Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van 2 db. Egy fél éves ami Olaszországból érkezett, még újnak mondható 30 ezer ft és egy régebbi amiben ki kell cserélnem a kis fogaskereket.Az utóbbi 15 ezer ft.
Szia öninditonak mi az ára?
Sziasztok.
Cagiva príma alkatrészek eladók.Van jó önindítóm is,Illetve idomok, vázak, kerekek, gyári plexi, komplett motor is.Tel. : +36-30-471-1895.
Az alkatrészek Miskolcon találhatóak.Posta kizárólag előre utalás után de jobban szeretem a személyes átvételt!
Köszi! Mindenesetre megy így is...
szerintem semmilyen, csal szellőző
Üdv! Cagiva Primához keresek főtengelyt sürgősen.
Mire lenne szükséged?
Üdv primához keresek alaktrészeket meg egy kis elektronikai segitséget. 06304895151
Eladó Prima első , hátsó felnik.
Én olyan 80-90ezere gondoltam
Sziasztok! prima-hoz keresek öninditot.Köszönöm elöre is.
Sziasztok! Cagiva Prima 50 R motorom van, karburátor tisztítás miatt kicsit lebontottam a motor körüli dolgokat és látok egy csőnek való csatlakozót ami a szívócsonk mögötti / karburátor alatti részen van és direktben a motor házból jön ki. Milyen cső megy oda? Van valaki, akinek ez be van kötve? Valamelyik tengely / csapágy plusz olajzására gondolok, de lehet valami más. Nem találtam a szerelési útmutatóban sem referenciát rá. Csatolok képet róla (ez nem az én blokkom, a neten vadásztam, szóval nem csak az enyémen van ilyen :-)
Köszi előre is!
Üdv,
Zoli
Üdv.Nehezen eladható típus mert sokan félnek a Cagivától.Nehéz hozzá alkatrészt szerezni.Az ár általában állapot függő és így kb 100 környékén lehet eladni.
A másik blokk mit tartalmaz mert lehet engem érdekelne.
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy milyen árban tudnám eladni a Cagiva Super Citym, 6sebeséges, 50ccm, van hozzá majdnem mág 1 komplett blokk, de sajnos aksi rossz, önindító bendix kell bele, benzincsap, km/h meghajtó, spirál km/h mutató, de ezt leszámitva könyen indul
helo egy telszámot adnék csak csőrgesen meg mert kelene pár alkatrés 06309482075
Üdv.
Nekem is prímám van.Szerintem ha nem vagy motorszerelő akkor először is vidd el egy megbízható szerelőhöz és vele csináltasd meg.Csapágyat,hajtókart szinte mindent lehet kapni hozzá csak eléggé zsebbenyúlós a dolog.Olasz ebay-en például vannak gyári cuccok is csak horror áron.Ha kiszedtétek a főtengelyt akkor le kell mérni a csapágyakat és elvinni csapágy boltba.Viszont arra figyelni kell,hogy ezek a kis motorok nagy fordulatszámon működnek,szóval olyan csapágyat kell venni ami bírja azt.Egyébként hanyas évjárat a tiéd?
Heló, nemrég vásároltam egy cagiva prima 50 ccm motorkerékpárt, viszont elkezdett csörögni a blokk. Arra tippelek hogy a főtengellyel lesz a baj, mit érdemes vele kezdeni?
Üdv!
Keresek önindítót! Ha valakinek van, ne tartsa magába!
Köszi!
Hátha érdekel valakit: https://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Cagiva_Prima_Grimeca_felnik_66899981.htm

Előkeresem a többi megmaradt alkatrészeket is.
hello keresek cagiva supercity 50 vaggy 75 ös hengert vagy blokkot esetleg valaki tudna segiteni
Önindító megvan még?
És még egy szakkérdés, a központi rugós tagon lehet-e állítani ? A kislányomnak alig ér le a lába a mociról, nem tudom, hogy lejeb lehet-e állítani az ülés pozíciót valahogyan?
Sziasztok. Cagiva príma 50 R-hez keresnék alkatrészt, pontosan váltó kart váltó rudazatot. Ami rajta van az iszonyatosan lóg szinte alig lehet vele váltani.
Esetleg ha valaki tud segíteni megköszönném. (és persze meg is venném :)
Sziasztok!
75-ös primához keresek plexit, akinek van kérem jelezze ,
Bocsi, rosszul írtam, nem főtengely hanem dugó nélkül :)