Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20-9523658 Kupec. Keresd őt!
Sziasztok.
2018 r1200gs hez keresnék vari koffereket
Sziasztok.

2008-as gs-hez keresek bukócsövet. Ha van valakinek aldő kérem, hugy írjon.
Helló mindenki.
R1200gs -hez 2005 ös
Keresnék bukócsövet.
bolepeter72@gmail.com irj lécci.
Köszönöm.
Köszönöm
Tulajdonképpen az van , hogy nem járnak ide írogatni . Az index fórumon vannak kérdések , válaszok . Ott előbb jutsz válaszhoz ...
1150 szériához eredeti akra és összekötő cső eladò 100péz
Mi van evvel az topikkal??
Ir az ember 3 napja és meg sem jelenik a kérdés.
Nem is tudom hogy szomorú legyek vahy mérges és hányos???
Pff.
Sziasztok!
van pár cuccom bmw r1150 gs-hez, és r1200 gs-hez ha valakit valami érdekel,írjon hívjon megegyezünk.Ülések közül van mélyített......

705299141
czako20@freemail.hu
Üdv.
Tudja valaki milyen betegségei vannak az első szériás vizes R1200GS-eknek? Csak annyit hallottam hogy ezeket kerülni kell és ahogy nézem az áruk is jóval alacsonyabb mint a megszokott és sok kevés km-es van eladó.
Sziasztok!
Néhány hete vásároltam Németországból egy '95-ös R850R-t. Fojtott volt a gép (25 kW), az előző tulaj adta az eredeti légbeőmlőket, azt a minap be is applikáltam otthon. Volt még a csomagban egy üzemanyag szabályzó relé (?), de azt nem cseréltem ki, mert egyrészt az eredetihez képest (5 lábú) csak 2 lába volt, másrészt mikor bedugtam, kikapcsolt állapotban is (értsd: nem volt benne a kulcs...) önindítózott a motor. Az eredmény elvben így már 52 kW, gyakorlatban -10 km/h (így most csak 150 a vége).

Kérdésem, mi lehet a gond? Nem rettenek meg az otthoni szereléstől, az előző gépeimet (Honda) akár motorblokkig is otthon szereltem, szóval egy User Manual sokat segítene, de akár ha valakinek van megbízható szerelője, szakszervize Nyíregyháza környékén, azt is szívesen veszem.

Köszönettel, egy új "béemvés".
Hall jeladò talán. De trafò kàbelek ececere ececere.
Van hiba üzenet abs lámpa világít?
Hátsó kerék kör jeladó talán.
De gondolom erre már te is rá jöttél.
ABS?
Szép napot mindenkinek , egy kérdésel fordulok hozátok van egy BMW R 1150 RT motorom a hiba kód kiolvasása után kaptam egy hibát ami 441E jelent meg. Esetleg tudja valaki a jelentését? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv Ákos
szevasztok van egy bmw r1100rt nincs szikra 3évet ált volt rendőr motor
Szevasz. Természetesen van megoldás.(Kárpitos) Nézd meg az én vasam is :D
Bocs az enyém 1150-es :-(
az enyémen 3 magasságban állítható gyárilag és pont eladó :-)
Én 178 vagyok és középső állásban tökéletes
Sziasztok! R1200 RT első ülés magasságán kellene néhány centit csökkenteni. Nagyon tetszene a gép, de sajna nekem kicsit magas! Van erre használható megoldás nem gyári áron?
Minden segítséget köszönök. Üdv
Sziasztok! Légolajos 1200es Gs hez megmaradt 1 pár hátsó fékbetét 17e ft és egy levegőszűrő 6000ft.
Szia! Ha vannak az üzemagyag csöveken gyorscsatlakozók akkor nézd meg,hogy rendesen össze vannak-e dugva mert ha nem akkor a felesleges nyomás nem tud visszatérni a tankba és ilyenkor magán a szivattyún lévő biztonsági szelepecske kinyit és annak van csúnya sípoló hangja.....Legalább is én így jártam(BMWR1150GS)
sziasztok
szemezgetek 1 ilyen motorral: https://suchen.mobile.de/fahrz...
idáig sor 4-eim voltak
most inkább a kényelemre és a megbízhatóságra törekednék , van-e valakinek ilyen esetleg megoszthatná velem a tapasztalatait.
Még szóba jöhet a yamaha fjr 1300 vagy a honda cbf 1000f
az infókat előre is köszönöm
Sziasztok. Bocs ha ide írok de az S topik döglött :( 2016-2017 közötti S1000RR vásárlását tervezem. Már a szezon végén kezdeném a keresést, de előtt informálódni szeretnék. Tudtok segíteni esetleg az adott évjáratban ismert hibák megismerésében, mire figyeljek stb? Vagy esetleg olyat aki tud segíteni? Sok helyen próbálkoztam de RR-ben nem sokan tudnak segíteni :( (eddig csak japán motorjaim voltak most is gixxerem van és hát a japan az japán , de a németről nem tudok semmit) Köszi a segítsége
Szia mindenkienk! Van valakinek infója R850R CO potiról? Leírás, paraméterek, beállítás. Magas a Co szintem, és a fogyasztás is. Jó lenne tudni, hogy ami van, az kuka-e, még mielőtt veszek egy másikat. Köszi előre is, sziasztok.