Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Egy 2007-es 848-as új tulajdonosa lettem. A kérdésem hogy mennyi olajat kell beletöltsek száraz kuplung esetén? Bocsánaat ha nagyon amatőr a kérdésem de a száraz kuplungról annyit tudok hogy oda nem jut motor olaj ebből gondolom hogy akkor kevesebb kell bele mint a gyári érték?

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

Üdv.: Ádám
MR EVO lábtartók ST3-ról de méretekért érdeklődj jó lehet másra is. 39.000-ért esetleg ha valaki ilyet keresne. Eredeti áruk 140 papíros.
Nagyon köszönöm a segítséget!Beszéltem is Krisztiánnal.
Vásárolnék sportdobot ducati 848-hoz!
Ajánlatokat vàrok!:)
Krisztián hetven 2478664
próbáld a ducatiklub.hu-t hátha több sikerrel jársz
ducatiklub.hu regisztrálj, ott nagyobb eséllyel találod meg.
Ducati Stereetfighter S
Sziasztok!
Keresek egy tatabányai srácot , akinek a volt Ducatija most a Full-Gasnál van. A motor rendszáma UJT-523. Ha valaki ismeri , vagy magára ismert , kérem jelezzétek. Annyit tudok még róla , hogy most Ducati Panigale-ja van. Köszönöm.
Sziasztok!
Van pár felesleges cucc természetesen a márkához ha valakit esetleg érdekelne valamelyik.
Üdv ! Ducati bármelyik típusát keresem ( 900 as előnybe ) külföldi papirost vagy a nélkül lehet törött is csak a motort be lehessen indítani 1000- 1500 euro ig !
Nem jött semmi, lehet hegesztik az oldalt vagy mittom én. Küld akkor mailre pocseskukaccitromailponthu-ra.
En pedig valaszoltam. :)
Szia!
Küldtem egy privátot.
Sziasztok!
Sok eve mar volt egy 600-as Monsterem, hibatlanul mukodott, szerettem, de el kellett adnom. Most olyan motort keresek, amivel megoldhato a munkaba jaras, napi 2x30 km, fele m0, fele Budapest forgalmaban. Eredetileg egy Suzuki GS-t szerettem volna, hiszen szerintem az tokeletes celszerszam, de nem jott ossze az ugylet. Most viszont talaltam egy nagyon szepnek tuno, de meglehetosen oreg, 2000-es ST2-t, ami ujra felebresztette a regi szerelmet. Ora szerint 36 ezer km van benne. Szerintetek alkalmas lenne a mindennapos ingazasra? Fontos a megbizhatosag, persze az eloirt karbantartasokon nem szeretnek sporolni.
Szia!
Annak idején innen vettem , valamint gyárt még a Ducabike is, de az 100 euro postával.
http://www.harris-performance....
Sziasztok!

Akadt egy kis poblémám. Ducati 999s-hez Öhlins kormány lengéscsillapító bilincset keresek. Amerikából lehet is rendelni viszont az ára 25000+34000 a posta.
Egy ici picit ezt sokallom egy 4cm es Öhlins bilincsért. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném vagy netán csak kézzel fogható ötletekkel ha szolgálni tudnátok igazán hálás lennék. E-bay-t végig néztem minden országban, vagy nincs vagy nem postáznak Magyarországra.
Várom a hozzászólásokat!

Üdv

berci
Hali! Eladnám 2005-ös évjáratú 1000SS Senna motorom 31000km-rel. Gyári 3db kulcs, kódkártya, vezetett szervízkönyv!
Érdeklődni: 20-3324081
Hanzi321:mi biztositás kötéssel is foglalkozunk,oda csak nyugodtan X-ezd ki azt a karaktert,ameddig 17 nem lesz a szám összege
a gyári végére XXXX és már meg is vagy :)
Szia,

hány ccm? 944?

Monster S4 hűtőt nézd meg!
Szia! Mikori évjárat
Sziasztok! Tudtok tanácsot adni hol találok ST 2 Sport Touring víz hűtőt? Egy pöppet kétségbe vagyok esve..
Üdv.Kis segítség kellene.Vásároltam egy Monster-t.Szeretném üzembe helyezni.Viszem is majd vizsgára.Csak az alvázszámmal kapcsolatban lenne kérdésem.Az NKH-nál a fickó valami olyasmit mondott h ennek a motornak még rövidített alvázszáma van (13 karakter).A villanyaknál be is van ütve ez a 13 karakterű szám.Illetve alatta van még betű és szám kombináció(10 karakter).De nem volt ez probléma.Most kötném rá a biztosítást neten,de a rövidebb alvázszám miatt nem enged tovább?(17 karaktert kér).Találkozott már valaki ilyen problémával? Köszi előre is ha segít valaki!
1098 idom érdekel valakit?
Sziasztok! Akit esetleg érdekel egy rendesen karbantartott megbízható 999. http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_999-9771647