Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam
irtam ide oszt láttad a mai nap témáiban mi? vanélet... énis csak unalomból találtam ide
Jé itt ilyen topik is van
Nagy haluz
Hé én azt a kettétört derbit már láttam..
közelharcra az?szerintem biztos szomjasak,kínáld meg őket inkább ezzel
természetesen csak lehuzott ablak esetén.
Közelharcra ez jobb...
Én ezt ajánlom autók ellen.Gyors,könnyű,a feketepiacon bagóér" beszerezhető és 100% -os hatásfok!

ezt már láttam vhol.h a profi tolvajok ezzel nyomják...nahát micsoda véletlen h a társaság tagjai is épp tudják
Te most magadon röhögsz
Kimondta hogy a kesztyűt is eldobod?
Csak kesztyűbe fogod meg a porcelánt, de azt nem dobod el ....
Ha minden hülye autósra dobsz egy kesztyűt, a Pécsi Kesztyűgyár örülni fog! Meg a gyertyát gyártók is.
kémia kölcsönhatásba sztem nem kerülhet két szilárd test vagy legalábbis nekem most nem jut eszembe semmi iyen:)
Működik
Próbálva

Amúgy nem kell a markodban tartogatni 300km-en át, álló autóra kell dobni, ami parkol
...urban legend.
...előtte pedig 300km-en keresztül tartod a markodban?!? 4-5kiló aprított NGK már elég?
A porcelánt apró darabokra zúzod (földhözbaszod a gyertyát), kalapácsolgatod ....
Majd kesztyűbe összeszeded, és nekibaszod a szélvédőnek.
Nem robban szét, csak be"pókhálósodik"
Annyira éles a porcelán, hogy szétvágja az üveget ...

100% siker

De nem tőlem tudjátok
Pincefalazóblokk! Az tutira hatásos!
Ok, kicsit elképzelhetetlen volt. Féltégla hatásosabb, és kb. ugyanannyi féltégla szokott nálam lenni, mint porrá zúzott gyertyakerámia...
Urban legend....
Ki mit tud arról, hogy motorról, porrá tört gyertyából származó kerámiát kiszórva (dobva?) autós szélvédőt lehet törtni?

Ha tényleg berobban az üveg, akkor ez fizikai (ütközés) vagy kémiai kölcsönhatás eredménye?
Ma nekem is volt egy f...a szitu. Én autóval voltam. Kis robogó szerűvel papa középső sávban előttem döcög. Jobból, balról mellettem autók. Lámpa vált sárgára, ő kb. fél méterrel a vonal mögött satu fék, majdnem taknyol és még én is majdnem átmentem rajta, mert lendületben voltunk, még én is átfértem volna. Motorosként meg pláne nem számítottam rá, hogy ő megáll. Remélem az ilyenek elkerülnek...
Sok az osztrák? Frászt! Nagy részük csak osztrák rendszámú autókkal közlekedő (?) török, szerb és egyéb nemzetiségű kamikaze vendégmunkás! Visszapillantót, indexet, féket nem ismerik, ellenben ott a duda, a refi meg a padlógáz. Az nagyon megy nekik. Könnyen fel lehet ismerni őket, általában valami iszonyadt szakadt verdában ülnek a megengedettnél kb. 3-mal többen. Ha baj van sok mentőt kell hívni hozzájuk.... Üdv a Balkánon!
Sokat járok a 81-esen, sok az osztrák is. Magyar autós megy a felezőn folyamatosan, a sógor megy majdnem a szélén és ha beérem azonnal úgy le húzódik, hogy porzik a kereke a padkán. Bár egyre több hazai autóssal találkozom aki ad helyet és egyértelműen jelzi is, hogy nekem. Szerintem ök is motoros-autósok. De (nem csak) nevelő jelleggel mindenkinek meg is köszönöm ha eleneged hátha még nagyobb kedvvel teszi legközelebb. Mondjuk én mindig megvárom a lukat a szembejövők között, nem nyomulok ezerrel a felezőn.
Űdv mindenkinek!
Szerintem az a baj ,hogy sokan el sem tudják képzelni,milyen lehet egy motoron ülni. Menni ezerrel kaszni nélkűl, kiszolgáltatva a sok parasztnak, mert senki nem figyel rád. Főleg a vasárnapi autós aki hétvégén előveszi a kombi trabantot és azt hiszi hogy ővé a világ! De ha megelőződ egy motorral akkor te vagy a közellenség,és ha legközelebb meglát egy motorost akkor megpróbál úgy közlekedni hogy neked semmi esélyed se legyen.De ő az életbe nem venne magának motort ,mert meghalna amint kiállna a garázsból.Ha egy lámpánál a sor mellet előre gurúlsz fizíkai fájdalom éri,de mire benyomja a kuplúngot te már a másik lámpánál várod a zöldet ,mi a magoldás ...? Ráhúzza a kormányt a motorosra .....tiszta munka!De te mint motoros autót vezetsz és a visszapillantóba meglátsz egy motorost .....na ez a különbség!
Sziasztok !

Egy kétforintos proli tahót nekem is sikerült kifognom, még tavaly előtt nyáron. A szar konzervdobozában a kis buzinak is előkerült a proletár öntudata, amikor otthagytuk egy kanyarban. Utánunk jött a belvárosba és leszorított, majd majdnem keresztbeállva kifékezett úgy, hogy volt kb. 1 méterem megállni. Stoppi, visszakapcsol, balra ledönt, próbáltam kerülni a taknyolást. A faszkalap megint rámhúzott, nem maradt helyem, vészfék, kerék jobbra ki, s a motor balra levágódott az aszfaltra. Szétszakadt a vállizületi tok, leszakadtak a szalagok, eltört a bal felkarcsont, egy kb 12 centis leszakadt csontdarab felnyársalta a felkarizmot.... mit mondjak, üvöltöttem rendesen a földön fekve. ( Hál" istennek azóta nyom nélkül gyógyultam )
A köcsögöt még a rendőrök hivatalból feljelentették szándékos közúti veszélyeztetésért. Már volt több bírósági tárgyalás, nemsokára lesz a következő. Csendben azt remélem, hogy leültetik. Megérdemelné.
Az az igazság, hogy az utak valóban tele vannak gyilkosokkal. Született béna fasz hülyékkel és olyan tapló génhulladékokkal, mint amilyet én is kifogtam. S bár ezúttal nem nyomorodtam meg, s a törvény is, úgy néz ki, hogy a pártomat fogja, ettől nem lettem boldogabb.
A mondás már tapasztalatból is igaz :
Úgy menj ki az útra, mintha mindegyik rád vadászna.....