Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem sajnálod a gépet
Gondolkodom egy terep szetten....Adorján tud is egy faszát.
Azt gondolom mondhatom, hogy vége a szezonnak...
legalábbis az utcai motorosok számára..
Faszom ebbe a szar időbe...
Az egy másik mondás
Nem pontosan így van az a mondás Karesz
Két fajta motoros létezik...aki már elesett,meg aki el fog esni!
Ment a mail
Ha te tudod kiről beszélek dobj már egy mailt
A Simson nem sportmotor!
Kanyarodni is tud?
Azóta is boldogan él, egykeréken
Én ismerek olyat, aki már hallotta valakitől, hogy volt már olyan ember az ismerősi körében, akinek volt egy cimborája, akinek egy haverja már látott olyat, hogy valaki a nulláról egy sportmotorra ült.. én nemtom, biztos valami ritka példány lehet, mert azt tartja a mondás, hogy aki egyből sportmotort vesz, az tuti elesik, rosszabb esetben meghal... de.. és azóta is életben van..
Te csak egy ratyi vagy!
Látom...
Na ok nem 125-ös re gondoltam. Azzal tökéletesen el lehet az alapokat sajátítani. De inkább aki crossozott pár évet ,az vesz ilyen gépeket(450-610 stb ). Bár ismerek olyat is ,aki sportmotorrol váltott át,mert meghalt kétszer majdnem az utak miatt. Én ezer éve egy Yamaha 80 DT-vel kezdtem,aztán 125 aprilia,450 KTM,Suzuki DRZ-E...
De ha valaki tapasztalat és rutin nélkül vesz egy nagyvérű sm-et,az kamikaze
Én még nem veszek SM - met mert rutintalan vagyok.
Nem tudom, nem néztem meg a videót.
Azzal azért vitáznék, hogy aki SM-et vesz van rutinja.
Persze...sokan megvesznek egy motort,aztán izomból kerekeznek,nem technikából. Az gáz...nincs rutin és gyakorlat. Ki kell menni pályára,vagy valami kietlen útra gyakorolni. De azért aki sm-et vesz,annak van pár év a háta mögött. Ezek a srácok sem amatőrök lehet látni.
Kerekezés és kerekezés közt is van különbség!
Valaki 50-nél felveszi és úgy megy, valaki csak erőből veszi fel, akkor pedig már tempó van, valaki pedig hátul a kislánnyal felkapja 1 méterenként és leejti. Mármint az elejét, nem a csajt.
Ja persze akkor börtönben van a helye.
Megmondom őszintén hogy én is néha kerékre kapom a városban,ha nincs forgalom és másokat nem veszélyeztetek. Viszont pl csúcsban eszembe sem jut...araszolgatok a fogalommal,nézelődök..elvagyok.Nem akarok kinyírni senkit,na meg engem is várnak otthon (is)
Nem róluk beszéltem konkrétan. Csak példák voltak, amiket a saját szememmel láttam.
A rendőröket hagyjuk, a közlekedőket fogják, a közbiztonság meg nulla. Ez sem meglepő, egy olyan világban ahol a tolvaj több évet kap, mint a gyilkos.
Ebben egyetértünk, tiltsák el, büntessék meg. Viszont, ha olyan balesetet okoz (a vagánykodás miatt), ami halálhoz vezet és az áldozat nem saját maga, akkor igenis leültetném.
Szia!
Ok jogos amit írsz,de azt azért hozzáteszem hogy nem csúcsforgalomban történt,alig volt valaki a Böszörményin.Persze ettől még szabálytalan ez igaz,de ne már börtön meg ilyenek. Szegény srác ott ül megbilincselve a kocsiban,mint valami tömeg gyilkos. Tíltsanak el 3 hónapra,vagy valami hasonló,de ne úgy kezeljenek már mint egy szarházi bűnözőt .
200 kilóval meg nem lehet menni sm-el ...
Bár elég 60-80 is hogy kemény balesetet okozz ez is igaz...de ahhoz még kerekezni sem kell.
Az a baj hogy az csak 10%...a többi mocskos ork
Akkor hiszti, tök mindegy! Nem azt írtam, hogy titeket elkaszálnak, ha nem ti másokat.
Ti sem névvel csináljátok azt amit, a rendszámot is takarjátok stb. Nem védem az újságírót, mert túlozz, de ilyen szempontból 1:1.
Hol? Velem az autósok 99% rendes. Igaz normálisan is közlekedek, ha bent vagyok a városban.