Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Ez az!!!! Hogyan juthatnék hozzá?
Basszad ki le a kalappal inni!
Csibe baszki az egész padlást végigtúrtam miattad
Na figyu Csibe, nézd meg ezt. Tuti hogy jó,mert ez ugyan az a tipus mint a tiéd :)
https://www.aliexpress.com/ite...
Sajnos nem jó ez sem, lásd a fotót amit mellékeltem. Köszönöm a segítő szándékot.
Szia!

Elvileg jó lenne, de a vezeték felőli oldalon hosszabb az első kiosztás, ezért nem jó bele másmilyen. A fotón jól látszik a különbség. Mélyebben van a foglalat ezért hosszabb is a jack dugó, mint az átlag. A lányomtól kaptam pár éve karácsonyra, tudja fene hol vette.
Ez kép alapján teljesen hagyományosnak tűnik, sima (pl. bármely Nokia) ugyanilyen csatlakozású. Ha nem jó, akkor vedd fel a kapcsolatot a telefon forgalmazójának ügyfélszolgálatával.
Jó reggelt!

Segítség kellene telefon tartozékkal kapcsolatban. Elhagytam a headsettet és nem találok hozzáillőt. My Phone Hammer http://www.conowego.pl/testy/m...
telefonról van szó, de még mobil üzletben sem tudtak eddig segíteni. Fura lábkiosztása van, bármilyen más jack-t dugtunk bele, búgó, kattogó hang hallatszik. Aki tud kérem segítsen. Köszönöm.
Mellékelek egy képet a headsettről:
Nos megnéztem. Wayteq 960. Ugyanaz az igo van rajta mint a motoroson (csak azt nem vettem elő). Ha a gps-re rámásolom a zeneszámokat, eiindítom a zenét, majd utána a gps-t akkor navigálás közben is szól a zene (igaz nekem a navigációban mindig le van némítva a hang) de gondolom menne azzal is. Tehát gps tárhely kérdése az egész.
Persze, mert az ket eszkoz. Egyszerre nem tud (illetve nem tudom, hogy tudnak-e) ket eszkozhoz csatlakozni. Amit szinten nem tudok, hogy ha a gps eszkozon zene lejatszas megy akkor mellette fut-e a navigacio.
Nekem olyan van mint amit 6.nak hoz ki. Gps és telefon nem megy neki egyszerre, tehát ha hallgatok zenét telefonról akkor a gps nem tud pofázni( nem biztos hogy baj). 150-160nal is simán jól működik 2motor között és 100as tempoval ilyan 300métert tud nyílt terepen, ha van közöttünk egy nagyobb autó-kamion akkor az 50m is nehezére eshet.
Nekem azért tetszik ez az összes közül mert hangosítani, halkítani, zenét váltani nagyon egyszerű a nagy tekerős gombbal, illetve van még 2, a telefon piktogram egyértelműen felveszi a ha hívnak vagy tudsz vele hívni, a másik a bukósisakossal ki be kapcsolod vagy váltogatod hogy kivel akarsz beszélni, összesen 4készülék tud párosodni.

Szerintem az olcsók közt ez nagyon jó, persze egy Scala sokkal jobb. Senaról én hallottam sok fikát, ha több pénzt szánnék rá, Scalat vennék.
Sokat olvastam. Itt fordult celegyenesbe es innen mar csak ezeket olvastam.

http://youtu.be/utAvNEHw9sA
Kíváncsi vagyok rá.
Én kicsit drágábbat néztem ki....60ezer/db :) bár ez kompromisszum mentes ennyiért.
Hosszas olvasgatás után úgy gondoltam rászánok egy kisebb összeget. Ha zajos (mármint a szél) akkor mindegy hogy milyen, ha meg a minőség gáz (eszköz) akkor van hová fejlődni, de ez a sebességgel kiderül.

Ennek a koppintása (?) az is lehet, hogy egyforma.
https://www.ebay.com/itm/Veeto... helyett egy ilyen

http://www.aliexpress.com/item...

Kb 17-be lesz a kettő ha megjön. Majd beszámolok.
Eladó szervízkönyvek,szerelési útmutatók!
További információk:http://www.kepesmotor.hu/kezik...
Érdeklődni:06703469050
Hívjatok bizalommal!
Sziasztok. Tudtok valami jó headsetet vezető-utas közti beszélgetésre ami a GPS hsngutasitásait is tudja fogadni?
Sziasztok,

Nem biztos, hogy jó kategória, de hangtechnika az is amit én szeretnék kérdezni. Nézegettem olyasmi hangfalakat a motoromra, mint a Boss MC-400 600W-os rendszere kormányra, viszont Európában istenért sem találtam rá forgalmazót, Amerikából pedig drágább behozatni, mint az ára. Tudtok valami hasonlóról, ami nálunk is kapható, vagy a környező országokban?
Alan - Midland Midland BT City Single vezeték nélküli motoros fejszett DEN BT City Single ezt a típust ismeri valaki valami vélemény?
istvanvass83@freemail.hu
Szia Dráku!
Dobj egy email címet, és küldök!
hali képeket tudsz küldeni róla?
Albrecht AE600 átbeszélő, minden gyári tartozékával, dobozában féláron eladó.
10.000ft
Érd:06703182151
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni!
Tavasszal szeretnék venni,egy motoros pmr rádiót párban,hogy faterommal motorozás közben tudjuk tartani a kapcsolatot!
Mit célszerű venni?
Nem akarok hatalmas nagy összeget ráfordítani,de egy olyan fejszett kellene,amit a sisakba lehet ragasztani!Nekem állból nyitható a sisakom!
A másik sisak az sima zárt!
A rádiónak pedig nem kell sokat tudnia tudjon max 5km táv,és a fejszettben legyen ptt gomb!Előre is Köszi