Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.Érdeklödöm hogy a bukogomba mennyibe kerül.köszi
Sziaszok ki lehet venni a kipufogó közepét
Sziasztok, megmaradt alkatrészeimtől megválnék: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Tanktáska, bukógomba, fékkar, kuplungkar, lábtartó koptató. Az ár megegyezés kérdése.
Nagy Gábor 06709842975
A 2001es rsv 1000 mille féktárcsái jók az újabb 2004es rsv 1000 r -hez?valaki megtudja mondani nekem?
Aprilia tuono 1000 (2004) hez keresnék a képen látható alkatrészt a fek és kuplung karhoz egyaránt.
hát igen mutatos a kék verzio. piros se volt annyira csunya. e megváltam tölle. nem lehet össze hasonlitani semilyen másik motorra az biztos.
Az a legszebb színkombó. :-)
Szia. profil képen láthato kék tuono elado testvérem é ha érdekel. 30- 624-3387.
Pedig én komolyan kérdeztem
Viccnek is rossz.
Üdv..valakinek itt a forumon van eladó tuono?1000es
Itt van, megnem mondom, hogy ez most a kuplung, vagy a fék, de ilyen áron mennek.

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/371528417395
Gyárilag gyáriival és volt hozzá az akra ajcsiba, amit az ezres szervizen installáltak az akrához való gyujtástérképpel együtt. Volt még hozzá 15ös első lánckerék is, szintén cserélték az ezres szervizen.
Levegős a pumpa is, azt a nyeregnél nem nagyon lehet légteleníteni. Nekem az újabb van, gondolom ugyan az, nem biztos. Én le szoktam venni (még csak kétszer légtelenítettem a 7év alatt, egyszer vétel után) a nyerget, a fékcső takarót is, hogy a nyerget a földre tudjam fektetni. Van egy bazi nagy fecskendőm, rá a gumicső, felszívok egy kis fékolajat, majd levegőmentesen ráteszem a jégtelenítő szelepre. A kiegyenlítő tartályból egy másikkal leszívom az olajat. Majd légtelenítő szelep kicsavar és visszafele nyomom az anyagot. Látni fogod mennyi bubi kijön a tartályon keresztül. Ez nekem bevállt, sosincs gondom a hátsófékkel. Ha mégse, lehet rosz a pumpád.
Szia, én anno ebayról rendeltem anno. Nem volt drága.
Az enyém is ciripel kicsit. A fékbetétet mondták...
Sziasztok!

aprilia RSV TUONO 1000 R típusú motorhoz keresek első fékkarnál lévő mikrokapcsolót. Honnan tudok beszerezni, esetleg valakinek van? Használt is jó lehet.
Sziasztok.2004 es rsv tuono rr hátsofék problémám van nem tudom lelégteleniteni és nem keményedik be a pedál új olaj és fékbetét van.valami ötlet?köszi
Sziasztok.tudna nekem valaki segiteni a hátsó fékemet akárnit csinálok nem tudom lelégteleniteni nem keményedik be a pedál.uj olaj uj fékbetét van.2004 es rsv tuono rr.valaki valami ötlet? Köszi
Szityyyu-nak
Írtam privátot:)
Sziasztok kipróbáltam a tuono-t egy észrevételem volt az első fékkart picit behúzva finom ciripelés jött a az első fékek irányából, ez normális? 2006-osakat gyárilag akrákkal adták, vagy sima kipufogóval is ellehetett hozni?
Szerintem nem volt törve a sárvédője, amúgy a fene tudja találtam a neten olyan 2006-os mociról képet is amelyiknek nincs zászló, a generátor probléma visszatérhet mivel a fő gond a generátortól a fesszabályzóig menő vezetékben van.

http://www.motorcyclenews.com/...