Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Érdeklődnék hogy milyen árban tudnám eladni a Cagiva Super Citym, 6sebeséges, 50ccm, van hozzá majdnem mág 1 komplett blokk, de sajnos aksi rossz, önindító bendix kell bele, benzincsap, km/h meghajtó, spirál km/h mutató, de ezt leszámit
Sziasztok!

Had' bombázzalak Titeket rögtöb egy kérdéssel. Pár hónapja vagyok boldog gazdája egy 32 éves Elefant 125-nek. Próbálgattam a hidegben, de ahogy szerelgetősre fordult az idő, kicsit jobban is belenéztem a gép belibe. A váltóból egy befőttes üvegnyi capuccino habot engedtem le. Pedig vásárláskor rendben volt az olaj. Most kapott rendes olajat, de bánt a gondolat, hogy honnan juthatott annyi víz az olajtérbe. Talán vízpumpa felől? Vagy az esős évszak és szuszogó?
Van esetleg tapasztalatotok, vagy ötletetek?

Üdv, metrós
Sziasztok.
Elég rég volt az utolsó bejegyzés, de talán van aki segítsen.
Első sorban azokat szeretném kérdezni, akik japán önindító átalakításban gondolkodnak canyon 5-600-hoz, vagy W16-hoz.
Sikerült bütykölni valamit? Tanácsokra lennék kíváncsi, fogalmam sincs még hogy hol kezdjem, milyen típussal.
Üdv és köszi
cagiva cuccilo 125 4T-hez keresek kilóméterórát. 20/3447252
Sziasztok! Kellene nekem hatsólámpa búra, illetve egy zárszett! Valakinek esetleg? Frecciára lenne :)
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van egy cagiva elephant 350 4t és érzem hogy van benne sebesség de nem rakja be a sebességet de amikor a kuplungot is behuzom és akkor sem csinál semmit.
KÖSZÖNÖM VÁLASZOTOKAT
Szia!
Trojákéknál szokott lenni hozzá alkatrész.
bakonymotor.com
Üdv!! Keresek cagiva sst 350 est. Ha valaki tud ...írjon. Köszi.
Üdv mindenkinek!Szeretnék segítséget kérni ,lenne egy CAGIVA 6L 125 cm 1984-es gyártású motorom dugattyú cserét tervezem 56-os kell bele.Nem tudom,hogy NICASILOS kell e bele?Ha valaki jártas ebben az írjon nekem köszönöm szépen! Esetleg ha van alkatrész valakinek érdekelne köszönöm sziasztok!!!
üdv mindenkinek. Keresek cagiva canyon 600as.szabadonfutót,fogaskereket,lendkereket,fejidomot.Köszi!
Hello. Cagiva wmx 125 86 cross eladó. Üzemképes de beállítást igényel, berugókar nincs rajta. ára 175.000ft. Békés megye Tel: 0630 318-5130
Üdv mindenkinek!
Cagiva príma 50-hez keresek km óra meghajtó csigát és km óra spirált.Esetleg ötleteket is várok,hogy melyik másik motoré egyezik meg vele.
Köszönöm.
Szia Moge!
Ezt keresed: https://125stradali.com/wp-con...
Tudom, ez a cruiser, de a tamanaco service manual-ján elől szerepel, hogy az 54263-as manual kiegészítése, az pedig ez.
Nekem Super City 50-em van, ott ugyan ez a helyzet. Az információk nagy része a prima manualjában van, a sajátjában pedig csak az eltérő részek.
Reméleí, hogy tudtam segíteni.
Ja, ha valakinek van pár felesleges alkatrésze a fent említett típushoz, ne tartsa magában!
Köszönöm!
Üdv!

Navigatorhoz keresek, de kompatibilis alkatrész lehet:
cpc 3/8-os üzemanyag gyorcsatlakozó apa/ könyök
bontott is érdekel.
Esetleg tipp valakinek?
fényszoró projektorlencséje repedt. merre keresgéljek?.
Üdv.
Van ötletetek honnan tudnék Tamanaco reprair manualt letölteni vagy szerezni? Service manualom van de abban nem sok szó esik a blokk szétszedéséről és helyes ősszerakásáról. Válaszotokat előre is köszönöm.
Szia megvan még a cagivád?
Sziasztok!! Cagiva Canyon 500-hoz keresek lendkereket,esetleg ha valakinek van egy elfekvőben akkor értesítsen. Köszönöm előre is.
Hello!
Keresek cagiva super city 50 önidítóba fogaskereket...vagy kompletten. Tudom, de hátha van vkinek.
Cagiva-Ducati-Aprilia alkatrészek régebbi típusokhoz. Egy két alkatrészre rá van írva hogy mihez való de évjárat nincs. Ha valaki lát benne fantáziát, mondjon rá valamit. Csak ömlesztve vihető.
Szaisztok! Cagiva River 600 hoz keresek önindítót vagy bárkit aki felújítaná vagy bontót az országban bárhol. Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! Cagiva Supercity 50-hez keresek hengerfejet! Segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!Eladóvà vàlt Cagiva W12-m!10585 km van a blokkan! A linkre kattintva làthatjàtok a hirdetést!Nagykaniza mellett van helyileg!Ar kis mértékben alkuképes!
Tel:202970354
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Halihó,

Édesapámnak évek óta egy Cagiva River 600 áll a garázsában. Az önindító (szabadonfutó) az egyetlen komoly problémája, amit sajnos komolyan alulméreteztek. Ő is már cserélt rajta, nem volt egyszerű mutatvány. Ezen kívül semmi rosszat nem tudok mondani róla, 1 henger, 2 leömlővel. Nem egy bonyolult szerkezet, tipikus nagyköbcentis egyhengeres. A fogadból kirázza a tömést és nem túl forgatható, elég perverz motor, viszont borzasztóan nyomatékos és nagyon hamar leadja a nyomatékot. Szuper jól kezelhető, könnyű, de mutatós moci, én is el szoktam vinni egy egy körre. :)
Üdv, van-e valakinek eladó első idomja (fejidomja) Cagiva Mito Evohoz, azaz a ducati lámpáshoz, illetve bal oldali tükör tartó konzol??? Köszönöm...
Hali adott egy cagiva elefant 200 24 es dellorto karbival ,olyan kérdésem lenne hogy mitől van az hogy egyszer pörög egyszer meg csak tortyog nem akar felpörögni? talán a karburátort kell állítani? vagy a gyújtást? a légszűrő hiánya miatt is lehet?