Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma olyan 15 óra körűl a rendőrök üldöztek egy srácot.A srác egy gsx-rel tolta és remélem jól megszivatta a rendőröket .Fuck Cops!
Nekem nincs MSN címem, küldj mailt és küldöm a telszámot!
Szia.Sajna elhagytam a telóm és nem vagyok elérhető De itt az msn cimem szerintem megtudjuk beszélni ott is. szkraccs@hotmail.com
Általába olyan 5-6óra körül szoktam fönn lenni
Tudok valakit, aki kiváló kiegészítőket és dobokat készít és összehangolja a motoroddal.
Mailben küldd el a telefonszámodat, és megbeszéljük.

shamway@freemail.hu
ááá ez nem igaz, én is olyankor tudok beteg lenni mikor jó idő van...
Na most arra nem került sor. Vertük végig a Királyhágóig, ment ott minden az uton ,mint az őskorban, meg anélkül is nagyon nagy forgalom van ,mindennel szabálytalankodnak ,igy nem feltünő senkinek amit én szabálytalankodok ! Egyébként nagyon zsír vót !Ajánlom Erdélyt minden motorosnak, próbáljátok ki!
Mondjuk az sem egy életbiztosítás .Egy haveromat elvitte egy részeg székely lovaskocsival...Hááááát nem tetszett a gyereknek,sőt örűlt inkább,hogy leszállt
Ez igy van, de a főutról letérve egy kissé távolabb már rendesen offródra vált! Az őszön voltam a torockói várnál, hát a végefelé már inkább sirva leszálltam volna és inkább lett volna kedvem felülni a cigók közé 1 lovaskordélyra !
Nekem elég jónak tűnt,legalábbis amin mi mentünk azok jók voltak.Tele szerpentinekkel stb és az aszfalt minősége is jó volt legalábbis a kelet magyarországi utakhoz képest.
Azért az túlzás, hogy "jó utak vannak". Van egy. Az 1-es főút Nagyváradtól Bukarestig.
Persze endurósoknak opcionális. : )
Elég hideg van a királyhágó és környékén.Legalábbis múlthétvégén jártam arra és akkor olyan -10 fok körűl volt.Igazán szép helyek és jó utak vannak arra,nyáron motoros paradicsom lehet.
arra még sztem is hideg van, bár ahogy igéri az időjós 18-19°c már kifejezetten jó
még konkrét dolgot nem tudok h merre megyünk majd beszélünk még addig ugyis
Hát a Királyhágóra akartam volna menni, jönne még egy srác egy Zx6-tal, meg a Harpi is ,bár Ő aszongya ,h hideg lesz arrafelé , deha fázunk majd esetleg visszafordulunk! Vagy mondj vmit én nyitott vok mindenre!
Vmerre uton leszek tuti sztem egész nap
Ti merre lesztek sacc
azon gondolkodok jöv hétre má moccal kéne visszamenni
Jolvan ,merre vagy vasárnap? Ha gurulunk bekapcsolódsz valahol?
na akkor mostmár megprobálhatsz utánnam jönni
Na megvolt ma az 1000es szerviz ,mostmár tolhatjuk, mehetek 2kilóval is!
de azt nem tanították h nem szabad a kocsik közt szlalomozni
szíp hangja vót
Jah! Engem ma meszeltvóna egy csapat zödmellényeskucsmáscsicska a Hatvan utcán a Vpop-székháznál, de vagy 30mre gyorsba megfordultam visszaintettem, huztam egy kövéret oszt heló! Igy nyalják be a ha motorosokkal b@szakodnak!
most a "gumifejüék" itt dekkolnak előttünk az istván úton a tesco előtt
Oksa,köszi szépen az infókat.Jövőhéten úgyis megyek Debibe a Kawaboltba alkatrészekér(márha addig megjön ) és akkor benézek abba az üzletbe.
nem állunk meg és kész igaz Zoli
Jaja,a 4-esen ahol szoktam járni Bocskaikert és Debrecen között is elég sűrűn szoktak kinnt lenni gumifejűék...Volt olyan,hogy a sámsoni úton 3-szor mértek(még jó,hogy lánypajtással voltam,vele meg nem rohan úgy az ember ).Megoldást csak az jelenthet ha először végigmegyünk a csapatás útvonalán erősen pianoban .Talán így elkerűlhető a baj...Lángoló traffipaxokat látok....
Igen , talátak egy tuti helyet a szarrágók! Ha a 4-es felöl vered neki az m35 melletti Debrecen-elkerülőn, ahogy felérsz a 33-mas kivezetőn átivelő felüljáróra( én olyan 150nel szoktam 90-estáblánál) szemben ugy 150-200 méterre le is kapnak ,mivel láni nem lát de már messziről hallja ha jössz és készül rád ! Szinte kivédhetetlen és egyből meg is tud fogni mivel a kijárat melletti forgalomtól elzárt területen állnak 1 kisbusszal+ erősitésül a pálya irányába ott áll az octavia ! B@sszák meg!
ugy legyen a hétvégén nagy gurulások várhatók monnya a jóidőt