Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv motorosok!
Itt egy gyöngyszem kis fatornyos lakhelyemről, kár hogy az ilyen eseteket nem reklámozzák jobban, akkor talán nem mindig a motorosokról lenne csak elszörnyedve az átlag állampolgár.

http://www.zalaihirlap.hu/fool...
egy hülye ellen mi védi a motorost? ugyanaz mint a nem motorost: kéz és láb. ha ez nem elég fejlett, akkor gázpisztoly, esetleg vipera, de ez nem viselhető közterületen.
Ez elég valószínű!

Ezek lehet a bezárt lipót helyett autóznak.
Valószínűleg az ipse problémája egy 10 centis vonalzóval is lemérhető!

Van még néhány rátarti:
ISK-043 (valami világosbuziszínű kombi Peugeot,budai rakpart)
KEH-303(ez valami puttonyos szar-talán skoda,budai rakpart)
és még folytatnatnám.........
Ez melyik nőnek jön be?

Az ilyen agresszió többnyire komplexus, szorongás meg egyéb önértékelési probléma következménye. (Ha egy jót dugott volna a közelmúltban, le sem szarja, hogy mennyivel mennek előtte...)
Értékrendzavaros defektes emberek, ezzel akarnak bizonyítani. Úgy nézett rá a nő az anyósülésen, mint egy hülye baromra...ha akart tőle valamit is, azt biztosan bukta. Nem kell őket orrba vágni, kapnak ezek az élettől rendesen...
a ruhán kívül a bukósisak... sajnos de ha már láttál volna orrot brotis kesztyű után nem becsülnéd alá
Egyszerű az ok ha jól látom a képet egy csaj ült mellette!
Én próbálok minden autót kerülni,de hát annyian vannak ezek az anyaszomorítók.......
Hali,

A képen lévő GWJ-381 rendszámú dobozost kerüljétek. Az ürgének vannak problémái...

A ferihegyi market central-nál lévő felüljéró tövében lévő körforgalom előtti úton (az útnak neve nincs, http://maps.google.hu/ 47.417189,19.245468), lassítottam, mert teherautók álltak a sávban, és mindenütt emberek mászkáltak, pakoltak. A fazon innentől kb. 50km/h-s sebességnél 30..50cm-re jött mögöttem. (nem túlzok!) Előttem is voltak, elmenni nem tudtam, lelassítottam nagyon óvatosan, megálltam a körforgalom előtt, mire ő kiugrott és rögtön meg akart verni. A következő lámpánál lefotóztam. Ennek hatására (nem lepődtem meg) félreállt mellém, és még inkább meg akart verni.

Nagyon higgadt és nyugodt vagyok ilyenkor, én nem üvöltöztem vele, nagy kerek szemekkel halkan megkérdeztem, hogy mi baja van velem. Üvöltözött mint egy állat, csak rajtam múlt, hogy nem verekedtünk, átlag emberrel szerintem összeverekedett volna.

Nem anyáztam, nem szóltam vissza, nem intettem be neki egyszer sem.

Mi van ha ilyenkor feljelentem? (Nyugatabbra elveszik a jogsiját, igaz ott nem divat ok nélkül feljelenteni sem.)

Zavar, hogy ilyenek közlekedhetnek.

Légyszi ne cifrázzuk tele a topicot anyázással, mert annak nincs értelme, nyilván mindenki ugyanúgy érez drága egyfogú és egysejtű fuvarosunkkal szemben. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi védi valójában a motorost egy ilyen helyzetben, a nyugodt fellépésen és protektoros ruhán kívül.

Üdv.: géza
persze h nincs kész mer valaki nem hozta nekem az árut és megint magamnak kell elmenni érte ...nem leszünk így jóba gyorskezű
Hello!
Láttam a motorodat az adatlapodon, pont ilyen volt a szomszéd srácnak is, csak 600-as. Mondtam neki, hogy megcsinálom a hátsó lámpáját, -mindig is bidizgálta a fantáziámat- úgy mint az amerikai autók hátsó lámpája. Vagyis mind a 3 lámpa fékezésnél felgyullad, de amerre indexel, az az oldali villog. Persze a műszerfalon elhelyezett kapcsoló segítségével -rendőrök ellen- visszaállítható az eredeti állapot is, hipp, hopp. De aztán -mielőtt belemélyedtem volna kérdésbe- a srác eladta, így a projekt törölve lett. Ezt csak ugy érdekesség végett említettem + .
nekemm is akkor csak most bevásároltam mindnet hozzá de csak februárba rakom rá mert msot nincs időm meg vettem olajat szürőket meg egy pár gumit
Sarokban.
Nekem majd tavasszal lesz hozzányúlás asszem ilyen csinosítgatás terén.
csáó
aha holnap megjön hozzá a plexim, meg kap frankó hütőkataró idomot olyat mint ami aaz újabb z-n van ez is megjött csak színre kell fújni. meg felni csíkot ezt is fel kel rakni. szóval szépüla kicsike
és a tied h áll?
Erről a matricáról még nem is hallottam.

Amúgy szeva Börni.
Alakul a kicsi zé?
autóval úgy kell közlekedni , hogy mindenki hüjje és a legrosszabbakat kell feltételezni mindenkiről........
motorral is úgy kell közlekedni hogy mindenki hüjje, a legrosszabbakon kívül még ráadásul az életedre is tör mindenki
rengeteg balesetet el lehetne kerülni........
csak hát mindenki hüjje
Jo kis panasz topik! :)

Am szerintem jo ötlet felrakni a matricát a kocsira, ha valaki értelmes ember, és akkor a motoros látja hogy na etttől nem kell tartani, mert velem eddig a matricázott emvberek hatványozottan előzékenyebbek voltak minden helyzetbe, és nem mellékesen pacsizunk is egymással, és természetesen énis előzékeny vagyok a többi motorssal, hisz matricázott vagyok. Ha jofej a srác ha egy köcsög.. motoros! Szerencsére ez a matrica nem olyan elterjedt még, igy látod ki a motoros autos és ki nem!
hát igen
vannak normális autósok is, pl amikor lámpánál áll látja h jövök és berakja egybe és amennyire tudd félre áll ezt is nagyon becsülöm.

egybéként szeva pistaa
Kicsit UP-olom a topicot egy pozitív történettel:

Videót kértem el egy sráctól, akit személyesen nem ismertem, "csak az autóját". Mindegy, a végén megemlítettem neki egy pozitív nyári emlékemet:

"Egyébként - bár szerintem te tuti nem emlékszel, de - volt egy pozitív élményem veled kapcsolatban: nyáron valamikor jöttem visszafelé Lillafüred irányából motorral (bordó Suzuki [RF400 egész pontosan]) és ahol a kisvasút keresztezi az utat, valahol ottantájt elengedtél. Pedig tudtam, hogy nem a gyári 26 ló hajtja a gépet és bizony a legtöbb autós még annyival is megpróbálna betartani. Szóval köszi! =)

És nagyon szép a gép, titkos rajongója vagyok! Grat hozzá! ;)"

Válasz:

"A sztorira konkrétan nem emlékszem, de igyekszem a motorosokat mindig elengedni. Akár városban, akár városon kívül, akárhol is érjenek utol, teszem ezt kb azóta hogy jogsim van. Hogy miért lett alapvető dolog nálam azt ne kérdezd, mert magam sem tudom, azonban az biztosan közrejátszott a dologban, hogy a motorosok 90-95%-a kézzel-lábbal-féklámpával-indexszel, de valahogyan megköszöni ha útjára engedem őket, míg az autósoknak csak kb 15%-a. Szégyen nem szégyen, ezért szoktam az ilyen hozzáállású embereket büntetgetni a Polskival is, az Ignissel is úgy, hogy lakott területen szigorú 50, lakott területen kívül szigorú 90 a legrövidebb idő alatt. :)
Száz szónak is egy a vége, másoknak is fel kellene fogniuk, hogy motoron ülve haladósabb az utazás, mint autóban, meg hogy van mögöttes forgalom, illetve visszapillantó is a világon. ;)

És örülök ha csak ennyivel is, de hozzájárultam az elégedett motorosok köréhez. :):):)

Meg persze köszönöm az elismerő szavakat is. ;)"

Valahol ez a normális hozzáállás!

Ja, itt a titkosan rajongott gép, akit érdekel.
Ez: impreza
meg ez: f430
gyorsul úgy mint egy motor.

Amúgy 250-ről a motor se fog olyan frankón megállni, ill. az autóra is lehet jó fékeket és gumikat tenni.
lehet úszva jött volna át a szararcú, a kulcsot pedig a halakra bíznám, akármekkora is az ember....
üdv! az a puska! és még mi motorosok száguldozunk! ezt a képet kellene a blikkben kirakni a főoldalra, meg a szétszakadt opelt. unokaöcsém egy ismerősével próbált egy duplaturbós bmw 330 vagy 335 benzinest, régebben ő is motorozott, ennyit mondott róla, úgy gyorsul mint egy motor, 250-260 km/h tilt.kérdem, és meg is tud állni? nem volt válasz.
Adtam vagy adtunk volna de akkor meg mi faragunk rá.Ott volt már az őrség meg be volt kamerázva minden.De szóban is legyaláztuk eléggé:-)Milliomos kis fxkalap és azt hiszi övé a világ.
ha szidja a barátnőd, adj neki egy pofont oszt jónapot. vagykettőt