Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyjaa! Nem volt biztosítás! Mondtam is Öcsinek, ez nem így szokott lenni kicsit égtem is hogy mire cincáltam el. ... de azért jó volt.
Nanembaj, remélhetőleg a következő összeszedettebb lessz! Érdekes volt látni Szentendrén a rengeteg motorost bezsúfolódva arra a kis sétányra! Bratyó
Nekem nagyon tetszett a találkozó, köszönöm mindenkinek a részvételt!
Sziasztok.
Én ma voltam először ezen a felvonuláson, mert bratyó istenítette. Az igaz, hogy nagy élmény volt a Citadellán azt a sok motorost látni és velük együtt indulni, de mint már sokan írtátok, nem volt rendőri felvezetés...legalábbis nem mindenkinek... Menet közben sokan leváltak, de mi mindíg maradtunk a nagyobb bollyal, így bratyó rájött, hogy megint Szentendrére megyünk, mint egy hónappal ezelőtt. A Szentendrei úton véghezvitt eszeveszett száguldozásnak köszönhetően, Szentendre előtt utolértük a sereghajtókat. Ennek úgy örültünk, mint Józsika a kisautónak.
Összegezve: a belvárosban kocsik között tolakodni, piros lámpáknál megállni és aszalódni a melegben, nem volt jó, de viszont nagy élmény volt így is, ilyen sok motorossal együtt menni.
sziasztok mi is voltunk az alagutnál kameráztunk kb az első 150 motorosnak volt felvezetés ! ( meg is lepődtünk hogy milyen kevesen vannak , de mikor jöttünk vissza fele a nyugatiba a lánchidon megláttunk egy csomo motorost ezért felmásztunk a hidra és csináltunk egy másik videot is amiket még reményeim szerint ma megosztok veletek amugy nagyon jó volt de a rendőrők vmit nagyon elnéztek . nagyon nagy volt kösz mindenkinek élmény volt
Valóban nem volt egyszerű... Többször voltam már én is fent, de ilyet még nem láttam. Már a Sánc utcánál sem volt biztosítás (rendőri). Végig autók között araszoltunk, rendőri biztosítás nélkül. minden nagy kereszteződésen át a piroson. Én is remélem, hogy mindenki épségben hazaért. Szeretném megköszönni az önkéntesek munkáját, mert nem volt könnyű dolguk keszteződésekben. Ezt leszámítva jó időben, jó sokan.
Mondjuk inkább araszolgatásnak a dugóba a kocsik között
100-al tépett végig a tömeg, vagy mi? Lehet azért nem láttam senkit...
Na milyen volt? Én lekéstem az indulást. Ott köröztem, végigmentem a szokásos útvonalon, de sehol senki.
Erzsébet híd-Lánchíd-Margit híd-Váci út,és a többiek mentek az Árpád híd felé,de én itt már elmentem inkább a Dózsára,mert nagyon gáz volt...Remélem mindenki épségben megúszta,mert nem volt egyszerű...!
Erre nem tudja senki a választ? Mi egy páran ki is szálltunk :( Sokkal kulturáltabb lett volna felvezetéssel! Így megint csak az autós-motoros ellentétet szítottuk, pedig ez nem erről szólna!
És merre jártatok?
Most miért nem volt rendőri felvezetés?!?!?!
Hali
Tali 4-kor indulás 5-kor. uticél passz.
Sziasztok!
Most 4.-én mikor lesz a találkozó, és mi lessz az uticél?
Én is tudok végre menni
tudom. Rendszám nélkülire írtam, nem a ccm-re....
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy merre megyünk április 4-én a Citadelláról?
Jól tudom, hogy most már 17 órakkor indulunk?
Üdv.:Lali
kösz
Szerintem jövő szombaton, 4.-én.
Következő citadella mikor lesz srácok?
ezt jó, hogy elmondtad neki.......
mi is, nem volt gond a 2 személlyel, nagyon állat volt, következőre is ki megyek:) the bear: amúgy 125ös a motorom csak 50es papírral, azért irtam idézőjelbe az 50est.
megjöttünk....
mi nemsokára indulunk....
50-essel amúgy sem kéne erőltetni......oda is kell érned valahogy.
Nem sok a tapasztalatom, amikor voltam akkor elég sok volt a rendőr, lehet, hogy nem kéne erőltetni a 2 személyt.