Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Nem tudom jó helyre írok e de próba cseresznye :D nem rég láttam egy olyan videót, amiben ( ha jól emlékszem 2 supermoto-s srác van és) a kipufogóból menetközben, parázs szerű cucc jön kifele, egyenesben és kanyarban is :D nem egy hosszú videó, de aki esetleg tudná melyikre gondolok kisegíthetne :))
Ha valakit érdekelne a RedBull Baumgartner elmaradt ugrása a Digisport-ról:
http://freemail.hu/oriaslevel/...
150MB
Üdv! Valaki meg tudná nekem mondani,hogy ennek a KTM motornak mi a pontos típusa? Mert sehogysem tudok rájönni... Előre is köszi!
a kiutat én se látom,mert akkor arra mennék,per pillanat az a legjobb megoldás hogy nem hagyom magam és bízakodom.igaz a mondás miszerint ki kardot ránt kard által vész el,viszont harc nélkül hagyni az egészet,na erre én nem vagyok képes
ebben teljesen igazad van,csak ugye a projekt része az is,hogy mindent letörjenek és megsemmisítsenek,ami nemzeti öntudat vagy nemzeti jelkép. amikor az Árpádsávos zászlóra azt mondják,hogy önkényuralmi jelkép,a kokárdáért,Magyar zászlóért megvernek embereket,akkor mit akarunk. sajnos néhány hazafi,aki még ki mer menni az utcára kockáztatva,hogy kilövik a szemét és dacolva az izraeli vízágyúkkal...hát ez elég szálmalom harc.és sajnos nem is nagyon látok kiutat az egyenlőtlen küzdelemből...
pontosan így van ahogy mondod.2-3 éve rendszeresen beszélgetek volt barátnőm Apjával erről a témáról,eleinte ráhagytam mert egy megkeseredett a" nyugat"ról visszatérő átvert szerencsétlen,mindenféle Ősmagyar hozzállásával,ráébresztett arra,hogy" jé,az öreg mégsem mond tottál hülyeséget" azóta rendszeresen tájékozódom neten,rádióban tv,újság,persze,magamnak megszűrve,mert elég sok helyen meg van vezetve a média,is.tényleg komolyan hiszem amit üzenőfalon Dipshit naivnak itélt,ami valóban az ez tény.nem a világot akarom én megváltani,az hogy az Usát megvezetik leszarom,200éves bevándorló múltjukkal a szememben ők senkik,ellenben azokkal akik1000 évvel ezelőtt megalapították azt a helyet amit a mai napig hazánknak hívunk,nekem csak erre a helyre van szükségem,szükségünk.
az a helyzet Bandi,hogy minderről már rég lekéstünk...itt egy szisztematikus,előre kidolgozott terv folyik,aminek megállításához nem hogy egy hadsereg,de már semmi sem elég...úgy is mond6nám,be van baszva.sajnos itt nagyon erős és sötét erők diktálnak.és amikor ezek az USA-t is irányítják,azt hiszem nekünk,akik légyszarok vagyunk a földgömbön nem sok beleszólásunk van.na de nem is érdemes erről beszélni.aki tudja mi a helyzet,az úgyis átlátja a dolgokat,aki meg nem,az demagóg,úgyse lehet ráébreszteni.legjobb sodródni az eseményekkel és majd lesz valahogy...ahogy a vak is mondta:"majd meglátjuk"
Köszönöm szépen a válaszod.
Sziasztok!

Ismét segitséget szeretnék kérni.
Még mindig a lentebb olvasható robogóról lenne szó. Nos, még nem vettem de sanszos hogy lehet hogy van értelme.
Megnézte egy autószerelő barátom. A motor indul, de kezd haldokolni az inditómotor. A "variátorház" vagy variátordekli, meg van repedve, pont a berugókar előtt. Olyan kellene nekem de teljesen tudatlan vagyok a témába. Elég ritka márka, nem igazán találtam helyet ahol lenne. Ti hátha tudnátok segiteni hogy honnan tudom beszerezni. Ja, és még a szíjjat is ki kell cserélni. Nem tudom milyen kell rá...

Futong FT50-QT4 egészen pontosan. :)

Előre is köszi :)
Szóval elég volt az alapóra, bár sokat számított, hogy az utolsó 5-6 órán + a vizsgán már a saját motorommal mentem, mert a tanulómotorral csak szenvedtem. :(
Szia!

Mondjuk úgy hogy a tanfolyam első napján ültem először mozgó motoron utasként. Szóval "szűz" voltam.
Hozzá kell tenni, hogy a miénk kisváros, a forgalom kisebb, viszont az órák díja dupla volt mondjuk a pesti árakhoz képest.
Szia.
Köszi az infót. És te előtte motoroztál és úgy volt elég az alapóra vagy te is "szűz" voltál?
Szia!

Én tavaly csináltam az nagy A-t, kb 130 körül állt meg a vége, és nem kellett több órát venni az alapnál.
Köszi.
rákérdeztem a fórumban...
Monnyuk láma vagyok ,nem nem találom.
a-a... vaterán van monsterre vázra szerelhető kopoltyú, ami a levegőt a hengerekre tereli, így segíti a hűtést... az a csávó asszem... keressé'rája!
Nem lenne rossz............bár le nem szeretnék szerelni dekliket ha lehet.
De ez nem vtn meg matrica?
van egy ducatis csávesz, karbonozik, utánanézzek?
A vázvédő és a deklivédők viszont kb 300 ejuró plusz posta.
akkójóvanakkó
Ez kicsit old school cucc.Van a kübli ami hátul van ebbe megy bele a lámpatest és egy keret ami az egészet összefogja.Mint a hordó abroncs.
És lehet venni külön.15 rugó.
Nem kell az egész cucc.
És csak a keret horpadt.
Meg berepedt az indexbúra.
Árak:

beballagsz egy motoros iskolába és megkéred, hogy kockás papírra számolják ki neked tételesen. Pontosabbat nem tudok mondani.

Az iskola csak annyit mond, hogy zárt ruházat, magas szárú cipő, kesztyű, bukó. Ezeket érdemes beszerezni, és nem a legolcsóbbat. Bőr ruhát még nem vennék a helyedben, inkább méretben jó cordurát. Ha nem volt rajtad ilyen öltözet, akkor ballagj el egy boltba próbálni, megtaperálni a cuccokat, hogy aztán később, amikor neten válogatsz legyen fogalmad róla mit és hogy.
tipp a lámpakeretre: nem tudom mekkora karika kell rá, de pl. a monster gyárija 200 Euro körül van, bontott alig.

Ellenben egy régebbi Bandié jó rá kis hekkeléssel.