Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm...
és szerinted ha egy külföldről behozott 400-as gépbe (csak példaként) beleütöm, hogy cm, akkor mivan? :)
Ma már szinte kivétel nélkül benne van az összes 50-es motorban, robogókban is. Kivétel 1-2 kinai szemét, de azoknak talán még CE engedélyük sincs, tehát nem is közlekedhetnének műúton. Szürkeimport.......
A mai fiataloknak biztosan fel sem tűnik, hogy annakidején a "B"-s Szimókon volt utaslábtartó is. Talán az endúrón is, azt nem tudom. Viszont az "N"-es gyárilag egyszemélyes, ezért van benne gyárilag a CM 50.
Azért 125-ös mociba senki ne üsse bele! Az tuti lebukás!
A biztositó meg mindenre köt biztositást, szerintem a talicskára is, csak fizessen a polgár.....
Szerintem mindenki úgy csinálta.
Hi all!
A cm50 beütés nézése kb:15-20 éve volt nállam simsonos időszakban.A fakabátok állandóan nézték,de én is megoldottam házilag
Korodnál fogva nem csoda. Nekem S51B-s szimó volt annó, de abban benne volt. Én ütöttem bele, a saját kezemmel...
miután leszedtem róla a rendszámot.
Figyi, ha a papírok okésak, és benne van a cm 50 (ezek szerint), akkor hiába. Legfejjebb jól megnézegetik. Bár nem is tudom. Jó, mondjuk ha látják a blokkját... Azért egy vizes 50-es blokk elég kicsi.
Fasza, pedig fel akartam menni júliban. De tuti belekötöttek volna a kék helyzetjelzőbe, vagy abba, hogy nincs nálam eü. csomag, meg izzókészlet. Nemigaz...Múltkor még biztosítás is alig volt, mostmeg. Na mindegy. Kár érte.
50es a TZR, de elég nagy testű
Száz szónak is egy a vége! NE MENJETEK LEGKÖZELEBB! Mi most is csak kívülről néztük a menetet Szembe egykeróztunk 2 supermotóval az Erszébet hídon ha látott valaki
Váó, kösz az infót.
Én nem voltam ennyire tudatos vásárló, csak vettem egy motort, rendeztem neki biztosítást, és ennyi. Még nem hallottam erről a cm 50ről, a biztosítónál se mondták. No nembaj. Ősszel már le tudom tenni a korlátlant, és talán veszek valami rendes gépet.
Köszi az infót!
Úgy látom, nagyon nem vagy tisztában azzal, mi a segédmotorkerékpár. Ha egy robogó 50 köbcentis, attól az még nem kismotor! Akkor kismotor, ha benne van a CM 50. Ez a legtöbb mai ötven köbösben természetesen bele van ütve,ill. gyárilag jelölve van. Pl. a Simson S 51/N-ben is benne van. De ha pl. Simson S 51/B-t veszel, (ezen már vannak indexek, duda stb.) Ezt le tudod vizsgáztatni nagymotornak is. Ha viszont kismotorként akarod használni, akkor hátsó lábtartót leszedni, KPM-hez elvinni és ott beleütik a CM 50-et. Na innen kezdve kismotor!
Szeirntem ne menj fel, én voltam yamaha rd-vel, tettem a hülyét, de mondták, hogy nana, és hogy addig forduljak vissza, amíg nem kukacoskodnak. Szóval rendesek voltak, mert elengedtek, de fel nem engedtek.
Valami ilyesmit is mondtak, hogy a mopedeknél az alvázszámban szerepelnie kell bizonyos "CM" bejegyzésnek. Ezt még sosem hallottam (simómba se volt anno), tud erről valaki valamit?
Mondjuk azt is mondta, hogy ebből a tipusból nincs is ötvenes, és asszem van. Vagy csak 80-as?... na mindegy.
Szóval 50/125-össel ne menjetek fel. PLáne, ha legközelebb ott lesznek a bemérős kollegák is.
Én most lettem volna először, de ez elúszott. Majd veszek valami normális motort... Lehet, rendes nagymotorral kellett volna, a jogsit úgyse nézték (egyenlőre csak b-s van...)
Már félek, ha milesz a TZRel ha felmegyek a sok "hozzáértő" kolléga biztos elhiszi majd, hogy 50es :CCCC
Ja király volt..:( Főleg a rendőrök akik nem engedték fel a motorosok felét mert nem stimmelt vmi.. Hallottunk egy tippet is! Akinek nem stimmel vmi (pl rendszám felhajtva, gumi kopott, stb..) NE MENJEN a következőre, mert lesz ott vmi buzi brigád aki azonnal bevonja a forgalmit!
Ez nem vicc!
A rendőr fejeseknek nincs pénze a dolgon, úgyhogy szopatják majd a népet( A MOTOROS RENDŐRÖK JÓ FEJEK VOLTAK MOST IS, MAX TISZTELET NEKIK!). Sajnos ezt is sikerült elb...ni magyar módra! Több év után most voltunk útoljára az tuti! Gusztustalan amit művelnek!
Hogy kapnák be! Ez kb. olyan, mint mikor az etetőnél lövik le vadat. Nem túl fair.
Igen volt!Nézték a gumákat és a rendszámtáblákat is !
*igazoltatás
Tényleg volt igazoltás a Citán? Ismerősöm mondta, hogy a gumikat nézegették.
Jó volt a mai Citadella!
Mind a kettő progival!
noozsid
talákozunk már valamikor!


Jaés kösz az infót
kösz addig is rock and roll
junius 6. 16 órától gyűlekező 17 óra indulás én is megyek !
jó kérdés, de megyek az tuti meg ugyse voltam
Hello
Mikor lesz a következő találkozó Junius hanyadikán?
És mi lesz az utvonal?
Jönne valaki velem?
kösz , ki nézek