Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a hozzá szólást, úgy néz ki erről is lecsúsztam, bár lehet nem kár érte ha jobban bele gondolok a korábbi hozzá szollás teóriával. Már egy ideje keresgélek de nem egy tömeg cucc az egyszer biztos. Factory lenne a nyerő de esélytelen, már megfordult a fejembe hogy kintről hoznék be, pl Németbe sok factory van. Vagy esetleg ötlet valakinek honnan lenne érdemes behozni?
* javítás: véleményem :) :)
Lekerült a hirdetés, gondolom a piros volt.

Azt kérdezd meg, miért van a gyári dobon akra matrica...ok, menőségből, de azt illene lenne hirdetésben leírni a laikusoknak, hogy hahó, ez csak illuzió, az nem eredeti. Miért cseréli le a gyári magurát egyéb kormányra? Megvan a gyári? Véleménnyel szerint, a paripa volt az oldalán, az akra sérült, mert ezekhez még járt akcijjóban. A kormány sérült, azért a csere. A fehér felnik összefüggésbe hozhatók a teóriámmal, de láttam már olyat akinek annyira nem jött át a két, hogy átfestette.
a szokásosokat nem írom le azt bárhol megtalálod.
Amire figyelni kell:
- töltés megfelelő vagy sem
- hátsó gátló csillapítás, olajszivárgás
- nagyobb borulás, vázsérülés, pályahasználat jelei
Csak mivel kintről behozott így az előélete bizonytalan, mire kell jobban figyelni vásárlásnál? Köszi
jó ár! meg kell nézni
Sziasztok.

Ezt a motort nézte már valaki? https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000-10896699
Érdemes lehet vele foglalkozni?
Megnéztem, kipróbáltam esztétikailag rendben egy kis repedés a hátsó faridomon. Cserélni akartam az eladónem volt lelkes egy bandit cserétől.
Szerintem a kipufogónak akráknak kellene lenniük tekintve hogy jubileumi kiadás de nem azok.
Írj lakostomi felhasználónak, ő volt a 4. tulaj.
Üdv:Bandi
Sziasztok! 2008-as tuono-ra keresek üléspúpot. Ha lenne valakinek és megválna tőle, megköszönném ha dobna egy mailt. jelinekz@tuzallotechnika.hu
BUÉK
Eladó 1 db a képen látható Aprilia RSV / Tuono ra való ledes füst színű teljesen új hátsó lámpa (helyzetjelző, féklámpa)

Facebook: Hoffmann Ottó
Tel/ Viber:70/4261585
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket az Apriliásoknak!
Üdv!

Ezt a motort nézte már valaki, vagy esetleg tudni róla valami hasznos információt?

http://www.jofogas.hu/csongrad/Aprilia_Tuono_1000R_48967333.htm?first=1
Sziasztok. Elado 2az1 ben kipufogo 2006-tol tuonora vagy rsv re kitűnő állapotban. 0630 6243387. Ja és brutális hanja
Sziasztok. eladó 2006- tuono,rsv -re egy csőves összekötö rendszer terminium és akrapovic rövid dobbal. hibátlan állapotban. ÉRD. 0630 6243387
Nyilván, ha ez a szempont, akkor villanymotort kell venni.

http://www.motorcycle-usa.com/...
Próbáld ki mindkettőt,nagyon mások.
Én nem vagyok elfogult egyik márka fele sem,én spec a Triumphot választanám,nagyon finom járása van a 3hengernek,tiszta villanymotor.
van búrám 06209520171
Sziasztok! Keresek 2005 ös tuonora hátsó lámpabúrát ..köszi
Köszönöm :) Igen, nekem is a tuono felé kezd eldőlni a mérleg nyelve...néhány külföldi teszt szerint jobb, mint a tripla.
Hááát...csak szerintem, meg mert a triplát nem próbáltam, plusz aprilia fan vagyok, a tuono jobb választás. .... érveim nincsenek.
Szervusztok! Motorvásárlás előtt állok, és a Tuono (4 hengeres) ill. Triumph Speed R között vacilálok. Van valakinek tapasztalata a 2 típus összehasonlításáról: menettulajdonságok, szervíz (megbízhaóság, alkatrész árak), fogyasztás, ilyesmi? Jelenleg egy Hornetem van, de már kicsit unom... Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
meg kéne nézni a hibakódot
Nekem akkor volt ilyen, amikor nem volt fullosan tele a max jelzésig az olajtartály és meghúztam a szarvát. Leálltam, vártam 1 percet utána minden ok volt. Javaslom hogy töltsd teli olajjal.
Sziasztok! Par hete boldog tulajdonosa vagyok egy 2007-es Tuononak. Tobb alkalommal volt mar, hogy felvillant menet kozben a "SERVICE ! " Felirat. Mi lehet ennek az kka, nektek volt-e mar ilyen?

Varom valaszotokat.

Safranka Balint
Üdv 04-évj-hoz hátsóülés 10e ft-ért eladó érd: zoli_motor@freemail.hu