Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van am6 blokkom
szia derbi b 50 gyári henger stáge 6 talán
Koszi! Jelenleg 70-es van. A gyari amugy 63-as.
Mert több oxigént kap ugyan annyi üzemanyaghoz, ezért van az is hogy leveszed a légszűrőt felpörög aztán leáll... Tegyél be nagyobb főfuvókát aztán próbáld ki úgy.
Miből kap keveset és melegszik túl? Ezt nem egészen értem.

Én is amúgy a hidegre gondolok, mert ősszel amikor megvettem ilyen 10-15 fok körül még jó volt aztán mentem vele 3-4 fok körül és akkor csinálta először. Megvárom a jobb időt, ha akkor is csinálja megyek tovább a hibakeresésben.

Köszi a segítséget!
Full synthetic? Akkor valószínű keveset kap az miatt melegszik túl. Lehet hogy 15-20 fokba jó lenne a karburáció de ilyen hidegbe több anyag kellene neki.
Repsol 2T-t hasznalok 1:50 aranyban. A huto szep egyenletesen meleg.
Milyen olajat raksz a benzinbe és milyen arányban? Amit leírsz szorulás gyanús... Vagy nem kap elég anyagot vagy a hűtése szar és túlmelegszik bár ilyen hidegbe inkább az elöbbire gondolnék.
hátsó himbába milyen tűgörgőt vegyek és hol tudok és milyen méretűt válaszokat előre is köszönöm!
Karbit kitakarítottam, motort összerektam légszűrőház is visszakerült. Pöccre indul alapjárat szép.

Mentem vele egy próbakört de 5-10 perc múlva(szerintem ekkorra melegedett be teljesen a motor) elkezdett fulladozni majd teljesen leállt. Rugdostam néha forgott párat aztán megint leállt. Várni kellett vele pár percet és ismét pöccre indult.

Ez mitől lehet?
Gyanítom, hogy nem kapott megfelelő keveréket és párszor megragadt! Nem kellett volna megállni a kipufogó égetésnél! légszűrőt, gyertyát, karbit ki kéne takarítani , megnézni, hogy a csap rendesen ereszti-e át a benzint!
amikor a kipufogót leszedtétek benézni a hengerbe( a durva dolgokat már akkor látni)! A legcélravezetőbb viszont az lenne, ha elvinnétek agy hozzáértő emberhez, aki szakszerűen átnézné, megcsinálná! hosszútávon az lenne a legolcsóbb!
szia
először is tedd fel a légszűrőt, ha utána sem változik a helyzet akkor takarítsd ki a karbit.
hátsó fék munkahengert keresek!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy az 50-es RX idomjai rámennek-e a 125-ösre? Esetleg van itt valakinek elado, vagy tudja valaki honnan lehetne szerezni teljes idomszettet?
ELőre is köszi, Robi
Sziasztok!
Eladóvá vált az Aprilia RX motoromhoz vásárolt műszerfal a km meghajtó spirállal együtt , mivel mint kiderült, a km meghajtó csigám nem működik, én pedig nem fektetek bele több pénzt. A műszerfal , az órák teljesen működnek, érintetlen, szinte új állapotban vannak. A km spirál Aprilia kereskedésből lett megrendelve 5000 Ft-ért , teljesen új, sohasem volt használva. Ha az órát és a spirált egybe elviszed, odaadom 13000 ért az egészet.( A spirált külön is elvihetitek 3000 Ft-ért) Személyesen Letenyén lehet átvenni, posta megoldható. Emailt mindig nézem, telefonon hétköznapokon 2 óra után, hétvégén egész nap elérhető vagyok. Email : bogdan.norbert.2000@gmail.com
Telefon: +36305994842
Bocsi a kép lemaradt
Ja és valaki tudja hogy milyen henger ez
RX 50-est (am5 vagy am6 blokkost) keresek Ózd 100 km-es körzetében. Az sem gond, ha nem működik, csak meg legyen minden alkatrésze.
Sziasztok!

Van egy kb 1993-as évjáratú Aprilia RX50-em. Mikor megvettem ment rendesen, egyszer kétszer menet közben lefulladt, de aztán nagy nehezen el lehet indítani újra és akkor sokáig ment.

Most a télen szét lett szedve, mert elég gány állapotban volt. A motor és a karbi nem lett szétszedve. Kipufogó lett kiégetve, meg a légszűrőház lett leszedve.

A kipufogó vissza lett rakva, de csak szivatóval jár a motor és csak alapjáraton. A gázkar végállásában kattan vissza a szivató a helyére, akkor felpörög és egyből le is fullad. Ha szivató nélkül indítom, akkor is felpörög majd egyból le is áll. Ha full gázt akkor felpörög és azt tartja is de amint elengedem lefullad.

A légszűrő és a műanyag háza még nincs rajta, ez gond lehet vagy teljesen más a hiba oka? A különolajzás ki van kötve, annaka csöve csak szabadon lóg, lehet hogy ez is számít.

Mellékeltem két képet a karburátorról és a blokkról.
Hello
2007-8as Gyújtás deknit keresek !
Ha van valakinek egy szívócsonkja akkor aztis megvenném !

Eladó dellorto phbn 12 es karbi. Komplett, működőképes. Ára fix 5000ft
Tükör 2000ft.
Tel:0620-337-5879
Eladó 3db lánckerék am6 ra. 12 fogú (új) 2500ft, 15 fogú (új) 2500ft 11fogú (használt ) 1000ft. Visszapillantó 2ezer.
Fix árak, budapesten található, tel: 0620-337 5879
hello! érdekelne a műszerfal!