Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok eladó egy super siti 125 ha érdekel valakit 250000 ft
szia.
öt küllős hátsó kereked van ?
sziasztok!

2005-ös mito-hoz keresek idomokat és tükröket. Akinél van és eladná ne tartsa magában.
köszi
Sziasztok! Keresek nyitott hátsó dobot (kellenek a lovak) mitora. Jelenleg ez van rajta, talán gyári lehet. Valamint Mikuni tm 35 karbihoz nem gyári fúvóka készletet ha van ilyen, esetleg tuningolt jobb karbit. Fogyasztás nem számít csak menjen jobban :) köszi
Sziasztok!Eladó egy vadonat új 0-km-es kipufogó rendszer hangtompító dob nélkül.Ha valakit érdekel jelentkezzen!
06 20 429 7370
Sziasztok!

Power motorom nem csinálja meg az ellenőrzést gyújtás ráadás utan! Csak az egyik irányba mozdul el, nem megy vissza.. Mi lehet a gond? Power motor? Cdi? Lekötöttem a bowdeneket a power motorról. Ugyan az a szitu..
Help!!*
Sziasztok!

Alkatrészeket keresek 96-os Evo1 Mitomhoz.
Amire szükségem lenne:
Idomot tartó konzol a 4 darabból az egyik eltört. Ha 4db van az se baj megveszem.
Tank lefogató
Víz és olaj tartály

Köszönöm
Szia!
A power elektromos dobozának három bemenete van.
Fekete-fehér - testelés
Narancs-fehér - kapcsolt "+"
Fehér.kék - fordulaszám jel a gyújtásvezérlőből
Látszólag nálad a gyújtástól jövő jel hiányzik, ellenőrizd a kék kábelt! Egy külön, egyeres csatlakozó is van rajta elvileg.
Sok sikert!
Csak a dob mennyi lenne ?
Valakinek aki találkozott már hasonlóval,mi lehet a baj ? Adott egy 1990 es mito és nem ellenőriz a power de lelett tesztelve és a power motor jó.minden kábel a helyén és gyönyörűen mozog maga a nyelv is.Minden adott de mégsem jó.Milehet a baj ? esetleg vezérlő elektronika ?
Sziasztok! Valakinek van pontos válasza arra hogy a power le ellenőriz el vissza de fordulaton meg sem mozdul !? Power elektronikát már cserèltem!
cagiva mito blokk henger és kuplung nélkül .
gyújtással eladó
15000 ft 30 512 9874
Eladó Cagiva Mito/Freccia C12 henger hibátlan nicasillal, hengerfejjel, termosztáttal együtt. Képeket e-mailban tudok küldeni, ide sajnos nem engedi feltölteni. Ár: 30 ezer Ft. Tel:30/872-6951. Telefonon mindig elérhető vagyok :)
Szia! Írd le a számot a hengerről és a hengerfejről, az segíthet. Hány sebességes a váltó? Az azért érdekes, hogy valaki simán beletoldott egy darabot a rezóba, elvileg ezzel el is rontotta az egészet. Szerintem 1:40-es keverékkel nem megy nagyon mellé a dolog, ha minőségi, full szintetikus olajat használsz. Jó bele például a NGK B95EGV gyertya.
Sziasztok! Cagiva mito blokkra szeretnék fokozatokijelzőt.esetleg valaki tudja hogyan kell beszerezni és milyen fajtát érdemes venni ?
sziasztok! bocs ha nagyon off.érdeklődni szeretnék.vettem egy gokartot és elvileg cagiva mito 125 blokk van benne. ha valaki nagy szakértő és ezekről a képekről meg tudná állapitani, hogy konkrétan melyik verzió nagyon hálás lennék. olyan mintha 34 es karbi lenne rajta talán mikuni. nagyon jól megy a gép és szeretném ha igy is maradna.szeretnék hozzá power vezérlőt.esetleg tanácsot, hogy milyen gyertya való bele milyen 2t olaj és milyen aranyban keverjem h ne legyen baj.előre is köszi.
Sziasztok. Cagiva cdi-t keresek. Esetlwg tud vki segiteni?
Üdv, van-e valakinek eladó első idomja (fejidomja) Cagiva Mito Evohoz, azaz a ducati lámpáshoz, illetve bal oldali tükör tartó konzol??? Köszönöm...
Sziasztok!
Nem találok sehol bendixet, meg a két kis fogaskereket ami összekapcsolja az önindítóval cagiva super city 50-hez. Ha valakinek van bármilyen ötlete megköszönöm.
Sziasztok!

Nemrég tettem szert nagyon olcsón egy 99-es evo-ra :) Úgy döntöttem, hogy felújítom, mer elég kókler módon lett megcsinálva az előző tulaj által. Teljesen szét van szedve. Az esztétika majd egy újabb szétszedés alkalmával lesz teljesen rendbe rakva, így első sorban motorikusan szeretném teljesen rendbe tenni. Rengeteg oldalt néztem és kerestem, hogy honnan tudnám beszerezni hozzá a megfelelő alkatrészeket. Tudnátok nekem ajánlani bevált helyeket, boltokat, esetleg bontókat? Nagyon sokat segítenétek vele!!
Hogy miket is keresek? Nézzük:
- indexek
- tükrök
- váltó rudazat
- hasidom
- fék-, kuplungkar
- athena tömítés készlet
- blokk, lengőkar, váz "tartó" tengely
- spirálok, bowdenek

Nem azért kell hozzá ennyi minden, mert dobozban vettem a motort és nem is működik :D :D Tökéletesen működött, szép hangja is volt, húzott rendesen. Egy kis élesztés kellett neki 2 év állás után! :)

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!
Hali, kiderült mi okozta a surrogó hangot? Nálam hasonló állt fent, és hajtókarcsapágyas volt a kis EVO...
hivtalak hagytam üzenetet
Sziasztok! Pár hónappal ezelőtt sikerült szertennem egy Mito Evo-ra. Úgy gondoltam rendes gazdája révén hogy amit kell lecserélek (olajak, tömítések, szimeringek) bár előző gazdájaállítottahogy minden friss és jó legalább egy szezont lehet vele menni simán, persze semmi sem volt az. De mindegy is.
Na de amiért írok és a seggítségeteket kérném, hogy az első teleszkópokat szétszedve olajat leengettem és az vettem észre hogy a két alsó szár belseje nem egyforma. Mintha az egyikből hiányozna valami . Kókányolás nyomait nem látok de most kicsit tanácstalan vagyok. Ez mindenkinél így van vagy csak én fogtam ki ezt a jelenséget? Meg még azt szeretném kérdezni hogy ti milyen sűrűségű olajat használtok és hány milit kell száranként tölteni mert erre nem igazán találtam leírást !
Tudatlanságomért elnézéseteket kérem!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Bence!

További szép napot!
hello lehet van . van 3 vagy 2 ami cagiva bol van .-