Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rozsdás? Nagykanizsán van ha jól tudom egy cég aki ilyesmivel foglalatoskodik, de nem csak a rozsdát szedik ki belőle, hanem kap valami vegyszert is, a további védelem érdekében.
Persze van ebből házi megoldás is, kavicsok, meg tankrázással, de nem biztos, hogy rendes eredménye lesz! Nameg valamivel kezelni kellene a felületet, mert nem garantálható mindig a teletöltött tank.
Continental Contiforce gumi eladó, 4000 Ft. Érdeklődni fflooty@freemail.hu vagy 0630/5737783
Sziasztok!Mivel tudnám kitakaritani a tankom?Válaszokat elöre is köszi!
Üdv!
Hol és mennyiért tudok venni 91-es mitora első féktárcsát?
Válaszotokat előre is köszönöm .
Ebben a blokkban sehol nincs balansz tengely, ráadásul a 160as hengerhez való dugó is nehéz. Lehet, hogy görbe a főtengely, vagy máshol kiegyenlítetlen valami forgó alkatrész, de az is lehet, hogy ez simán ilyen. A powert nem fogod tudni feltenni, mert ezen a hengeren nincs helye.
Ez a blokk egy mitoba van benne. Kicsit furcsálom 160-as polini henger van rajta...ide adta az előző tulaj a másik hengerhez való powert,de a lendkeréken nincs rajta a fogaskoszorú sem.. és az a problémám vele hogy ha olyanja van nagyon ráz...általában akkor mikor motorfékkel gurulok...nem tudom megtalálni a hibát...esetleg a blokkban lenne a balance tengely?a fogaskoszorút 3 csavarral kell feltenni? Ha valakinek esetleg van egy eladó vevő lennék rá. Előre is köszi a segítséget...
Sziasztok!
A képen lévő Cagiva Mito gyújtás alaplapot keresek.
Üdv
csabared
Köszönöm
Annyit látok, hogy berúgós volt, és a régi elefantokra és kortársaikra jellemző "körhengeres", természetesen power nélkül.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani ez milyen Cagiva blokk? És ebbe miért nincs balance tengely? Köszi
Eladó pirelli diablo supercorsa 110/70 17 kb 90% os 13eFt,
Vhsb 34es karbi 15eFt
Üdv!
Cagiva super city 125 felső villabefogót keresek.
Akinek van jelentkezzen köszi
Szia . Írj az ocsi107@freemail.hu mailra azt ott megbeszéjjük.
Hali!
Nekem van ilyen táblám ha érdekel...
Az az olaj minőségétől és a stílustól függ, ahogyan használod. Van olyan olaj, amiből a 1:70 is elég lenne, de utcára 1:40 be szokott válni az átlag olajakkal. Persze hátránya ennek is van, de a legjobb a pumpa lenne.
1:33?
Sziasztok . Blokk közepet keresek kis motorszám táblával együtt + adásvételivel . ocsi107@freemail.hu . akinek lenne esetleg. vagy akinek van ilyen kis tábla az is jó lenne. adásvételivel.
Hello. Van valakinek 50-es henger eladóba?
Nincs mit!
Rendben köszönök mindent!:)
Szia! Itt sehol nem lehet kapni,de hajtókarszettet azt igen.
www.omegamotor.hu ,van gépműhelye is,hívd fel őket!
Helo,
segítségeteket kérném abban hogy hol tudok rendelni cagiva mito evo, 7 sebességes blokkhoz (96-os évjárat, már nem körlámpás) főtengelyt?
Jó estét.
Cagiva Mito ba ha különolajazás nincs benne csak tankba rakom az olajat akkor milyen arányba rakjam?
1:30,1:40,1:50,1:60?
A segítséget / válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok, segÍtséget szeretnék kérni tőletek: esetleg ha tud valaki super cityhez plexit, idomokat, első sárvédőtartó műanyagokat, az legyenszÍves jelezze. Az esetleges segÍtségeket előre is köszönöm !
Sziasztok. Sportlégszűrőt akarok rendelni de külföldön vagyok és nem tudom megmérni a karburátor légszűrő csonkjának az átmérőjét. Valaki esetleg tudja ? rajt van az a műanyag is ami forog.....
A légszűrőhöz ezek a csonkok vannak amit akarok rendelni. 28mm, 35mm, 42mm, 45mm, 49mm, 55mm. Passzolni fog valamelyik ?