Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom hogy a rendszámot is elhagytam. UIR-853
Sziaszok.

Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.

Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.

Bálint
Ém ezt inkább a chopperra szoktam mondani... ha egy ilyen kátéemmel jól kened nem szárad ki a hónalj, sőt :)
Nekem nem tetszik , mert hónalj szárító.
Nekem nem, de szép járgány :)
helló! ezt a motort januárban vettem és bajai volt a gazdája valakinek ismerös ez a moci?
ezt tudom látom...
Köszi.Nagy álmom,hogy egyszer lesz egy igazi verseny enduróm.
Csak pillanatnyilag sokat dolgozom és nem érek rá pénzt keresni!
üdv
jo a mocid
Az ott lakók nem díjazzák a dolgot.
viszont ott fog elmenni az elkerülő út! Majd kíváncsi leszek,mikor 150-200-körül mennek majd a gyorsasági motorosok milyen fejet vágnak a dologhoz!?
hello.most már nem merem megkockáztatni a bajai pályát.állitólag a rend őrei drágán jutalmazzák az ott motorozókat....persze akinek van rendszáma az más...:)
Üdv mindenkinek!
Végre egy fórum,ahol ismerős arcokat látni!
nándor nándor nándor
nebaszfel domy én pénteken szoltam hogy megyünk azt montad hogy pecázol pedig sirály lett volna volt olyan helyszin aminek többször nekirugaszkodtunk de a jövö hétvégén ujra megprobáljuk gyere akkor
Hallod Árpi! Nekem nem kell ám szólni hogy mentek.........Ááááááááá.
Hello mindenki! Ma a komámmal egy jót motoroztunk Komló felé, nagyon élveztem és el is fáradtam rendesen. Hiába még bele kell szokjak. Na jó éjt!
Sztem alapból be se kellett volna fogni a satuba a gyertyát én pl soha nem fogtam be... minek... 1ik kéz gyertya 2 kéz drótkefe ha meg olyan gyenge a keze hogy még 1 gyertyát se tud kézben megtisztítani nem kell motorra ülni....
nem birom ki,h ne irjam le....van egy közös ismerősünk aki ma kapott egy piaggo ciao motorkerékpárt.sokáig nem ment a motor igy egy pár dolgot meg kellett csinálni rajta.pl kiszedni a gyertyát és egy kicsit megtakaritani.mondtam neki,h szoritsa be a satuba és jo alaposan drótkefézze meg.nemsokkal később jön,h széttört a gyertya...hát persze,h a kerámiarészt fogta be a satuba.azt hittem,h ilyen nincs,de MÉGIS VAN!
na jo a tied is jo .
Ja a suzu , az suzu.......
szép motor szép auto
látom te is maradsz a hü márkánál
hm r 1 az jo gép
csak hát nem suzu...
Egy régi szerelem nyoma. De nem változtatgatom a felhasználónevem most már megmarad ennek.