Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Szeretnék érdeklődni hogy cagiva supercity 125 höz van e hátsó fékcső és kuplung bowden.?
Helló!
Első féktárcsát keresek cagiva super city 125!
Sziasztok!

Eladó rendszámot keresek...
Az előtte lévő motor paraméterei: Cagiva Elephant II, 125...

SZóval, kellene egy papíros/papírozható roncs, nekem van egy papírtalan JÓ - és összeeszkábálnám a kettőt valahogy, hogy legyen egy jó és papíros cucc belőle :-)
üdv!
Cagiva Super City 50 alkatrészek eladóak. A gép még egyben van, illetve van még néhány plusz alkatrészem. katicabogar.nagy@gmail.com
Üdv, a hátsó fékemből folyik az olaj most este lekaptam es a munkahenger dugattyú körül ha jól látom szimering van? Vki pontos méretet tud irni. Cagiva super city
Mélyen tisztelt Fórumtagok!

Sikerült szert tennem egy Cagiva T4 500-as csodálatos és erős motorra. Valahogy azt találtam, hogy erről a típusról kevés információ lelhető fel a neten (sikerült egy service manual-t beszerezni innen =- http://www.manualedereparatie.... ).

Sok kérdésem volna... az első, hogy miért számít ez ritkának, ha ritka? Illetőleg van még valakinek ilyen gépe? Szeretném teljesen helyre pofozni, kicsit trehány volt az előző tulaj...

Most jelenleg normális kipufogót vadászok (mert ki lett herélve ami most rajta van) illetőleg fordulatszámmérő és kilométeróra bowdent keresek.

Van valakinek tapasztalata? Előre is nagyon szépen megköszönöm, ha valaki válaszra méltat.

Attila :)
Igen akkor is van szükség valamennyi bejáratásra.
Szevasztok!
Cagiva elefant 125-öshöz (1985) keresek gyújtás bekötési rajzot ha valaki tudna egyet küldeni azt megköszönném, nem önindítós!
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Újra szeretném gyűrűzni a Super city 50-es motorom. A kérdésem az lenne hogy mekkora a gyári gyűrű-méret,illetve hogy ennek a modellnek nicasil-os hengere van vagy sem? Dugattyú és a henger szinte kifogástalan állapotban van. Ha csak gyűrű csere történik akkor is szükség van bejáratásra?

Köszi.
http://italmondo.hu/
Itt nézz körül.
sziasztok,cagivaelephanthoz 125 keresek hengert,legszi segitsetek.koszi
Helló!
Eladó 2db power motor
Sziasztok!
Freccia c12r cdi-t keresek. Akinek van eladó kérem szóljon.
Köszönöm
Üdv!
Cagiva super city 125 alsó-felső villabefogót keresek.
Akinek van jelentkezzen köszi Sűrgős!
Nem tettem rá sportlevegőszűrőt,kicseréltem a gyertyát,kivettem a levegőszűrőjét kibéleltem vastag szivacsokkal.....most már pöcre indul.
Félreértetted én épp aztmondtam hogy "ha tettél rá sportlégszűrőt" de nem adtál neki utána több benzint, de ezt a verziót inkább hanyagold mert max jobban pörögne a több levegőtől de attól még nem állna le szerintem....

Újabb verzió hogy túlmelegedik és picit megszorul és leáll?

1.Karbi kipucolás(kifújva vagy a fúvóka furatnál vékonyabb réz dróttal) és benzincsap kipucolás.
2.Fals levegő tehát szakadt gumicső elvileg nem lehet mert attól brutálisan felpörögne
3.A bemelegedett motornál öntvénynél pl a generátor oldali szimering átenged az kompresszióvesztést is okoz ilyenkor áll be a teljes tehetetlenség az igazi "mi a rák baja van mindjárt felgyújtom" idegállapot.
Jólenne megnézni elég benzint kap e a motor nem e hevül túl a kevés benzin miatt.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet megprobálom sportlevegőszürövel
Ha befogod a légszűrőt akkor megnő a vákum a porlasztóban több benzint szív fel elvileg és ha ekkor indul akkor benzin gondja van szerintem vagy túlságosan nyitott a légszűrő pl sportlégszűrőt tettél rá és a benzin mennyiség a régi levegőmennyiséghez van adagolva.

Bár fura hogy 1km után csinálja a forró motor amikor annak már nem kell annyi benzin mint induláskor.

A karbi és a benzincsap kipucolása szerintem alap ilyenkor ha a semmiből egyszercsak gondja lett a motornak.

Ha nem üzemanyag gond akkor végső esetben generátor oldali főtengelyszimering is megváltoztathatja a benzin levegő viszonyokat ha picit is átenged szerintem.
Üdv!
Cagiva super city 125 felső villabefogót keresek.
Akinek van jelentkezzen köszi
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki hogy ez milyen Cagiva blokk? És ebbe miért nincsen balance tengely? Köszi
167cm
Sziasztok! Vettem egy cagiva elefant 125 öt! tettem rá 2 új krossz gumit,és irány az erdő!Később szétment a csapágy a hátsó felniben...ami ahhoz vezetett hogy beleért a kerék a villába...stb...szétszedtük kiderült hogy széttört a kerékagy,szétszakadt a hardy stb ! és itt kezdődött a csavar mert vettem új kereket de 17 es helyett 18 ast küldtek,és nem akartam visszaküldeni... ezért úgy döntöttem hogy átküllőzöm ezek után pedig kiderült hogy a fék nem megy bele! nos a kérdésem az hogy mit tudok ezzel kezdeni? esetleg valakinek 18 ashoz való fék dobja van esetleg?

vagy pedig a 17 es kerék fékdobja is bele megy ha tudok hozzá szerezni kisebb betéteket?

A 17 es kerék agy átmérője a féknél 13 cm körüli
a 18 as keréké pedig 12.5 cm körül van!

Ez a problémám... kérem segítsetek!

Új 7 es felnit nem akarok venni mert kicseréltem ebben az agyban az összes csapágyat és eléggé jó állapotú! :)
kösz azt még megkérdezhetem mijen magas vagy?
Köszönöm a segítségeteket
nekem éphogy leér a lábam,baromi nehéz, 28 lovas elég nyomatékos ha 2hétig nincs beinditva picit nehezebben indul,mint a legtöbb mocinál időben olaj és szürö csere+tiszta légszürő,bár én a helyedben olyan tipust venék ami elterjetebb ahoz marha sok az alkatrész