Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd le az akkumulátor pozitív saruját. Az akksival és a pozitív saruval, köss párhuzamosan egy ampermérőt. Nézd meg mennyi az áramfelvétel, ha le van gyújtáskapcsolóval lőve minden. Ha van áramfelvétel, kezd el kikötni a fogyasztókat, amelyiknél megszűnik az amper felvétel, vagy kisebb lesz, az a hunyó. Babra meló, most keresem autón ugyan így a hibás fogyasztót.
Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy az üzemanyag szivattyű miért sípol? alapjáraton is, menet közben is, bár néhaelhallgat. Már raktam bele kettőt, mindegyik ilyen hangot ad :(
Nincs, viszont a rádio gondolom direktbe van kötve külön kapcsoloval nem találtam a biztositékot. Kikapcsol, de fogyaszthatja az áramot?
Szia! Van rajt utólagos telefon vagy gps töltő usb csatlakozóval?
SZiasztok r1150 r -re keresek új vagy használt túra plexit. Ha van valakinek akár konzollal együtt hívjon légyzsíves. Tel: 06304196917
Odaát (index forum) kaptál tippet, azokat leellenőrizted már?
Hello !

BMW R 1150 RT /2001 évjárat. Tudna valaki tanácsot adni, hogy miért merül le a vadi uj aksim 3-4 nap után, ha nem használom a vasat? Köszönöm elöre a tanácsodat.
KERESEK: regi R 65-öt, vagy R 100-as BMW-t, üzemkeptelent is, atepites celjabol. Tel: 70-2614833 köszönet
Schubert S1-es sisakkal próbáld!
Ezt a kérdést az (index.hu BMW motorok fórumon tedd fel)
Sziasztok,

Tanacsokat szeretnek kerni a kovetkezo problemamra.
195 cm magas vagyok es egy 2017-es R1200GSA-t hasznalok jelenleg. Sajnos elviselhetetlen szelzaj van a motoron. Probaltam az eredeti plexit az osszes allasban, alacsony es magas ulespozicioval. Ugyanezt eljatszottam Puig turaplexivel is, ami 110mm-rel magasabb a gyarinal, hasonlo problemaval talalkoztam. Mult honapban vettem egy Wunderlich sport plexit, ami csak a GPS tetejeig er, igy is eleg zajos a sisakom. Egyebkent a sisak egy Schubert C3-as, es mult heten mentem egy KTM 530EXC-vel ami supermotonak volt atalakitva es azon nulla szelzaj volt a sisakomban, csak a kipuffogo hangjat hallottam.

Talalkozott esetleg valaki hasonlo problemaval? Mi lenne a megoldas?
Gondoltam elmegyek par motorosboltba, es elviszek egy kore kulonbozo sisakokat, hatha a mas formaval csokkene a szelzaj.Ha azzal se javul akkor sajnos meg kell vallnom a motortol mert a hallasomnak nem tesz jot ez a szelzaj. Fulldogot hasznalok.

Valaszokat elore is koszonom.
Hali!
Maradt egy ilyenem, https://www.kepesmotor.hu/fek_... .
Üdv, Keresek R 1100-hoz könyvet, karbantartási manuált.
Üdv, Keresek BMW R 1100, vagy 1150-est, jó motorikus állapotban, papírok esztétika nem lényeg, elbontanám. Ár 350-450 között. Tud valaki segíteni?
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy a 2006-os R1200RT gyári cd-s rádión van-e külső médialejátszó csatlakozási lehetőség (aux, RCA)?
Előre köszi a választ!
Üdv!

Ki milyen kipufogódobot használ a gyárin kívül és hogy van vele megelégedve?
2006
Évjárat?
Sziasztok!R 1200 GS-hez keresek kipufogó leömlőt.
Köszi a választ!
A https://bmwalkatresz24.hu/ katalógust használva azt látom, hogy csak az F800GT műszerfalának a cikkszáma egyezik meg az F800R-ével. Szerinted az S és ST is kompatibilis? Mondjuk kinézetre nagyon hasonlítanak...

Az ebay.de-n ezt az egy órát találtam, ami kinézetre megegyezik az enyémmel:
https://www.ebay.de/itm/Cockpi...
Erre azt írja az eladó, hogy F800S, aminek elvileg más az órája. Ez csak elírás lehet? Vagy szerinted/szerintetek ezt nyugodtan megvehetem?

És ha végül sikeresen tudok venni egy megfelelő műszerfalat és rádugom a motoromra, akkor az rögtön működni fog, vagy kell-e bármi felkonfigurálást csinálni, amit én itthon házilag is meg tudok tenni, vagy kénytelen leszek elvinni a gépet egy BMW szervízbe?
K71 F800 S, F800 ST, F800 GT. 10/2011 — 09/2016
K73 F800 R.   11/2013 — 10/2016
Sziasztok! 2015-ös F800R-hez kereseknék műszerfalat, mert az enyém törött és cserélni kell, de egyenlőre nem jártam sikerrel. Ebay.de-n találtam, de csak hasonlót (más típus meg más évjárat van most fent), így azt félek megvenni. Van ötletetek, hol tudnék még keresni, vagy nincs véletlenül valakinek elfekvőben? Előre is köszi!
Sziasztok. Van egy eladó BMW navigator V GPS eladó ha valakit érdekelne. Üdv.
Szia. tudsz nekem segíteni ABS infóval kapcsolatba ? Hívhatlak esetleg? telefonszámot kérhetek?