Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem is történt pár incidens már, pedig csak 2 éve motorozok.
Egyszer például megyek főúton 40-45 km/h-s sebességgel és egyszer csak egy autó lejáróról előbukkan egy autós. Gondolom körbe se nézett, hogy jön-e valami vagy sem de nem sokon múlott, hogy elkapjam a hátulját. Hátsót besatuztam, megcsúszott a hátulja az autó felé elengedtem a féket és visszadobta a hátulját. Megálltam pár 100 méter után és látom hogy jön az autós. Sem egy intés sem egy bocsánat kérés semmi néz rám és megy tovább.
Vannak elég nagy faszkalap autósok, de vannak rendesek is akik például lehúzódnak az út szélére, hogy nyugodtan tudjak előzni. Csak sajna kevés van belőlük.
Legjobban azokat szeretem , akik ha előzök akkor bemennek minél jobban a záróvonalhoz néha át is megy a másik sávba.
Balesetmentes kilométereket kívánok minden motoros társamnak.
Ha találkoztok ezzel a járgánnyal akkor kerüljétek: KAE-277 ezüstmetál jeep.Volt rajta egy honlapcím is: http://www.adoro.hu/ az emberke aki vezette sérelmezte hogy két perccel előbb jutottunk fel egy kompra mint ő és úgy beszélt a barátnőmmel és velünk mint a kutyával.Ez az ember a vezetője egy szépségszalonnak ahová többnyire nők járnak és akkor ilyen trágárul beszél egy nővel aki ráadásul a barátnőm.Biztos nagyon jó lehet az a szépségszalon ahol ennyire szeretik a nőket és milyen szives lehet a vendéglátás.Madarat tolláról a céget meg a vezetőjéről...Csak az a szerencséje hogy higgadt emberek vagyunk meg hogy jött a biztonsági őr:-)
Tehát mégegyszer: KAE-277 ezüstmetál jeep
.
Most eléggé utálni fog mindenki, mentségemre szóljon, hogy amikor tudok segítek a kérdezőknek, és nagyon szükségem van a HUF-ra:S:)

LADA SPORTLÉGSZŰRŐ ELADÓ 3500.-
A szökkenő....Sajnálom, nem lett bajod? Motor látom odavan rendesen....
multhét hétfőn nyugisan megyek haza suliból azt az autós kijött elém (szőkenő vezette):
azért van igazság abban hogy van egy két barom agyatlan motoros. Bár a K betűs hétvégi keleti márkás autók tulajdonosai sem kispályások.
Kinek kell ahhoz jogosítvány h száguldozzon?
Jol tom ak 95V-poverrel megy!
én meg gratulálok az autósnak a jobbos kanyart a szembesávban vette be én rántottam be a motort az árokba úgy tudtam kikerülni autós meg se állt nem is lassított mint aki jól végezte dolgát... én egy kulcscsonttöréssel megúsztam.... ha lehet ennek nevezni....
Nagy fereg lehet! Kb ennyit erhet az elete is! Szaros 10 ezer forintot ! ! !
Keszthelyi Miklósnét ette a sárga irigység...
Ismét csak gratulálni tudok a Blikknek...

"Az autósok megjavultak" oda ne szarjak...
Én pedig újfent KÖSZÖNÖM SZÉPEN a Fehérvár környékén közlekedő autósoknak,hogy figyelik a tükröt és hagynak nekem helyet lehúzódva,hogy elférjek, leindexelnek, stb. Direkt kecseggel meg még nem is találkoztam az idén. (csak pár eszementtel a lámpáknál aki azt hiszi,hogy jobban gyorsul,mint egy 22 éves motor - de az csak játék és én sem veszem komolyan) (mondjuk benn a városban kicsit sokallom a "belső sáv bérlettel" rendelkezőket)
En azt vettem eszre, hogy itt Veszpremben egyre tobb a normalis autos (vagy motoros). Az elmult egy honapban nem volt olyan utam, hogy 10-20 km es szakaszon ne huzodtak volna fere 2-3 an elozesnel vagy legalabb egy ne jelzett volna, hogy tiszta a terep mehetsz.
Sokszor üvöltöttem már a buko alol a bunkó autósoknak, mert rám húzta a kormányt nem vett észre vagy csak nem érdekelte a motoros. Ma viszont pozitivan csalodtam EGY AUTÓsban.: Reggel 5óra, irány a munka, BKV sztrájk, nem számit csak több az autós . Ki a városbol az 51-esen útjavítás, na ezt én nem vettem észre le is tettem magam az aszfaltra. (a börgatya jól vizsgázott ) Állítom fel a mocit, meg áll egy autó és kiszól a söför " segíthetünk valamit " úgy meglepödtem alig tudtam válaszolni. Meg oldottam egyedül, de amig elindultam várt.
Köszönöm szépen
ilyen ritkán történik. Csak az a kérdés , nem-e egy motoros volt autóval?
Motoros-autós.

Eccer régen (kb. 10 éve) az MZ/1-emmel nyáridőben, szikrázó napfény, meleg, miegymás rohanok az úton, mígnem megszorult a főtengelycsapágyam (valszeg az lehetett a szar benzin miatt...), hátsókerék blokk, motor segge dobál, kuplung, de az árok elkerülhetetlen. Bele. Semmi bajom, fekszem a földön és hát - röhögök, hogy élek. De mindeközben fekszem! Három! autó ment el mellettem, és még csak nem is lassítottak, hát még megkérdezni esetleg, hogy mi van velem...
Másik eset. Cimborával (GPZ-750) tekerünk ki Miskolcról olyan 80 - as tempóval (kivezető szakasz...!:-)), mindketten talpig bőrben, kesztyűben, csizma illetve bakancs, szkafibukó, protektor, miegymás; egy díványrobogó olyan 140-160!-as sebességgel állva hagy minket, és teker veszettül. Izomagy vezet, mögötte a barátnője: papucs, rövidnadrág, trikó, és robogós sisak, ami csak a fejtetőt védi.
Ezek után az első esetről azt mondanám, hogy azon kívül, hogy nem álltak meg segíteni, és így elkövették a segítségnyújtás elmulasztása nevű bűntettet (vagy csak szabálysértés?), remélem nekimegy egy fának és ugyanúgy nem áll meg neki segíteni senki, és ő látni fogja ezt, és talán átérzi, milyen is az (bár nem hiszem...)
A másodikról meg csak annyit, hogy remélem fejreállnak valamilyen úton, és sikerül ilyen sebesség után olyan 40-50 métert csúszniuk a betonon ilyetén ruházatban.
Amit az egészből konklúzióként le szeretnék vonni, az az, hogy minimális odafigyeléssel sokkal biztonságosabbá lehetne tenni ezeket a szar magyar utakat is,, és nem azon agyalni, kit mikor szoríthatok le, mikor b...hatok ki vele. Nem ettől lesz valaki macsó, és nem ezért kellene villognia a haverjai előtt, hogy " a köcsög motoros hogy ráb...ott".
És még valami a végére!
Azokkal is egyetértek, akik azt mondják, hogy a motorosoknak pediglen igenis, még szigorúbban be kellene tartani a szabályokat, hiszen egy friss jogsis egy menő géppel lehet hogy k..va jól gyorsul, és veszedelmesen gyorsan megy, de meg is kell tudnia állni!
És még egy adalék, hátha ebből tökéletesen megértitek, mit is csácsogok itt:
Bécsben, gyalogosként át akartunk kelni egy útkereszteződésen. Nekünk piros volt, így megálltunk. Jött egy autós, aki a neki való zöld jelzés ellenére megállt, és átengedett az úton!
Na, ezt kellene itthon elsajátítani...
Jackbacsi
Az lácik a traktoron is meg a kocsin is hogy valós az amit mutat km óra mutató
http://www.szon.hu/hirek/Orsza... a képek közt nézzétek meg a km/h órát! ! ! ! ! ! !
nc
Enyyi !
NA figyelj ide. NEm tudom honnan merül fel benned a dolog hogy más tulajdonát rongáljam!
Saját autó volt !

Amúgy ha nem saját sztem akkor se sok közöd lenne hozzá
a saját autódon próbálgasd...
utálom az olyan hülyegyerekeket akik nem becsülik egyáltalán más tulajdonát, amennyiben nem saját volt amin próbálgattad a dolgot (tudom naiv vagyok, hogy egyáltalán eszembe jut, hogy nem másén "próbálkozol") remélem nagyon jó indokod volt rá.
120-ért árultam
Miután meggyógyultam eladtam. Én baleseteztem vele, aztán én árultam.
Paks-ra kelt el. 80ért végül. 1 nap alatt eladtam RS-t meg fél éve árulom
100ezer ft ért árulták a neten , vagy valkami ijesmi, meg alartam venni...
Igen?

És hol? Netán békéscsabán