Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lett az ülés! A szivacsot is cserélted benne, vagy csak a bőrt húztad újra?
Én csak munkába járok vele. Az "itt se vagyok" motor az az előző volt, de azon három doboz volt és 117 lóerővel több. :-) Nekem így kényelmesebb, mert sokszor megyek ide-oda a városban és kényelmes bevásárolni, sisakot lekötő láncot beletenni. Viszont benzint nem kell vinnem. :-)
szerintem jó lett!:) átkéne gondolnod a tank és az idomok ujramatricázását!
megasztán lehet hogy csak én látom nagynak azt a dobozt? éna hátizsák híve vagyok!
elsősegély csomag. izzokészlet .17-19 villáskulcs..sima kis csavarhuzo. gyujtogyertya és másfél liter benzin:)
na meg a személyes iratok .mobiltelefon.és már itt se vagyok!:)
aztán ha készlessz a motorom színezése....dobok fel olyan after before képeket:)
másoktol is szívessen várok hasonló képeket
Ahogy Naon kérte képek a kárpitról, a dobozról és a "doboz piercing"-ről: http://cseb.hu/bikes/DerbiSend... Meg még pár apró módosítás... :-)
szerintem ezt a pályát nem ismered!:)
csak így tudom belinkelni...Jedlik Ányos és a Kossuth Lajos utca sarkán van a "motoros " bejárat az erdőbe,igazábol kívülröl nem is látni a pályát,pedig kb 15-20méterre van a Föút mellett
https://www.google.hu/maps/pla...!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x518b1e13a3afb712!8m2!3d47.6201888!4d19.1667818!6m1!1e1
Hmm akkor megvan a hétvégi úticél
kicsit feljebb a kanyar után balra egy tisztás.és utána az erdős rész
Erre gondolsz?
van egy Mogyoród és Szada közt is. bal oldalt ahogy elhagyod Szent Jakab falut.
Én abba a Fóti "kráterbe" szoktam menni motorkázni. Nem abba amibe filmet forgatnak, hanem ami mellette van. Az 50es Senda még kettesben is felhoz onnan, bár nem vagyok túl nehéz.

Mellesleg tudnátok még a viszonylag közeli krosszpályákat mondani (ami inkább elhagyatott, nem olyan mint a gyáli) a Fótin kívül?
Gyáli nehézségek
Gyálihoz közel lakom. Szoktam kimenni versenyekre. Ott vádliig ér a homok. Ott egy derbivel 3 métert lehetne menni kb.....
Magyarországon 110 elismert pálya van ..(46)..érdekessége a dolognak hogy közvetlen közelében van két nagy kráter amiből egy 50-es gép nem igen tudna feljönni! szemből!) gyalog sem vágnák neki!:) jelenleg az eggyik kráterben filmet forgatnak,felhúztak egy egész várost
https://sites.google.com/site/...
volt egy a Fáy présház feletti hegyoldalba is,de már megszünt!
tályvédelmi terület lett belőle.
Bàtyàm versenyző volt. Gyerek koromban jàrzam is ott..... :)
Fóton van két "krosszpálya" is, és is ott szoktam Derbizni.
ma elvoltam egy kicsit erdőbe:)
m ég jó hogy feltettem egy blokkvédöt! (majd melléklek képet) kétszer sikerült megégetni a lábam..találtam egy olyan utat (homokba) amit elöttem egy kb 40-50cm mélységig kimart valami ..ez kábé 500 méteren kersztül..nem bírtam oldalirányba kijönni belőle:) na persze hozzá kell tennem hogy mindezt SM szettel vittem véghez. eggyesben a 110 kilommal éppenhogy csak haladtam előre..nem bírtam lenyomni annyira a seggét hogy láthatoan haladjak.azért jó volt!:)
egy másik erdőbe találtam egy tök jó Crosspályát. a Fóti Tesco mellet van,elég jól hintáztatja a motort.
Nekem a legtöbb egy szusszra megtett távolság olyan 80KM volt. Ebben volt városban pár km, aztán terepen 10-20KM (ahol sokat volt 1-esben magas fordulaton pörgetve), aztán ilyen 70-es 80-as tempóval haza. Simán bírta a motor.
Most néztem meg a blokkot belülről. 8500 van benne. Semmi problémàt nem talàltam. Főtengely centirozàs volt meg ha màr szétszedtem csapàgy szimmering. Én 70es tempóan szoktam menni Bp-dabas 50km.
valaki megírhatná mennyi volt az egy szusszra megtett távolság a Derbijével!?
és mennyire volt meghajtva ezen a távolságon!
kíváncsi vagyok mennyire tartossak ezek a blokkok
majd dobjál képet róla a kárpitrol ha kész lessz!
Auchan-os töltőm van!:):P
mérnem veszel inkább egy jó cordura nadrágot!:)
Én meg azt vettem észre, hogy eső után de már száraz úton városban vizes lett a fenekemen a nadrág. Gondoltam belementem egy pocsolyába. De másnap is. Nyilván megállt valahol a víz a motoron és felfröccsent. Harmadnap is... És pont ott, ahol a varrás van az üléskárpiton. Nyilván beázott a szivacs és ahogy ráülök a varrás mentén kinyomkodom a vizet.

Vettem motorülés kárpitozásra való műbőrt. Sarolta Bellon Kft, 21. Budapest, Központi út 21-47. Nem csak hogy tudják mi kell rá és adnak belőle 70 centit is, hanem három féle bordó közül lehetett választani. Ma leszedtem a kárpitot. Hát a szivacs csurom víz. Holnap, ha lesz időm felteszem rá az újat.
Most láttam a Lidlben olcsó akkutöltőt...
az jó egy ötvenestöl!
nekem meg nincs töltésem,aksirol megy a lámpa.