Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! :) Nem tud valaki kiadó garázst? Valahol az egyetem közelében kellene, mindegy, milyen kicsi, csak a motor férjen be. :D Köszi! ^^
Sziasztok! Sportdobot keresek Gsx-r 600 K5-re. Ha esetleg valakinek van eladó, kérem küldjön képeket és árat a mezosirichard@gmail.com e-mail címre. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
06 30 349 9339
Udv. Bar ez nem extrem szin, de elvileg barmilyen szint megcsinalnak. En most csinaltattam a felnimet.
Adorján Zoli...Mikepércsi út.
Alapból motorszerelő,de foglalkozik optikai tuningokkal is.
Valakinek van tippje,hogy itt debrecenben ki vállal szinterezést, extrém színekben is?
Lehetőleg jó árban komplett vázat meg felniket?
Eddig berettyóból kaptam egy tippet, de itt helyben lenne jó valaki, aki megbízható.
Udv. Nekem olasz gepem volt . 10 re mentem a kpm-hez, 15:00-re a kezben volt a rendszam. 1 nap alatt mindent elinteztem magamnak. De teny hogy sok kinlodassal jar. Tenyleg megeri azt a par ezrest az ugyintezes. De ha megis te akarod intezni , szolj segitek.
Én rakattam a motorba egy útfigyelő rendszert. Nézi hogy hol van az útban kátyú,ha ilyesmit lát,akkor visszarak egyesbe.
Ha láttok a városban egy VTR-rt aki egyesben megy,az én leszek...hehe
Uraim!
Tegnap jelezték nekem,hogy van lehetőség motormosatásra egy srácnál. 2500 FT-ért lemossa a vasat,a láncot megtisztítja,újrafújja,a felniket is rendbevágja,végezetül egy viaszréteg kerül a mocira. Az enyémet megcsináltattam vele,hibátlan szép munkát végez. A srác a Tóciban lakik,melegvíz van a garázsban....ha valakinek kell a száma,írjon.
GP Bike-kal, GP Pilot-tel!
Szia! Ha Te akarod intézni, akkor szerintem a vpid-vel kezdd. Be kell menni a NAV-hoz, ott lehet igényelni. Én itthon intéztem mindent Balfasznojstadton, úgyhogy tanácsot nem tudok adni, hova menj. A vpid nélkül nem tudsz regadót befizetni, ezért célszerű azzal kezdeni. Vagyonszerzésit természetesen kell fizetni, naná.
Egyébként én is Atis véleményén vagyok, stresszmentesebb egy olyan emberkével intéztetni mindent, aki ezzel foglalkozik nap mint nap. Az ilyen embereknek amúgy is soron kívül intéznek bizonyos helyeken mindent. Nekem pl. két hétre adtak időpontot az NKH-nál, de a vámosok is két napig intézték a dolgaimat. Időt rabló dolog, az biztos.
Hogyne...légpárnással
Szia!
Adok egy számot privátban,a srác mindent elintéz neked 1 nap alatt. Nem kerül többe mintha te szívnál vele napokig,nem kér érte plussz lóvét ,mert neki ezután százalékos jutaléka van. Persze szoktunk adni neki egy kis "borravalót" (3-5 ezer), mert mindent intéz helyettünk. Leviszed a motort hozzá ,mikor mész érte át van írva a nevedre,honosítva van,biztosítás megkötve,eredetiség...minden...csak ráülsz és mész.
Ez nem igaz! Itthon igenis PROFESSIONÁLIS az útminőség!
A kétnyelvű adásvételire ügyelj nagyon!!!
Sziasztok! Vettem egy német papíros motort. Van valaki itt aki már helyezett forgalomba kinti gépet? Ügymenetet netről tudom, műszaki, regadó, bizti, ocsmányiroda rendszam forgalmi torzskonyv. Tanácsokat kérnék, mire figyeljek, okmányirodát melyiket javasoljátok, vpid számot hogy kell igényeljek, ilyesmi... Vagyonszerzesi illeteket kell fizetni ha Mo on én leszek az elso tulaja?
Előre is hatalmas köszönet annak aki veszi a fáradtságot a válaszra,üdv
És tényleg...
Nem mind1 hékás! Nő van ezer...de ha a jogsi ugrik,az szívás
Az ártatlanságodat már úgysem tudják, akkor meg nem egykutya??
Nem lehet!!!!
Ha +baszom ,a jogsimat is elveszik teeee
Bazd+ Atis
Én ha vezetek és cumizik egy hölgy,szeretem a fejét simogatni....mert romantikus alkat vagyok,és érzelem nélkül nem megy!
Ezért most meg fognak büntetni???
Akkor ha tusszentek a kamera elott es a szam ele teszem a kezem , szabalysertes mert nem 2 kezzel figom a kormanyt ?? Hahahahha szanalmas