Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Véletlenül nincs valakinek egy K2 szerviz könyve akár pdf-ben ?
sziasztok
tavaly szezonvégén lettem boldog tulajdonosa 1Benelli TNT nek,segitség kéne hol tudják v ki tudja a a gyujtás v benzin adagolás térképet beállitani mert nagyon kormol sokat is fogyaszt.Megköszonném segitségeteket ha tel számot v email cimet adnátok
Heló.
A Skorpió motornál rendeltem,elvileg ma vagy szerdán meg is jön.
Engem nem nagyon szokott meghatni,hogy valakinek már van olyan,mint nekem.:)
Érdekelne,mik azok a hideg-meleg tapasztalatok.:)
Én alternatív közlekedési eszköznek vettem a kocsi mellé,munkába járás,egyéb városon belüli mászkálás céljából.
Facebookon megtalálsz Molnár Béla név alatt.:)
Szeva!
Látom te is szombathelyi vagy, így kissé elkeseredek hogy nem én leszek egyedül a városban a fehér műalkotással. (egyébként 2 piros, és egy fekete már mászkál errefelé) Most 150 km-nél járok a géppel. A tapasztalatok elég vegyesek a robogóval kapcsoaltban, az első ezer kilóméter megtétele után tuti fix hogy írok egy szép hosszú tesztet a boncterembe... Annyi kérdésem van előljáróban hogy hol veszed a gépet? Ha lehet adj valami facebookos elérhetőséget, vagy ilyesmit, és megosztok veled minden hideget és meleget, és ha tudunk találkozni meg is mutathatom a Benellit Utána meg alap hogy nyomunk pár közös gurulást ha benne vagy
Sziasztok!

Segítség kellene, Benelli 491 vizes full tuning szerelésekor levettem a gyújtás lendkerekét. A füratban két ékhorony van, szinte egymás mellett és nem látszik hogy melyikre volt feltolva. Tuja valaki hogy melyik a jó horony, vagy hogy mihez kell igazodjak?
Szia.
Én épp ma rendeltem egyet,ugyanilyen színben.:)
Jövő hét közepén elvileg meg is lesz.:)
Tapasztalatok?
Sziasztok! Ma jött velem szemben valaki Szombathelyen a vérellátó környékén egy ugyan olyan Bebelli 49X-el mint az enyém, csak az övé fekete volt. Intettünk is egymásnak, de mivel siettem, ezért nem álltam félre. Ha esetleg a tulajdonos olvásná a fórumot jelentkezzen
Az ígért képek... (Az órabeállítás, meg a napi km nullázás ma sikerült)
Sziasztok!

A mai napon boldog tulaja lettem egy fehér limited edition 49X-nek az első benyomás alapján elégedett vagyok a géppel. Ahhoz képest hogy le van fojtva meglepően jól gyorsul.
Egyetlen problémám van, hogy a használatiba egy betű sincs magyarul, és a digitális kijelzőn a két gombbal még nem igazán barátkoztam össze idő híján. Ha valakinek van esetleg magyar nyelvű útmutatója és eltudná küldeni, azt megköszönném. Vagy ha valaki rászánna pár sort, hogy a napi kilóméterszámlálót hogy lehet nullázni, meg az órát állítgatni az nagy segítség lenne.
Képeket holnap dobok fel :)
Üdv mindenkinek!
2 darab kérdésem lenne, remélem érdemben tud nekem segíteni valaki!
1.- Egy bennelli 491 rr-em van, olyan problémám van, hogy a mostanában egyre gyakrabban menetközben (üzemi hőmérsekleten) nemes egyszerűséggel leáll, és körülbelül 10 percig nem is tudom újra beindítani!
2.- Nem tudja esetleg valaki benelli cafe racer típusú motor arany színének a színkódját
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Üdv
Haló Haló Fórumlakók!
Nem gondoltam volna, de 7 év elteltével újra benelli robogó vásárlásán töröm a fejem Anno egy benelli naked 50-esesem volt, majd cbr 125, és ninja 250 r. Ez utóbbitől a hétévégén váltam meg, elsősorban anyagi okok miatt. Kis számvetés után jutottam arra hogy ismét robogózni kezdek.
Nos nézegettem robogókat, és ár érték arányban úgy néz ki a Quattronove X mellett fogok dönteni. Felénk ez elég ritka példány, még csak képen láttam. Felvettem a kapcsolatot a hozzám legközelebbi kereskedővel. Ha minden igaz jövő hét végre hozat az üzletbe egy fehér színűt amilyet én is szeretnék, és akkor megtudom nézni. A mociról a neten már elég sok mindent olvastam (jót és rosszat is). Kis segítséget kérénék azoktól akiknek ilyen gépjük van, hogy nagyjából mik a tapasztalatok. Ahogy néztem hasonló blokk van benne mint ami a nekdbe volt. Az gyári fojtatlan állapotba 70-et tudott, majd leovince TT kipuffal 80-at. Azonban a 49 X kb 10 kilóval nehezebb. Kb mit várhatok tőle? Illetve az is érdekelne hogy az első fényszórók mennyire erősek. Esetleg próbálkozott valaki erősebb izzóval?
A válaszokat előre is köszi
Hali! Az én Benelli nakedem 2002 , 50-es 90-100 között perdül,és van hozzá, egy zsír új 70 henger tartalékban,majd rakok fel képet a héten.Amúgy lehet hogy eladom 150 ezer körül lesz az ára.Nagyobb motor váltás miatt.
Köszi az infót, ez már így hasznos lehet!
Nekem a gázmarkolatnál szedtek ki egy stiftet,kipufogó könyék lett szélesebbre cserélve,karburátor lett állítva.Ez volt a fojtás eltávolítás.Egyébként 70-nél többet nem megy mert letilt a fedélzeti computer.
sajnos nem tudom, de megkérdezem fatert, bár amennyire ő leszarja, úgyse tud semmit :(
Szia mit mondtak,mit állítottak,vettek ki, cseréltek le a fojtás kivételénél?
Üdv mindenkinek!
Fateromnak van 2012-es Benelli quattromove 50ccm robogója, sajnos nem egy aszfaltszaggató szörnyeteg, 45-50-nél alig megy többel, ráadásul néha menetközben leáll.aztán pihen, ujra beindul, és go tovább :S
nem értjük, mi lehet a baj, hiszen egy vadi uj robogo kevés kióméterrel, azt hinné az ember, mégsem egy kinai fost vett 300.000ért, és erre tessék.
Állítólag a folytás ki van belőle véve, ezt állította a viszonteladó szerelője.
megkérdőjelezném a hozzáértését......
Kíváncsi lennék a véleményetekre ez ügyben, illetve arra, hogy mit kellene vele csinálni, hogy gyorsabban menjen, mint pl az ugyan ekkora aprilia sr50, ami 80-90et megy full gyári állapotban.
Köszi a segítségeteket!
Köszi a vlaszt
Hello! Kerek 1dl kell bele.
Hello! Kerek 1dl kell bele.
Helló! Valaki megtudná mondani hogy a benelli quattronove robogóhoz mennyi hajtóműolaj kell? le szeretném cserélni
Ha kontaktos akkor a tűzősarut kicsit nyomd össze kombifogóval, fújd be kontakt sprayvel(vagy WD-40-el). Múltkor csináltam egy Peugeotot, nem kapott benzint, végigpróbáltuk az üzemanyag rendszer összes elektromos részét, de csak akkor javult meg amikor a relé 4 pontját lefújtuk WD-40el :D
Sziasztok!
Valakinek van(vagy ismer valakit akinek lenne) eladó Benelli 491 fejidomja, első idomja(betétidommal lámpa nélkül)? Nagyon fontos, mert nekem eltörött hála a jó magyar utaknak. Köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok Minden Benellinek úgyan az a baja.
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Lenne egy benelli k2 100-as mocim amin tönkre ment a kipufogóm és nem kapok sehol sem vagy ha igen akkor méreg drágán.Ha tudnátok egy eladót korrekt áron vevő lennék rá azonnal.A számom:06-70-77-57-894