Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kép nincs de legközelebb azt is csinálok video a sportmotoron széles utat mindenkinek !
Mostani Citáról képek?
üdv mindenki!
aug 23 robogos-motoros túra reggel 9kor tali soroksári tesco parkolojában és citadella tinnye(üvegtigris) esetleg esztergom-párkány.inkább robogosok lesznek ,de motorosokat is várunk.nem hivatalos, magánszemély szervezi.ha valakit érdekel irjon:stef@vipmail.hu széles utat!
www.motorblokk.hu -n biztos van vmi,nemrég még csak annyit láttam h vöröskeresztes citadella lesz,dee útvonal stb még nem volt fennt.
Az augusztus 2.-ai Citadelláról tud valaki infót?Mikor indulnak,merre lesz az útvonal?
fent van a video a gurulásról ! remélem jó lett !
Rendicsek!

Volt kint egy fekete B-King is. Arról nincs kép?
akkor nekem sajnos nincs,de következő citán kiszúrlak és poparazzi leszekk :))
Ez nem én vagyok, de én viszont keresem a srácot, mert a hegyalja úton ért mellém, aztán meltettem/mögöttem volt jó sokáig, viszont beszélni nem tudtam vele. Sajnos. Pedig máskor is láttam már a motort, de nem tudtam beszélni a tulajjal.

Az enyémnek fekete a plexije, fekete a felni és króm a széle, illetve polírozott a kipufogó. Piros kabát, kék HJC sisak fekete plekóval. Esetleg kép? :)
itt a kééép rólatok
holnap teszek fel videot a gurulásrol !
bocsi,én voltam,csak apuka gépéről írtam
ha egy kék felnis RS-el voltál,akkor azt hiszem van rólatok egy nagyon jó képem,csak a képeid alapján gondolom hogy ti lehettetek azon,holnap felteszem
volt valami csajszi is a gammával.
Létezik! Arra lakunk, kicsit tovább Csömör felé.
sztem láttalak titeket az örsnél hazafelé.. létezik?
Rakok fel pár képet is. Az indulásról készült képet gyorsban csináltam szóval nem lett a legjobb, másik meg Érden készült a cukrászda elött, sajnos Tüzéremet pont takarja az oszlop, de annyi baj legyen.
Én most voltam elöször Citadellán és még így is nagyon tetszett, hogy kicsit rommá áztunk. Mikor kiértünk Pestről akkor kezdett el komolyabban esni és kicsit baljósak voltak a földig érő felhők, amik Érden nagyon csúnyán el is kaptak, de nem szegte kedvem. Érden beültünk egy fagyizóba (mindig elfelejtem a nevét a 7-es úton van asszem a 2. körfogalom után) amit rajtunk kívül még megtalált pár mocis. Itt megvártuk az esőt meg míg felszárítják az utat, aztán gurultunk visszafelé. Jó volt, élveztem! Megyünk máskor is! :D
Széles utat, gumifákat!
Bingó!
1-es és 2-es képen is rajt'vagyok.
Ha ezt nem egy pesti mondaná, azt mondanám, hogy igaza van.
Majd ha januárban Pécsre vagy Nyíregyre mentél motorostalira Budapestről, akkor szólj.
A citán összegyűlő motorosok nagyob része vidéki, akik nem hiszem, hogy sötét téli éjszakán szeretnének hazamotorozni akár többszáz km-t lezúdulás után fagypont alatt. A szomszéd utcából könnyű odagurulni télen is, majd 5 perc alatt hazaérni utána.
Jee! A második képen megtaláltam magam, meg az unokaöcsémet.
Ja, jól megáztunk. De ami jobban bosszant, hogy elhagytam/ellopták a napszemcsimet az érdi Jet kúton, ahova az eső elől beálltunk.
Nem talált valaki ott egy fekete Polaroid napszeműt? A bal szára ragasztva volt.
nagyREDFAZER is mindjárt hazajön?
Gyerünk hazafelé, csörög és villog a pizsid!
kösziköszikösziii