Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért nem megy ide fel egy kép se?
Bocs kimaradt egy n a neved böl!!
örülök hogy azér irtál DenyM mert legalább nem vagyok egyedül dev-vel!!
Nézd meg az infom, ott van az enyémröl kép, igaz hogy csak a kipufogórol de van én amugy már láttam 2db tnt egy városban igaz az egyik külföldi volt, az enyémböl is létezik még egy db, de az enyémet már a renault gyártja elvileg ezüst, fekete szinben, a 491-et pedig sárga kékben renault campus replica néven!!!!!!
Nem értem, ebben hol a szivatás???????????
rohadtul szeretem az olasz motorokat, de pölö nem fogok nyitni egy Bimota topicot, mert az egész országban köbö 1 ha van (egy V-due 500 tutira)
Nem baj, de azér megkellet ezt is probálni, de ötletnek nem rosz, majd lesz akinek legalább van még rajtam kivül benelli robogója, amugy én eddig csak 1-et ládtam ami velem szembe jött, ugyhogy télleg elég ritka, de ezért van ez a topik BENELLI!!!!!
most mért szivatod 50ccm-et denny m!!!ha??????
Nem kapsz érte pénzt, miért baj az :)
Egyébként jó ha az egész országban 3 Benelli ha van használatban (motor, nem robogó!), mivel kicsit exluzív motor, miattuk szerintem nem kell egy ilyen topic. Ha robogós érzelmeid akarod táplálni -bár nem vagyok benne biztos- de szerintem Robogó topic már van.
köswz dev legalább nem néznek hülyének hogy magamba beszélve probálom reklámozni a topikot, de amugy megnézted a honlapot? De ez a topik már most se arrol szól ami a témája!!!
én írok!!!
IRJATOK EMBEREK KIHAL A VADIUJ TOPIKOM
de e-mailt ne erre a cimre külgy ha küldesz
enyém ryderz@vipmail.hu
vegyé fel!!! potzmann@catv-sonar.hu
és mi az!!
van
ja igaz van msn-ed?????????????
Remélem is , ha sokat irkálok ide a lista tetején lesz mindig ugyhogy csak észrevesznek.....
nem kell izgulni majd írnak testvér!!!!!!!!!!



PEACE
De lehet hogy egy Rossis topikkal jobban jártam bolna
köszi!!!!!!!
DE többet tudhatsz meg a http://www.benelli.hu -n vagy a http://www.benelli.com -on
1910-óta müködik a gyár, azóta a háború miatt töbször leállt a gyártás, és mostanába indult el ujra a gyártás. De kérdésem is lenne hogy télleg igaz e hogy nem fognak már robogót gyártani?
na mesélj róla!!!!!!!!
Ezt a szobát azoknak hoztam létre akiknek Benelli motoruk van!!! --ja meg azoknak akiknek erröl a márkárol fogalmuk sincs!!!