Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali tudom régi a hirdetés .de egy probát megér,vannak még alkatrészeid a cagivábol?
Nem tudom, hogy mennyire szélsőséges a jelenség, amit leírsz, de egy szintig normális. Ilyen egy rezonátorral szerelt kétütemű. Amikor a rezó "örömzónájába" kerül a fordulat akkor jelentősen javítja a henger töltöttségét. A rezó kialakításától (is) függ, hogy melyik tartományban jön az erő, mennyit segít.
Sziasztok!
Azt meg tudná valaki mondani hogy miért csak 5500-6000-es fordulattól lódul meg egy 125 elefant 3? Olyan mintha kapcsolna valami elektronika.
Ebbe ugye nincs powerszelep, de mégis ahogy eléri azt a bizonyos fordulatot, mintha hátba rúgnának úgy megindul.
Hello. Érdekelne, hogy tud-e valaki eladó 160-as, vagy 180-as hengert mitóhoz/planethez, vagy esetleg valami tuning alkatrészt?
Szia,sokminden okozhatja ezt a hangot,de nemárt,egy szelephézag ellenőrzés,mert ezeknél a szívó 0.08,a kipufogó pedig 0.12!
Sziasztok valaki megtudná nekem mondani hogy a cagiva w12 -w16 os tipusoknál mi ez a süvítő kalapáló hang a motorból, olyan mintha szelepes lenne de ahogy nézegettem a videókat az összes motornak ilyen hangja van, ez tipushiba vagy valaminek a kopása adja a hangot esetleg tényleg szelep ?
PL: https://www.youtube.com/watch?...
Köszönöm előre is ! :)
vagy tűgörgő...de szerintem inkább a subertű ciripelhet
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy mi lehet ez a csörgés? 3000-es fordulattól eltűnik.
https://www.youtube.com/watch?...
Helló cagiva t4 350 vezérlést nem tudjah valaki hogy kell bálitani ja meg ha valakinek alkatrész kéne szoljon bátran mert nekem vab elég sokminden hozá
Ha van valakinek cagiva freccia c10/12r papiros váza és blokk adattábla átvenném !
Igen...Gyöngyösön az Omegánál...http://www.omegamotor.hu/gepmu...
Heló, super city 50-hez kellene gázbowden elosztó. sürgős!
sziasztok. 1 kérdés 35 ös mikuni csonkot tudnák rendelni mert 34 es nem találok de a karbi mikuni tm34 es ? paszol a 35 ös is nem? nem hiszem hogy akkora különbség lenne méretbe . De viszont találtam egy 34.esti is de azt Delortó karbihoz írja nem tudom hogy passzolnia kell a típusnak is vagy ezek jók minden fajta karbihoz csak a méret stimmeljen. ? várom a válaszotokat mert addig nem merem megrendelni köszi előre is
Sziasztok, keresek Cagiva Planet-hez dugót és hengert, jó állapotú érdekelne! Ha jól tudom a blokk megegyezik a Mito-val.
Vagy tudja valaki hogy hol foglalkoznak ilyen nicasil-os hengerek felújításával?
Sziasztok!

NGK BR 10 EG gyertyám feleslegessé vált! Bárdi Autónál vásároltam, csak a fotóig lett kibontva használatlan! 1600+ posta (ajánlva 410 huf) Adatlapon elérhetőségek!
nem érkezett még meg :) csak az értesítés hogy irtál ide :(
facebookom nincs, de írtam mailt.
szia itt az email címem sz.adam7@freemail.hu
de facebookon is be jelölhetsz : Szabó Ádám Ariel Petőfibánya :)
helló sz.adam7@freemail.hu vagy jelöjj be facebookon a teljes nevem szabó ádám ariel, petőfibányán lakom hogy jobban meg találj
sziasztok eladnám cagiva mitómat ....180cm,arow rendszer..lámpák lefalazva..pájára készült.komoj menet teljesitményel rendelkezik...cserébe érdekel autó..csak nagy ccm es... ELŐNY.ford scorpió..2000ccm feleti...csak a béka..de mindent meghalgatok..érdeklődni csak telefonon...06304053450.
Helló, már nem emlékszem, hogy mik vannak meg belőle, de írj egy mailcímet, s holnap megírom oda, ha megnéztem. üdv.
ez hanyas évjárat? (cagiva wmx 125 )
ez hanyas évjárat ?( cagiva wmx 125)
ez hanyas évjárat ?
csaó érdekelnének alkatrészak a cagiva city robogorol vagy egyben meg vásárolnám ha meg tudunk eggyezni :)