Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
Keresnék tuono factory felső villa kiflit. Öhlins futóműveshez. Megköszönném ha gondoljatok rá ha beleakadtok valahol!
üdv. tesom akarja eladni a vasat. v4re akar váltani.
Üdv!
Májusban még tuonot kerestél, most meg eladó.
Mi az eladás oka?
Sziasztok. eladó egy 2007_es kék tuono kevés kilométerrel.jó állapot sportdobbal. új gumik és lánc szettel friss műszakival. érdeklődni a 30 624 33 87 számon.
Keresek Aprilia Tuono-t 2003-2005 közöttit, akinek van ne tartsa magában :) ide lehet küldeni, akinek van eladó: peter.wachtler@gmail.com
köszi előre is!
Szép napot!
2008 koruli Tounot keresek,feher szurke komboban.
Csak patika erdekel. Esetleg itt valakinek elado?
Hello mindenki,
Van a környékemen XXIII. ker. Szent László u. egy 06 utáni piros fehér tuono Pipec hangorkánnal. Esetleg innen valamelyikőtök? Jó lenne közelebbről is megnézni a motort.. eddig csak nyélen lépett el előttem
8éve és nem gondolok ilyenre.
5. éve vagyok büszke gazdája egy 2007-es Tuonónak. Ha arra gondolok, hogy egyszer meg kell válnom tőle, már maga a gondolat is szinte fojtogat. Imádom!
nem kövez meg senki. Egyszer volt egy fosvágenem, szoptam vele....mélytorkosat....látod, ennek ellenére mennyien szeretik, gyanítom kifogtam egy szart...egy délutáni műszakban összeszereltet. Te ugyanebben a cipőben jársz. Amit sajnálok, hogy ennyi év után sem bírod elengedni, időről időre megjelensz lehúzni a típust. 8ik szezont nyomom vele problémamentesen.
Írjad, én bírom a kritikát, aki nem az meg nézzen félre egy kicsit :)
Leírom pü, ben v elmondom személyesen ha debiben vagy. Itt megköveznének érte.
És mi okozza a szopás tényét valami konkrétum..?
Csak akkor vegyél , ha szeretsz jó mélytorkosan szopni.
Csak akkor vegyél , ha szeretsz jó mélytorkosan szopni.
Üdv!
Nézegetem a Tuono-kat. A 2006 utáni jön be a legjobban. Mire kell figyelni vásárlásnál?
Mennyit mennek el ezek km-ben nagyobb gond nélkül? Típushibák esetleg?
ugyhagyni.
Sziasztok, van egy RSV 1000 Tuono (2003) amin az egyik féktárcsa lötyög elől. Tudom, hogy elvileg uszo a felfüggesztése, de ez nem csak oldalirányban, hanem előre hátra is mozog. Mit lehet ezzel csinálni? Lehet ezt újraszegecselni, ha igen hol tudok hozzá szegecseket beszerezni?
Hali! 2007-es tuono 40e km fekete ezüst ha érdekel.Magyar országi 2 tulaj
Üdv!
Eladom 2004-es Aprilia SR50 Ditech robogómat 120 ezer forintért.Jelenleg valami rejtett hiba miatt nem indul.Ki lett cserélve az akksi,gyertya,gyujtókábel,légkompresszora gumik szinte még újak.Aki lát benne fantáziát hívjon:205726298
miért pont 2OO4 utánit? 2OO6ban volt típus váltás.
Üdv Forumozók, 2004 utáni Tuonot keresnék magamnak, Sajnos eladtam az R1 et mert úgy gondolom családossan nem hiányzik a száguldozás, és arra jutottam hogy kipróbálnék egy Apriliat amiben azért van kraft meg játékos de mégsem 300 as tempós. Szóval akinek tipje infója van mire kell oda figyelnem, esetleg van eladó az írjon. Eddig csak sor4 ben utaztam szinte, úgyhogy mint kezdő fordulok hozzátok ezen a téren..
Köszi előre is.
sziasztok. újra tuonora ülnék. ha valakinek elado lenne kevesebb km-rel jó állapotban lévö gépeirjon. hjmatyi@gmail.com elöre is köszönöm.
Tudja valaki hogy mennyi az ideális nyomás érték az üzemanyag szivattyúnál?
Sziasztok,keresek aprilia climber 280cc motorhoz alkatrészeket.
Ha tudtok írjatok.