Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Olyan problémám lenne hogy van egy rx 50 egy 80 as hengert raktak rá és üresben kipörög de sebességben nem
Vajon mi a baj?
Közben megtaláltam, van amelyikben 83-as van és van amibe meg 90-es
Sziasztok!
17.5-ös Delortó karbiba mekkora a főfúvóka alap esetben? Most néztem egy videót, ahol a szerelő valami 50-es robogóra tett sportkipufogót, és mgejegyezte, hogy ezzel együtt nagyobb főfúvóka is kell bele, mert, hogy alapban 53-as van benne, és ezt le kell cserélni 60-62-esre. Szétszedtem ma a porlasztót, mert eleve nagyon nehezen is indult, meg kb 3/4 gáz után hiába húztam tovább neki, már nem reagált rá, de ha kicsit visszaengedtem akkor , picit rágyorsult. Nos nekem 102-es van most benne. Ezt nem tudom mennyire gyári, de így kicsit nagynak tűnik, ahogy a fogyasztás is.
http://youtu.be/bD4sZGTm6Hk
60-70-es tempókat mentem vele többnyire. Ennél többet nagyon nem is akart. max 75 . Itt a Bakonyban csavarogtam vele, meg most Fehérváron, aztán meglepőddtem mikor hazafele Várpalotának már villogott a szintjelző, és majdnem pont 6 liter ment a tankba. Piszkálva nem tudom, hogy megvan-e, de úgy érzem, hogy nemigazán pörög ki, meg mikor néztem a gyertyát azért az nem volt őzbarna hanem inkább fekete. Kicsit majd átnézem azért a dolgokat, légszűrő meg porlasztó vonalon.
Nem hangzik meghökkentően soknak, ha picit meg van piszkálva, meg haladtál is vele.
Igaz nekem AM6-om van, de az is 5 liter környékén van, különösebb tuning nélkül.
3-5 liter / 100km
Sziasztok!

Mennyi a reális fogyasztása ezeknek a motoroknak? Mert cirka 150 km alatt bekajolt 6 litert.
Lehet, hogy valami korábban lehetett vele, de én 99964Km-el vettem, és azon a pár kilométeren reálisan mért, ezért is gondoltam, hogy majd lenullázza magát ha "körbe" ér, de sajnos nem. Egy új óra meg 100-160 ezerbe kerülne.
Motorikusan rendben van, így semmi nem bizonyítja, hogy ennyi lenne benne. Sőt talán még az eredeti henger is van rajta, de simán meg 70-et. de akár 80-at is, meg 8-as kompressziót mértem
Nem hinném, hogy egy 50-es motorral 100e km-t mentek volna én inkább arra gyanítok, hogy valami lelte az órát és az miatt mutatja azt amit vagy ha mégis elérte volna a 100e km-es óra állást akkor mint ahogy a régebbi autók is újból nulláról kellene neki mérni tovább így én még most is azt mondom tuti tönkre ment
Házilag nem igazán lehet nullázni ha digitális. Kell hozzá eeprom eszköz, szervizekben lehet hogy tudják nullázni vagy módosítani az állást.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy él-e még egyáltalán ez a fórum. A problémám az, hogy nemrég vettem egy elvileg a vázszám alapján 2007-es SX50-est (2006-osnak árulták)és az összkilométerszámlálója elérte a 99999-et, és innen sehova. Azt reméltem, hogy talán lenullázza magát, de sajnos nem, így meg kicsit zavaró, meg azért szeretném is tudni, hogy mennyit megyek vele. Lehet ezt valahogy nullázni? Új műszert nem szeretnék venni. Köszi előre is!
Sziasztok! Van egy 1993-as Aprilia rx 50-em. Olyan problémám van, hogy nem találok a hátsó féknyereghez szimeringet gumi porvédővel. Valaki esetleg tudna segíteni? Egy linket esetleg kérhetek vagy valamit? Előre is köszönöm a segítséget további szép napot mindenkinek! Sziasztok. (grimeca hátsó féknyeregem van. )
Sziasztok, egy aprilia rx 50 akarok 70 es hengerrel tuningolni, valaki akinek van valami tapasztalata, tudna tanácsot/infót adni?
Milyen indexet akarsz?

Mert, ha valami olyat keressel ami bírja az eséseket akkor nézd meg az Ermaspeed futós indexet.

Többinél meg a legtöbbet találsz TNT tuning-ból
Sziasztok,
Hol érdemes olcsón alkatrészeket venni Aprilia sx 50-hez?
Kis optikai kinézet javítására szeretnék valami oldalt ahonnan mindent össze tudok rendelni. (szelepsapka, matrica, index, lábtartó, berúgókar, küllőre színes gumi stb..)
Válaszokat előre köszönöm.
ez sajnos ilyen, jellemző minden AM6 blokkra. együtt kell élni vele.
Sziasztok!
Amikor 5ös fokozatból felváltok 6ba néha bevesz néha nem, amikor nem veszi be újra kuplungolnom kell és feljebb nyomnom a váltókart. 2 fokozat közé vált be. Mi lehet a probléma?
AM6 Blokk
erre gondolsz? mondjuk ez nem 2005-ös https://www.manualslib.com/man...
Ez a kuplung kiemelő tg ha jól latom.
Kuplungdekni le, kuplungrugok ki, utána már ez a tg is ki fog jönni. Ezután szimering ki, új be.
Helló, hogyan tudnám ki cseréni a szimeringet (váltó tengely)
Sziasztok, nem tudna valaki egy Aprilia RX 50 2005 motorhoz lerajzolt áramkört? Előre is köszi.
Hello.
Nekem olyan gondom akadt a motorommal(Aprilia rx 50 1998), hogy a hátsó helyzetjelző nem ég az első helyzetjelző folyamatosan kiég.
A segítséget előre is köszönöm.
Kipufogót vágni kell. Nyilván utána osszehegeszteni
Sziasztok! A kérdés az lenne hogy mi a fojtás kiszedésnek a procedúrája ? Nagyon bonyolult vagy elvégezhető otthon is akár ?
Sziasztok van egy aprilia rx 50 2002-es am6 blokkos motorom voltam vele fel órát a reten semmi baja nem volt alt kb a motor 3 napot rugnam be nem jó.Cseréltem benne új hengerszettet uj dugo gyuru henger hengerfej új gyertya új cdi új visszacsapo szelep karbi kitisztitva mégse indul tolasra poffog kicsit de nem kapja el segitsegeteket kernem mit nezzek meg vagy mit csinaljak vele ?