Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szelep állítás ilyesmi márkaszerviz Suzuki egyértelmű, de injektor piszkálásra csak a a proptech Esztergom, ők a no.1
Szükségem lenne egy kis injektor állításra 650ie-hez
A motor teljesen rendben van, szépen megy, de amikor alap állapotban lévő gázkart apró gyors mozdulattal elfordítanám leáll.
Ha lassan forgatom akkor nincs semmi gond. Szerintem az alapjáratom is alacsony. Illetve esedékes a 12000-es szelephézag állítás és az injektor szinkron.
Ismertek olyan megbízható, Raptorhoz értő szerelőt aki tudná orvosolni?
Vagy egy Suzuki szerviz is alkalmas erre?

A válaszokat előre is köszönöm.
Üdvözletem a márkatársaknak! Tudnátok ajánlani egy megbízható, jó szerelőt akihez elvihetném a Navigátoromat egy komolyabb átvizsgálásra? Köszönöm.
Sziasztok! Egy V-Raptorhoz kellene némi segítség. A Suzuki blokk szívócsonk gumik elöregedtek. Honnan tudnék beszerezni? 2001-es, karbis természetesen. Előre is köszönöm.
Sok ugrónak van tériszonya. Le lehet győzni
Repülőből csak kiesel de itt már parásabb egy elugrás....
Gyárit rendeltem. Tetszenek ezek az eloxáltak, de akkor értelemszerűen kuplung kart is kellene cserélni.
Szívesen! Brutál a hobbid! Jót tenne a tériszonyomnak! Fék kuplungkart vettem már én is, még a fék/kuplung tartályra kell fedelet...
Köszi, már megrendeltem azóta. :)
Üdv!

Fékkart keresek Raptoromhoz (650).
Van valakinek elfekvőben, vagy honnan tudnék szerezni?
Itt pár kommentel alatta volt egy bontott, de már nincs meg a fékkar.

Köszönöm a segítségeket
Gergő
Szia! Én 190cm vagyok, és azt tudom mondani, hogy a hétköznapi használatot azért meg kellett szokni, de hát mit nem? Egy alu kormány, ill. a hátsó rugós tag nekem megfelelő beállításával nagyot javult a helyzet, ill. később hátulra az ezres kerekét tettem, az 180/55 gumival mondhatom, hogy minden szempontból sokkal jobb!!!
A legtöbb amit egy napon mentem vele az két részletbe, de összesen kb 700km volt, és háát hosszabb úton tud fárasztó lenni na. (de mi nem :) Azonban az út jó része frankó kanyargós volt, így az élmény meg kárpótolt. Ez a motor nem egy túramotor, így azokkal nyilván nem lehet egy lapon emlegetni, de asszem azokon kívül, bármilyen motoron megtett hosszú út megviseli az embert :)
Persze embere válogatja, nem vagyunk egyformák :)
Tehát összességében én azt mondom, hogy simán meg fogod szokni!!
Szia! Ha még aktuális, akkor azt javaslom keress egy olyan hozzáértő AWI hegesztőt, akinek van megfelelő teljesítményű gépe, és simán meg lehet hegeszteni!
Közben meg majd ráérsz keresni, venni.
Átmenetileg annó én is így oldottam meg.
Szia, küldtem üzenetet
Szia, tudsz esetleg hírdetést linkelni?
Sziasztok
Eladó a raptor (650 IE)
Szia arnold92! Jól teszed ha próbálsz mert valóban kicsi lehet neked. Én 184cm vagyok és határeset... és tényleg nem egy filatáska
Sziasztok!
Srácok, szeretnék átülni egy EXC-ről egy 650es Raptorra. Nagyon tetszik ez a motor, csak fosok, hogy kicsit kicsi nekem, mert 192 cm vagyok, viszont kipróbálni meg nem tudtam még sehol, mert nem egy filatáska típus...
Aki ilyen colos, mint én és Raptort terelget, írna egy pár szót a tapasztalatairól? Köszönöm szépen előre is :)
Köszönöm a tippet. Láttam a hirdetést és beszéltem is velük. Sajnos blokkon kívül már semmijük nincs....
Egy raptoros összezörrenés nem lenne rossz
https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Cagiva_Raptor_Bontodik___77642250.htm
Szia,
Nincs már sajnos semmim hozzá... a számom adatlap..
Ősszel azért nyomtam egy rövid átmozgatást az Euro-ringen. A verseny gépek között is jól mutat, kanyarban tökéletes, egyenesben viszont ide kevés... :(
Mikor csinálunk már egy össznépi Raptoros gurulást? :)
Szevasztok! Rég írtam ide... Remélem mindenki jól van. Én a 11dik szezonom kezdeném a Raptorral, ha a műszakira a k.rva gyári kipufogók felmennének az Erdős Csongor által is keresett kipufogó tartó részre. Sajnos 2 éve Somogyban hegyre fel a löszös talajon kb 30al becsúsztam egy kukoricásba és sajnos a jobb oldali kipuf tartóm meghajlott. :D Ilyet keresnék most, vagy ha nincs akkor marad a szétvágás és a hegesztés.... Ha valaki tud ilyet, kérem jelezze. (Igen, Ebayt én is pörgetem.) :D Az a szerencsém, h a sport dob felfogatása pántos és az enged annyit, h azzal eddig tudtam használni.
Sajnos tavaly nem sokat mentem, kb 1000-1500 km-t, mivel ez volt a projekt:
Szevasz! Vannak még motyóid Raptorhoz? Lehet kéne ez-az... Ha dobnál egy teló számot, megköszönném. Akár ide: frankynslvs@freemail.hu :)
Sziasztok!

Raptor 650-hez keresek gyári fejidomot!Műanyag+plexi+felfogatás!Akinek van kérem jelezze ide:
dr.zekegabor@gmail.com

Köszönöm!