Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terszészetesen amikor jn a hivás megszekitja a másik bukoval a kapcsolatot.

Legalábbis remmélem.

Vagy azért nem szól hozzám azota a barátnöm???
És olyankor mi van ha Bluetooht-ot használsz a barátnőddel a motoron és jön egy bejövő hívás egy másik barátnőtől Nekem is Alan van(441-es), kormány kapcsolóval és beépített fülhallgató mikrofon párossal a sisakomban. Nekem ~3Km a hatótávolsága a használhatósága~60Km/h de ez tudom sok mindentől függ(sisak tipus;beépítés helyessége;ja és nem utólsó sorban a kipu fajtájától(nekem Akra van ))Ja és van egy Motorolla HS830-as Bluetooth sisak headset (nyeremény!), de egyenlőre a gagyi Nokia 6210-sel nem tudom használni pedíg király kis kütyü. És ezt 4 hasonló ilyen kütyüvel lehet összehangolni. Az aksija ~8 órát bír ki.
Amit kihagytam...


Vox hejet nekem szinpatikusabb a kormányon elhelyezett gomb.


Azoknak akiknek több pénzük van azt tudom ajánlani hogy maguknak és a kedvesüknek vegyen "bututos" bukot akkor a két buko hallja egymást nem tudom hogy a bukok között mennyi táv lehet. De ugy sejtem hogy csak kettö kapcsolhato össze (de veszeték nélkül)

és ráadásul ha ilyen telefonod van akkor tudsz telefonálni is menet közben igy akár megoldhato két külön mootorral is csak ogye ekkor van telefonszámla de joval több mint 5 km a haotávolság.

Luisban egyébként lehet venni ezekher a PMR ekhez "blutut" adaptert és akkor ha a bukoba is beépited a párját akkor ott is meoldodik a vezetéknélküli kapcsoltat csak igy meg az interkomos variácio nem jön össze ha jol tudom.


Szoval vannak lehetöségek.

El kell dönteni hogy mi és mit szeretne mire használja.

pl ha csak a párjával akar beszélgetni más motorosal nem akkor elég egy interkom pár ezer ftért arra lehet kötni mp3 lejáccot meg ilyen dolgokat...


és igy tovább



remélem azért irtam le pár haszns infot ...
Nem olvastam végig et a topikot lehet hogy márt irta valaki...

Körbejártem ezt a témát és negyon sokan azt mondták nekem hogy az Alan 456 os készülék kiválo lesz.

igaz az ára 1 készüléknek 16 ezer körül mozog de ez sokáig jo szolgálatot tesz és ha ehez a géphez csatlakoztatunk egy gégemikrofont az tökéletes.

Beszélgetési határ kb 150km/h az fölött szinte semmit nem hallani. De szerintem felette nem is kell beszélni.

Amiért még jo az a készülék pl a VOX funkcio.

Igaz ez valakinek jo valakinek nem. Nekem nem lenne jo mert szerintem kevesen kiváncsiak arra hogy milyen szépen éneklek a bukoba.

De aki nem szokott annak még jo is lehet.

A másik a beépitett interkom. Tehát az utasodat is rátudod köti és akkor egy készülékkel megvan olda az utas és a vezetö közöti összekötettés ráadásul ugy hogy ha van a bandában még prm készülék akor azokat is lehet hallani.

Sanja az én mosotos társaságomban senkinek nincs ilyen készüléke ezért most nem fogok még beruházni de érdemes.

Jut eszembe ilyen készülékeket sok ember használ igy ha pl városba mentek a motorral elöfordulhat hogy olyan ember beszél hozzátok (akaratán kibül csupán ugyan az a frekvencsiát használjátok) akit nem ismertek (földmérök, darukezelök....stb).

De jo kis készülékeke ezek.

Jövöre szerintem én is veszek egy ilyen kütyüt valoszinü

Hatotáv kb 5 kilométer. De egy kis tuningal amit a neten megtaláltok hozzá lehet növelni de akkor értelemszerüan rövidebb ideig birják az aksik....
Hi !
Vélemény a concept sisakról? Épp venni készül egyet 58 ért hirdeti a srác 55 be remélme odaadja.Ujnak néz ki véleményeket várok!
ok, majd akkor irj hogy mit okosodtál
V2 rulez
Ciao !!!

Ma délután nézegetünk ilyen bigyókat, majd írok, hogy mi a szitu. Igaz, sajnos nem tudjuk kipróbálni, de legalább egy "hozzáértő" ember mutogatja egy ilysemi katalógusból.

Bye
hát ez az, én is igy gondolom, nem kell szuper hagnminőség meg nem is nagy temponál érdekes, egyébként is nagy átlagban 130-140 el megyünk nagy riktán van kicsit meghuzva.... de ha csak a falvakaon keresztül jo már akkor is jo moka lenne
Elöre is köszönöm!!
Ciao !!!

Húhúúúú... Jó beindult a témázás itt...

Andrev írta, hogy mindengyik gagyi, azért szerintem tuti vannak olyanok amik megfelelnek a célnak. Persze azt én sem hiszem, hogy 200-ál kell megtárgyalni, hogy hol pihenünk, meg hasonló dolgok, de mikor a strand előtt gurulsz, vagy mit tudom én, azért jó ha együtt nevet a csapat. Én használtam ilyet, de az valami pár ezer Ft-os tényleg elég gagyi volt. Azt hiszem 500 méter aztán ennyi. Recseget, minden baja volt.
De nézegettem neten, és már 5 Km-ek vannak VOX, meg anyám kínja, minden...


Tuti nem lesz olyan, mintha egy hangstudióban ülnél, de a lényeg hogy halljad hogy mit akar az előtted levő mocis egy túra alkalmával, vagy a párod ott hátul miért is nyúlt rá oly keményen...

Bye
amíg a tgyene nem vesz motort és nem megyünk vele eggyütt addig tiéd a misik fele ha megyünk valahová
Már nem is érdekel annyira, legalább is eggyenlöre
Az csak a mikrofon fülhalgató készlet
A rádió kb. 20-25 ezer/pár (2db.) és még 2X4400.- a füles hozzá.
Mondom kb.
De ha érdekel akkor utánna nézek pontosan.
Tényleg annyiba kerül amennyit a matricán látok??
Annyit majdnem akkor is megér, ha egy szezont lehet használni.
Jo a telefonod!!!!
Szóval hozzáteszem hogy nekem schuberth sisakom van , ami köztudottan a legcsendesebb
A képek minőségéért elnézést kérek. Csak 1 telefonról készültek
kösz.mert én olyanra gondoltam mint egy rendes kis fülbedugható fülhalgató
egy 20-as érme nagyságú lapos füles, tépőzárral a sisakban. ezt onnan tudom, h én is próbáltam tomato-ét jól jött, és szolid sebességnél télleg használható. többet nem tok elmondani, kérem kaccsojjaki
ennek milyen a fülhalgatója tudsz róla képet mutatni
ok kösz szépen a kimerítő választ, és szo nincs arrol hogy most én valami überminőségű valamit várok majd miután nem kapom meg nyavalygok neked, szoval megértettem, hogy ne várjak tőle tul sokat, de azért létezik és lehet használni ha valaki nagyon akarja
Szóval haza értem!!
A képen rajta van a tipus........stb.
Kicsit macerás a dolog ........de nekem bejött. Ha egyedül mocizok akkor nem szoktam használni. Akkor csak élvezem a motorozást.
Különben az ITT is betudod szerezni.
Figyelj mert van zárt meg nyitott sisakhoz is.
Nekem a zárt (300-as) van
LÁSD KÉPEK
ui.:SENKIT NEM AKAROK RÁBESZÉLNI VAGY LEBESZÉLNI RÓLA!!!CSAK INFORMÁCIÓT SZOLGÁLTATOK.
Tehát Te döntesz
Jo oké nem is arrol van szo hogy majd 180-200 nál megakarjuk beszélni az előtte esti buli részltetit, ha csak a falukon keresztülhaladva 60-70 nél tudunk dumálni akkor nekem már jo... szoval előre ia köszi a tipusmegjelölést
nem tudom hogy jol írom-e de valami ALIEN vagy ALAIN vagy valami hasonló.
De du. otthon leszek és megnézem neked pontosan.
Különben 100 felett tényleg nem annyira jó, de túrázgatásnál(amikor nem az autópályán húzom 200 felett) vagy mikor kint az EURO-RINGEN körözünk akkor szoktuk az időeredményeket mondani egymásnak a pálya széléről.
Viszont az is igaz, hogy a legfontosabb a biztonság és inkább a kanyarokra kell figyelni.