Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok BMW-s használja a Modeka Panamericana szettet.
Mindannyian szembesülünk egy nagyobb utazás során azzal, hogy az esőruha, a thermo bélés, a pakolás kisebb-nagyobb nehézségei. És akkor még persze ha nem tökéletes a felszerelés, mindig adódhatnak problémák. Mert beázik valami, otthon marad olyan dolog is, ami pedig milyen jó is lett volna. Ázni, fázni, vagy éppen a hőguta határán motorozni, mind olyan dolgok amik levonnak az élményből. Nos! Tapasztalatból mondhatom, és szeretném a figyelmetekbe ajánlani, a MODEKA PANAMERICANA szettünket. Nem is nagyon szeretném bő lére engedni a bemutatását, talán csak annyi legyen elég, hogy érdemes megnézni az oldalunkon a teszteket, a videóinkat, illetve elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. Sokan motoroztak ebben sivatagi túrákon is. Jómagam, egyetlen nap alatt , 1675km-t mentem úgy, hogy Salzburgtól esett az eső és Hollandiába mentem. Egy ilyen hosszú etap alatt, biztosan kikészültem volna, ha azzal kell foglalkoznom, hogy beáztam, vagy fázok. Nem kellett. Amikor megérkeztem, betoltam a barátom garázsába a motort és levéve a kabátot, olyan száraz volt a pólóm, mintha klímás autóból szálltam volna ki. Ez egy hosszú túrán, megfizethetetlen élmény. Amikor a ruhád kényelmes, és minden időjárási körülményben maximális védelem mellett maximális komfortot kínál. Ráadásul a belső thermo részt városnézéshez is használható elegáns kabátként külön is tudjátok használni.
Szeretném ha innen is sokan megtapasztalnák azt, hogy mennyire más egy ilyen ruhában motorozni.
Nézzétek meg a durva tesztvideót is a terméknél.
Mindenkinek olyan élményt kívánok, amit én, és már több száz elégedett ügyfelünk átélt.
Kattintsatok ide: https://darazsgarazs.hu/index....
A végső döntés valóban a te preferenciáidtól függ. Mindkét motor nagyszerű választás lehet a maga módján. Érdemes lehet személyesen is kipróbálni mindkettőt, hogy megtapasztald, melyik felel meg jobban a stílusodnak és igényeidnek. Egyébként, ha egy hosszú motorozás után kikapcsolódásra vágysz, ajánlom figyelmedbe ezt a cikket a <a href="https://korkep.sk/cikkek/egyeb...\">https://korkep.sk/cikkek/egyeb...; oldalon. Remek tippeket találsz benne arra, hogyan lazíthatsz egy nehéz nap után, miközben kikapcsolódsz és szórakozol
Üdv mindenkinek! R1150R-hez keresek jobb oldali fűtött markolatot. Nem melegszik. Valakinek van esetleg?
Szia, hangszórókat ki kell billenteni (már akinek van) és elfordítós fogalalata van.
Sziasztok!
2007. R 1200 RT helyzetjelző ízzó csere hogy történik? A tompitott az megvan , de mellete a kis ízzót nem találom,,,,,,
Sziasztok! 1250-es blokknál a melegen újraindítás gyakran nem sikerül. Van valaki, aki megoldotta már ezt a problémát? Kompresszió lehet a gond? Rövid állás után újraindul.
Sziasztok!
Friss tulajként, honnan érdemes alkatrészeket beszerezni? Gyári, kopó, stb.
Kinek mi vált be?
Ez az egyik lehetöség itt München mellett:
https://rhelectronics.de/de/ue...
Szia!
Hova küldted az ABS kockát javítani?
Sziasztok! 20 év az valóban megválasztja a motort, ha a 20 év alatt legalább egy gazdája volt, aki elhanyagolta. Ha azonban valakinek tetszik egy ilyen motor, érdemes bevállalni a kockázatot. Legrosszabb esetben meg kell javítani. A motoros embernek valahol mindenképpen meg kell fizetni a passziót, ki így, ki úgy. Nekem egy 18 éve R1150R motorom van. Nagyon drágán vettem, de legalább semmi baja. Most viszont nem tudom eladni, csak veszteséggel ...
Azt tudod, hogy azok már 20 évesek? Nehéz már jót kifogni. Persze életben lehet tartani sokáig, de 20 év... az 20 év.
Sziasztok!Egy kérdésem lenne.Úgy olvastam hogy a 2007-elötti ABS éjjel van sok baj.A 2007 utániakkal mi a tapasztalat?Köszi a válaszokat.
Hmmm, hát kb ülésfűtés.
Sziasztok! jövőre szeretnék venni egy R1150-RT-t és meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek róla. valamint mennyire lehet modernizálni? (ülésfűtés, modernebb műszer kijelzés és ESA rendszer beépítés. ) tudom az R1200 RT tudja ezeket, de az nem tetszik :D
Köszi😂
Ilyen baromságokkal ne foglalkozz. Ha kétségeid vannak, akkor vidd el egy szakosodott szerelőhöz vagy emeld meg az autód a hajtott kerekénél sebességbe rakva és nézd meg annak a holtjátékát :)
Sziasztok ! Egy R 1200R van és az a kérdésem ha sebességbe rakom mekkora holtjáték lehet a keréken?
Gondolom húzós lett, gari?
Ahol látod. 🙃
Most már rendben van az ABS. kész a moci. Hova lehet, vagy hogyan lehet feltenni a Gps tartót az st?
a vége az lett hogy kiküldtem németországba javításra. a féklámpát ha nincs benne abs hogy lehet megmokolni hogy müködjön?
Na hogy végződött a javítás?
egyelöre szétszedtem, az elsö kör notorja adta meg magát, a fékolaj bele volt kocsonyásodva, de nincs szétrohadva. A motorokat megpróbálom felújítatni. aztán meglátjuk.
Ha megtalálom akkor elküldöma megoldást: Egy 1200 GS-t átalakítottam már .
Ki kell dobni belőle az ABS kockát! Az első és hátsó féket direktbe kell kötni a főfékhengerekre. Értelem szerűen első az elsőre hátsó a hátsóra.
Az agyában MOTOSCAN programmal deactiválni kell az ABS módot. A hátsó ABS-sebesség jeladót át kell kötni Az elektonikába. Ne az ABS-be menjen.
Így működni fog a sebesség mérő, fokozat kijelző és nem fog villogni egyetlen lámpa sem. (Nem kell a műszeregységet megbontani)
(Az átkötést nem találom amint megvan hová kell bekötni felteszem ide!)
Amit megcsináltam azóta is hibátlan. Tökletes és szépen adagolható a fék!
Boxer és sor4 nél is megoldható!
nem néznek de az elektromika nem fogja tiltani a motorvezérlót?
elsökörben szétszedem a hétvégén, megnézem a belsejét. ha jó belül csak kefézni kell a motorokat nyertem. (mivel nem kell hozzá furni faragni a videó alapján) ha gatya a belseje akkor megy teljes felújításra.
http://youtu.be/E-6zyf5DDJw

Ez pedig egy "olcsó" megoldás, ha valami nagyon félre menne. Igaz másik típus, de ha a tiednél is van ABS nélküli verzió, akko rkis szerencsével ezek a lépések is megvalósíthatóak a tiednél is. Az elsönél van gyári csstlakozás a fékcsöveknek, kiiktatva a ABS-hez menöt. A hátsónál meg csak szimplán ráköthetö a föfékhengerre. A modul meghámozza, kihuzza a relét a villógó visszajelzönek, a másikat meg levakítja-vagy eltávolítja az izzót. Gondolom olcsobban kijön, mint 699€... :)
BASI 2 is ilyen átalakitásra célozhatott.
Azt nem tudom, hogy müszaki vizsgán néznek -e ilyen dolgokat...