Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://video.racing.hu/VideoIt...

nemsokan írnak ehez a témához.
ennyire nincs érdeklődő?
Valaki tudna mondani egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a dakar részeket? Meg az RTl most nem is közvetiti...
11kor eurosporton.
nemsoká itt a DAKAR, ami végülis Argentínába vagy hol zajlik le.
Köszi!
Óriási emberi teljesítmény abszolválni egy DAKART.... meghajlok az emberi nagyságuk és emberfeletti kitartásuk előtt...
Gratulálok a videóhoz jó lett nagyon. Gyönyörű a zenéje is.
Marc Coma megnyerte a 2009-es Dakar-t a motorosok mezőnyében! Ezen fantasztikus pillanat emlékére készítettem egy vidit. Igazi stílustanulmány mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v...
Az RTL-en már fel sem sorolják a célbaérkezettek között a Szalayt...
Hááát ez is egy tanúbizonyság a csatona "szegénységéről"..

Mit tudunk a Bamakósokról?
láttam annó a fejreállós , csodálatos kaszkadőr piruettjét ahogy egynes úton fejre állt a kocsival, én akkor elkönyveltem magamban, hogy ez egy kurva nagy balfasz és az egyre idegesítőbb, kifogásokkal teli nyilatkozatai csak ezt erősítik bennem, és nem irigységből mondom, mielőtt valaki letámadna. Az meg már egynesen hagyomány nála, hogy minden évben megtöri a kocsiját...idén se hagyta ki a végére azért csak lezúzta az elejét....
jaja, sokakban az ügy kapcsán előtörnek a hungarista érzületek és irigységet, magyar magyarnak keresztbetesz dolgokat hoznak ki belőle, pedig ez a versenyről szól, itt nincsnek nációk, nemzeti hovatartozás, itt egyéni, egymás ellen kűzdő ellenfelek vannak.
Esetleg csapatérdekek, mint a VW-nél mikor bevárták egymást és konvojban folytatták a versenyt.
Amugy sem csak szalay találta ki egymaga az egészet, rajta kívül még több tucat versenyző egybehangzó ötlete volt ez. Ezt a cirkuszt tuti csak nálunk játsszák el, hogy magyar elenességet csinálnak az ügyből, nem hiszem, hogy pl franciaországban ilyen lejáratókampányt folytatnának azok ellen akik egyetértettek evvel, már pedig kurva sok francia van a mezőnyben, így nem kevés érintett lehetett sem az aláyrók, sem az emiatt hátrányt szenvedők között. Csak ott értelmes emberek vannak akik felfogják, hogy ez egy verseny és nem csinálnak belőle ilyen nyakatekert, szarkavarással teli botrányt, mint nálunk.
Humoros megközelítésban egy másik oldalról:

Dakar(ex Párizs-Dakar)kvíz:

Melyik állítás igaz?

A)Szalay egy mocsok rohadék*.
B)Palik egy csicska aki nem tud vezetni.**
C)Mi vagyunk stupid-ok mert elbeszélünk egymás mellett.


*és még azok is akik aláírták a kérvényt.
**és még azok is akik rajtuk kívül elakadtak.

Szerintem:
Mindenki úgy boldogul , ahogy tud.
Tudtommal Szalay Balázs és Palik László nem egy csapatban versenyeznek és autóverseny volt nem jótékonysági verseny, hogy jaj Lacikám figyelj engem nem érdekel a saját helyezésem, a tiéd legyen minél jobb én meg lesz*rom az egészet. Ezt senki nem csinálta volna, (maximum egy nagyobb csapatnál ,ha dobogóról van szó !) nem arra ment ki az egész, h Palikkal toljanak ki.

Tudom, sokan nem szeretik a Szalay-t, de ez is az ő oldaláról van:

Sivatagi történet

Alfie Cox, az egyik Buggy pilótája elmesélte, hogy mentettek ki egy motorost a sivatagból.

Már késő délután volt, amikor megláttak egy motorost, miközben a sivatagban autóztak. A motoros egy bokor alatt ülve gubbasztott és egy üres flakont mutogatva vizet kért. Alfie-ék megálltak, hogy adjanak neki vizet, amikor észrevették, hogy az remeg és vacog. Így megfogták és ráfektették a jó meleg motorháztetőre, hogy ott átmelegedjen, de még tíz perc múlva is változatlanul rázta a hideg. Ezek után nem merték otthagyni, beültették hát az autóba. Úgy tettek meg mintegy 20 km-t, hogy a navigátor a küszöbön állt menet közben, míg elérték a legközelebbi CP ellenőrző pontot.

Na erről (is) szól a Dakar!
Amikor Palik fejre állt belsőkamerás felvételt láttátok?Szerintem vagy aludt,vagy nem tud vezetni.Tavaly az év autoversenyzője lett.Mindegy,szereti na...Ez sajnos ilyen verseny,hogyha lassan jársz tovább érsz.Nem akarom megsérteni,de ő ehhez ért.(Szerintem.)
Hát ez a Dakar, lassan kezdi elveszteni a lényegét! Csak pár régi felvételt kellene megnézni, miről is kellene szólnia ennek az egésznek. Pár év és csak aszfalton mennek? Szalayék reklamációja jogos volt, szerintem!
én attijahnak szirkoltam mig benn volt, de sainzot sajnáltam amikor fejreállt abban a kurva nagy folyómederben a szervezők nemtörődömsége, figyelmetlensége miatt.

jah az rtl klubb nagy szarkavaró, mert hát a palik az ő emberük és az ő nézetük: DAKAR RALLY= PALIK RALLY .....a héder balfasz olyan idegesítően fagatta szalayt az eset után, mint valami b kategóriás krimiben a nyomozó a sorozatgyilkost....szalay helyében elküldtem volna a picsába azt a majmot.
Na ilyen gondolkodással kéne bírni minden magyarnak, és akkor nem itt tartana az ország! Bár azért abba nem vagyok biztos, hogy Attiyah megnyerte volna, mint ahogy Sainz rajongói mivoltom miatt sem mertem elhinni, hogy nyer amíg nem érte el a kockás zászlót. Sajnos neki sem sokerült, de majd legközelebb! ÉN IS EZT PRÓBÁLOM ELMAGYARÁZNI? HOGY ITT NEM MAGYAR-MAGAR VISZÁLYRÓL VAN SZÓ, DE AZ RTL KLUB KAVARÁSÁBÓL CSAK EZT ÉRTI MEG A TÖBBSÉG...
nem tudom miért van sok ember felháborodva szalayék tettén, az ő szemszögükből nézve teljesen igazuk van, az egy dolog , hogy evvel a többi magyar versenyzővel is kibasztak. Nem azt kell nézni, hogy de szemét a szalay, biztos irigységből, meg faszomtudja miért tette amiket beszélnek, ő is egy külön versenyző, meg a többiek is , attól még , hogy magyarok ők is, ott a dakaron ellenfelek, esetleg lehetne reklamálni ha csapattársak lettek volna. Azonkívül az elején mikor Al Atijah kihagyott 9 ellenőző pontot, ő sem úszta meg egy 1 órás kis ejnye-bejnyével, pedig ő nem a futottak még kategóriában volt, hanem az első helyen , és a képességeit elnézve elég valószínű, hogy első lett volna, ha nem jön közbe semmi vártlan hiba.
Elsődlegesen az OB-n, és a CER-en szeretnék. Mivel elég korai a Dakar nevezési határideje, biztos nem tudok nevezni addig...De csodák lehetnek persze. Az európi stílushoz közelebb áll a mostani Dakar, persze a homok, ott is homok...
Te nagy Dakar-rajongó lehetsz, ha még a linked is egy nagy homoktengert ábrázol... Szóval, itt a lényeg:

Mintegy 30 versenyzővel együtt közösen adtunk be egy észrevételt (angolul notice-nak hívtuk), melybe azt írtuk, hogy nem tartjuk fairnek a versenybíróság döntését. Aznap (13. szakasz) nekünk technikai problémánk volt és későn (19 óra után) értünk a táborba. Emiatt ezt az észrevételt 19:40-kor adtuk le a versenybíróságon. Este 20 órakor a versenybírók kifüggesztettek egy döntést, mely alapján minden versenyző, aki nem ért célba a 12. szakaszon, 12 óra büntetés kap. Ezt a dokumentumot utólag Bunkoczi Laci leszedte a tábláról, melyet amint tudunk, közzéteszünk az interneten.

Az RTL Klub egy, a csapatunk ellen irányuló hadjáratba kezdett, miszerint a Palik Laci minket okol azért, mert büntetést kapott. Soha nem adtunk be a Palik Laci ellen semmilyen kérelmet, észrevételt, vagy fellebbezést. Sőt, egyáltalán semmilyen fellebbezést nem adtunk be. A mi általunk tett észrevételben mindössze megkérdeztük a versenybírókat, hogy fair-e a döntésük. A mi – harminc versenyzőtársunkkal közös – észrevételünk mellett egyébként még három másik észrevétel is érkezett a versenybírókhoz tőlünk függetlenül.

Olyan még soha nem történt a versenybíróságnál, hogy miután valaki leadott egy észrevételt, 20 perc múlva írásban kint van a döntésük a faliújságon. Ebben az esetben a döntésüket jóval előbb meghozták, mint a mi észrevételünk beadására sor került volna. Egyébként a versenybírók este 7 és 8 között általában vacsoráztak, és döntést csak úgy hoztak, hogy mindenki ott tartózkodott. Mint utólag megtudtuk, minden nap 18 órakor és 22 órakor volt bizottsági ülésük.

Tóth Anita, a Nemzeti Sport újságírója, riportot készített az egyik portugál zsűritaggal, aki minden döntésüknél jelen volt. Ő elmondta, hogy a mi észrevételünknek semmi köze nem volt az ő döntéshozatalukhoz.
Az RTL Klub teljesen hamis alapokon vádolja csapatunkat, akik szerint Palik László miattunk kapott büntetést. Palik László kizárólag maga miatt kapta a büntetést, mivel nem tudta teljesíteni a verseny teljes távját.”

ÉN AKÁRHOGYAN OLVASOM, CSAK AZT LÁTOM, HOGY ÉSZRVÉTELT ADTAK BE...HOL ITT A REKLAMÁCIÓ, ÓVÁS, stb. ?
Szia Adrián Ha jövőre Dél -Amerikában lesz megint, akkor is indulni akarsz?
Azért nem vagyok ott, mert sajnos nekem nem sikerült összelopnom annyi pénzt, mint a .......-nak....Már akkor tereprallyztam, amikor a most indulók még azt sem tudták, hogy a terepjáró, nem TELEPJÁRÓ... Én is csak figyelem a szakmai híradásokat, és nem az RTL Klub-os agymosást tekintem mérvadónak...
A szelektív szakaszon csak a versenyzők segíthetnek egymáson, illetve a földön bármit 'találhatsz' ami asegítségedre lehet, ha érted mire gondolok...
Ezt a baromságot honnan veszed?