Valakit hátha érdekel :)

http://olx.hu/hirdetes/aprilia...
Üdv!

Téves rendelésből adódott egy kuplunglamellaszett.
Tömítéssel és szimeringel.
Ha valakinek épp jól jönne jelezze.
Cserébe bármit elfogadok. Ami motorral kapcsolatos.
RS-em van AM5 blokkal de ez valszeg RV-hez való.
Fót Bp vagy posta.

http://robogoalkatresz.odormot...
Hali mennyibe adod a karbit?
Hali mennyibe adod a henger szettet?
Köszi szépen, akkor veszek egy újjat.
10w40-es az előírás, én 80w90-el használtam azzal tökéletes volt.
a membránnak zárnia kellene! alaphelyzetben így kell kinéznie!

Okozhat hasonló problémát!
ui: Ha öntök a hengerbe benzint akkor beindul de hamar le is fullad.
Sziasztok!

'98 -as aprilia rx 50-esem nem akar beindulni. Fúvóka tiszta, uszóházban van benzin, szikrát ad a gyertya. Lehet az miatt, hogy a membrán egy nagyon picit nyitva van alaphelyzetben?
váltóba jó 15W40-es olaj ?
1:40 be keverd. 1 liter 2t olaj 40 liter benzin , 1 deci olaj 4 liter benzin és ez alapján matekozz.Lehet picit füstölni fog de az biztos hogy nem lesz megragadás ha te magadnak kevered.
Én Bp- en lakom, a Dunakeszi még jó is lehet. Várom a fényképet és hogy mennyire gondoltál.
Van első, hátsó lánckerekem, láncom és kilóméterórám is, bár annak a hátlapja sajnos törött. Lánckerékből és láncból pontosan milyen méretet keresel?
Hát németországban vagyok de NO PARA
Ismerősökkel el tudom küldeni, de még az is lehet, hogy postán sem drága. Vicces, de általában olcsóbb mint magyarországon.
Jövő héten Aszód, Dunakeszire mennek ismerősök, de Miskolc, Debrecen és Balatonfüred környékére is rendszeresen járnak, akikkel el tudom küldeni.
Ok. Merre vagy helyileg amúgy?
Van egy gyári rezóm rx 50 -re. Holnap készítek képet róla és elküldöm.
Sziasztok!Érdeklődnék,hol lehet am6-os felújított komplett blokkot venni?Mert az enyém főtengelyes és henger dugó és más egyéb alkatrész is kellene. 70ccm is érdekel.Köszönöm
Illetve még kérdésem az lenne, hogy - hogy kéne bekötni úgy az akksit, hogy a motor töltse azt ? indexeket akarok felrakni. akksi lesz hozzá illetve valamilyen index relé is.. 4 db index már meg van. kábelezés is (mivel az egész motort újra kell kábelezni :( ) de nem tudom pontosan, hogy kössem be úgy, hogy töltsön is. valaki el tudná magyarázni vagy esetleg egy kapcsolási rajzot tudnátok mutatni ?

Köszi a segítséget! :)
én meg pont a külön olajzót akarom vissza kötni. :D
macerás kevergetni sose tudod, hogy jó-e és úgy is sokat fog kapni mert füstöl nagyon. elvileg a külön olajzón meg lehet állítani de nem biztos. annyira nem értek hozzá.
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a mocim sok olajat kap és ki akarom próbálni kikötni az olajzást és én bekeverni, csak nem tudom hányas keverék kell bele! Ha ezt valaki le tudná írni azt megköszönném!
Mondjuk amikor írtam az üzenetet, lehet, hogy nem volt időm keresni (bár, ha tudom, hogy 2 perc alatt meglesz, keresek, de ugyan annyi valószínűsége lett volna, hogy 43 perc internet túrás után jutok el oda, ahová te 2 perc alatt) - illetve talán megtaláltam az általad idézett szöveget, amiben minden le van írva, csak az olaj minősége nem, ami lényegében az első pontja volt a kérdésemnek - talán nem véletlenül...talán újabb 2 perc keresés a fórumon és az is megvan, de lehet, hogy nincs meg 43 perc alatt sem...ezért kérdeztem.
Minden esetre köszönöm, hogy bemásoltad a keresésed eredményét ahelyett, hogy az általad írt egy mondatot küldted volna el válaszként a kérdésemre! Szóval még egyszer köszi, összeraktam és működik.
Sziasztok!

RX50-be mennyi olaj kell egy teleszkópba? és jól tudom, hogy külön teleszkóp olaj kell bele ?

Köszi a segítséget :)
Kettő perc keresés után:
"hello4
én most cseréltem nemrégen.. elmondom a menetét: előszöris kiveszitek az első kereket..majd a kormánynál van felül mind a 2 szárnak egy csavarja(nagy imbuszos..)azt kitekeritek majd majd felnyomod a bal villaszárat és kiveszed azt a 2 kis éket...ezután kitudod huzni a szárat, de óvatosan mertmajd folyik az olaj tegyetek alá valamit.. a másik szárat anyniból nehéz kivenni h oda egy 3as csavart kell beletekerni és azal lehet felhuzni a villaszárat aztán ki az ék és ki a szár.. ha kintvannak a szárak akkor már látod is a szimerongeket.. előbb leveszed a porvédőket... majd a szimeringet fogja 1-1 gyűrű.. azt kivezsed aztán már csak ki kell venni a szimeringet ha már roszz akkor csvarhuzóval nyugodtan feszisd ki... aztán vissza az uj szimering.. vissaz uygan az az egész... csak a jobb villaszárat ugy kell visszahuzni h beleteszed a 3as csavart és arra kötsz egy madzagot mundjuk és azzal fogod felhuzni majd.. olajjal ugy kell feltölteni h a szárakad még nem huzod fel teljesen és felül a csavarnál beleöntöd én kb 5decit tettem egy szárba.. na remélem h érthető és segitettem ha kérdésed vanirj.."