Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Közben megtaláltam az önindítóhoz a bendixet is, így kompletten eladó az egész.
Sziasztok cagiva mito robantot ábrája nincs valakinek ?
Sziasztok.
Cagiva Mito/Prima önindító eladó! Müködő motorból bontva!
15000
sziasztok cagiva mitó bontot alkatrészek eladók..érdeklődni telefonon .06304053450
Üdv mindenkinek! Tudja-e valaki, hogy a Mito villogó izzói hány wattosak gyárilag? (1993 évjárat) Előre is kösz.
Üdv! Mitohoz keresek ducati féle külső jeladós lendkereket. Ha esetleg lenne valakinek eladó az küldjön majd egy üzenetet. Előre is köszi!
én régen 200 as quadot ugy vettem meg 80 000 h be se indul öninditó szét benzinel ki mos ki töröl ki szárit majd ahol kell zsir és igy nyertem pár 10 est :D 150 ér ment el
Hát a bendix az tulajdonképpen csak egy tengely a végén egy szabadonfutóval amit megteker az önindító.Nem igazán tudja az indítómotor működését ilyen módon befolyásolni.Itt a probléma az indítómotorban van.Nem biztos hogy a zsírtol kell megtakarítanod lehet nincs benne csak egy példát mondtam mert az enyémet anno valaki bezsírozta mint állat mert ugygondolta az ugy jó.A tűgörgőket valóban be kell benne de ebbe a szénkefétöl kezdve minden zsírban úszott.
Szia!

Önindító most lett felújítva, azt szét nem szedném. Azt mondod szedjem szét, és takarítsam meg a zsírtól a bendixet és az önindítót is?
Nincs bendixem és már a többi dolog is elkelt de a te gondodat nem a bendix okozza hanem hogy valami vagy nem jol lett összerakva vagy nem éritkezik.Anno én mikor megvettem az egyik mitomat az se indult.Mikor szétszedtem az önindítót tele volt gépzsírral és hol tudott érintkezni hol nem.
Sziasztok!

Cagiva Mito Evo 1 motorommal önindítási problémám adódott. Önindító felújítva relék jók, de csak akkor indul önindítóval ha eldöntöm jobbra. Egyenesen vagy strenderről csak kattog hátul a relé.
Ez bendix probléma lenne?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!

komplett bendixed lenne ? Mito evo 1 hez kellene.

előre is köszi.
akkor is ha rá huzom a szivatot .
sziasztok tipeket várok hogy merre induljak gyári méretü fuvoka ha megyek velle akkor elég darabos . dadog folyton akkor ha rá huzom a szivatot
Vastag légszürő van benne meg a suberen a zéger középen .

http://youtu.be/9sxZIp6CJ2Q
Eladó dellorto vhsb 34 - 15.000 huf
Szia!
60433 ide kevés lesz. Tuningolni szeretnél vagy csak motorozni? Szerintem ide egy jó reszelő kell egy gyakorlott szakember kezében, pusztán alkatrészcserével korlátozottak a lehetőségeid. Ha magadnak szeretnéd ezt csinálni akkor a tanácskérés nem elég, szakirodalommal kellene kezdetben pl. A. Graham Bell - Two Stroke Performance Tuning című könyve. Mint sejthető ez nem magyarul van.
Ha nem te csinálnád, akkor meg szintén nem itt kell keresni a megoldást, hiszen egy tuningban jártas (nem csak önjelölt) szakemberrel kellene felvenned a kapcsolatot.
Csak arra ne számíts, hogy olcsó lesz.
Sziasztok! 4 éves Mito s pályafutásom alatt összeszedtem jónéhány alkatrészt de mivel 2012 ben eladtam a gépet ezek azóta pihennek a garázsba. Nagyjábol: 2 vagy 3 főtengely,2 önindító,váltó,4 blokkfél,hengerfej,mindkét oldali oldaldekni több is,powermotor,fordszám és km óra,láncvédő,olajpumpa,lábtartók meg még egy csomó apróság.Van külön egy szinte uj egyenes fogazású (evo2) kuplungszettem nagyon jó lamellákkal hozzá tartozó főtengely,kiegyenlítőtengely és áthajtó fogaskerekekkel.Ezt még magamnak szereztem be de végül nem lett beépítve.Nagyon külön-külön nem foglalkoznék vele hogy 500-1000 ft os cuccokat postázgassak ha valakit érdekel komolyan egybe akkor jelezzen és megmondom meg lefényképezem pontosan miböl áll a teljes készlet,mond rá egy árat és viheti isten hírével.
Szia! Találtam láncvédőt, ha még szükséged van rá írj. Képet vasárnap d.után tudok majd küldeni.
Eladó felújított ès módosított Dellorto phbh 28 karburátor. 15.000 huf kèrèsre küldök kèpet. gyula5@hotmail. com
Szia!

Láncvédőm ha jól tudom van Kecskeméten. Megtudom nézni neked jövőhét végére.
sziasztok mitohoz keresek lánc védőt bal utas taposót evo tank hoz tömitést a tank sapka alá hőfokmérő gombát illetve 4 indexet .
Olyat szeretnék a mitommal h 400 gyorulásra olyan 15 alatti idot tudjon Evo 1 karbi 34 dell henger 60433 evo egy karbon kipufogo 200h hengerfej lapos dugo lánckerék 12-41 most 15,6 ot tud mit lehetne alakitani rajta?Evo 1 95 os
Miton lévő PHBH28 dellorto karbi keverékképző csavarjai teljes betekert állapottól nagyságrendileg mennyit kell kitekerni fordulatokban kifejezve?
200 G jelölésű hengerfejet keresek. valakinek van eladó? :)
Eladó Mito1-es motorom.Müszaki júliusig van rajta.Ledes indexek,de meg van a gyári is.
1991 évjárat
125 köbcm
2éve van nálam,kisebb karcok vannak rajta,szállitásból erednek.Borulva nem volt vele.
Pöc-röf indul.
Ir.165 000ft
Érd:06-30/682-4456