Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sárgafeketében viszont biztos, hogy nincs.
Láttam, a gyorskötöző mindenre jó! Lehet rendelek egyet, bár most a gyorsváltóra kattantam rá.
Bizti van sargaban is! Amugy aluminium.
Igen, a viz es az olajhutore van, kulon-kulon is megveheto avagy egyben vagy ugye mas-mas beszallitotol: en R&G-t vettem ra. A felfogatas kicsit vicces, gyorskotozos. :) DE tenyleg jo es bevalt + a lamellakat vedi, hutest nem befojasolja, ajanlom.
Igen! Ez van színesben is, vagy én vagyok vak?
A hűtőn az ilyen védő cucc? Ha igen honnan van?
Sziasztok Urak! Koszonom Oliver89, de a hatter is pazar nemcsak a motorod! Par kep a mai Horvatorszagi kiruccanasomrol (ki volt vonva a Bimmer meg a Yamaha is maig es ma jott meg a csekk hogy befizessem)!
A szövegem is lopod!
Olvass vissza! Itt én voltam elébb! Sőt mindenhol!
Mindenhova követsz, rajongóm? Egyem a szíved :)
Esetleg szép! Állat az te vagy!
Állat ez a motor, gratula hozzá
Koszonom a gyors valaszt Urak, lekoteleztetek! Hal Istennek az "alap" dolgokat mindegyik motoromon otthon vegezzuk (olaj, legszuru, fekfolyadek, stb.) de a szamitogepehez ugye kell a "muszer". A legszuron viszont gondolkodom hogy inkabb gyari legyen benne + kovetkezo cserenel lehet Motul keruljon bele. Amugy a motorba meg csak 10900 km van, mindene patika (betetek, tarcsak, lanc, stb.) es a hatso 200-as Supercorsa is most volt eloszor cserelve, elso gumi meg a gyari.
Hali, én tavaly Júniusban vettem a gépet friss szervizzel (10.500 km-mel), előző tulaj a Wallishoz hordta, valószínűleg én is oda fogom. Gyertyákat gyári előírás szerint 30.000-nél kell cserélni, ez kíván átlagostól nagyobb szakértelmet és szerszámot. Levegőszűrőt magamnak cseréltem (nekem dilim, hogy minden szezonban friss levegőszűrő legyen bent), valamint vétel után (friss szerviz ide vagy oda) ledobtam az olajat szintén otthon. A beletöltött Castrol helyett Motul 7100 van benne. Én a váltón ugyanúgy éreztem különbséget pár kilóméter múlva, mint a GSX-R-ben korábban.
Itt biztos, hogy nem fogsz csalódni és a boglári árakhoz képest sokkal jobb
http://bmwmotorkerekparszerviz.hu/
Wow, wow sracok! Par napra eltunok es itt mar ekkora "beszelgetes" keveredett? Ne cukkoljatok mar egymast, inkabb menjunk motorozni: vegre kezd OK lenni az idojaras! Redelecs: koszonom! Igazabol a Pesti Zoltantol Boglaron akartam egy fekete S1000RR-t de tavaly januarban lattam meg ezt es ra esett a valasztasom. Egy kerdesem lenne hozzatok Redelecs es 2ximate: ti kinel szervizeltettek - Boglaron, Kethelyen avagy valahol mashol? Koszonom elore is a valaszt! Ma meg hogy jartam: rendeltem sportlegszuru tisztito szettet neten erre kaptam egy auto sportlegszurot... Email + telefon: bocsanatot kertek es elmeletileg penteken megjon a cucc + mondtak a szurot megtarthatom. Talan odaadom Oszinak, az Accord-hoz bizti jo lesz!
Több vonatom is van! A jobbak épp Japánban vannak, kölcsönben... Nem szakíthatom csak úgy meg az ottani életet.
"megnézem a vonatindulásokat"
Akkor ne nézelődj, mert akkor indul amikor Te akarod
Saját vonatom van!
Valami nagyon kezdő csapatnál lehetsz, ha MÁV bérletet kapsz szponzorációban
Nem bunkóztam! GP Pilot nem elesett! Nem celeb vagyok, hanem LEGEND!
Lehet róla szó, csak megnézem a vonatindulásokat.
Nagyon szép gép! Sok balesetmenteset vele.
Mert bunkózni kezdtél. De mivel segítjük az elesetteket és még sose volt olyan, hogy nem tartottuk volna a szavunkat, még mindíg áll a meghívás a Pannóniára, de mivel te itt ilyen celeb forma vagy akárna Hungára is...új kopóréteg a pályán, igazi GP pilot, egy rakás autógrammot akaró szurkoló ...mennyei párosítás