Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. segitseget kernek. van egy 900 Monster dark, ami sokat allt. most elovettuk de olyan mitha nem menne rendesen. csutka gaz es alig indul meg. tudom h sokminden de van vkinek tapasztalatbol otlete mi lehet a baj? koszi szepen
Remélem , hogy ez a szr idő megembereli végre magát , és tudok majd menni!!, de Téged is várlak, és majd itt alszol és elmegyünk a termálfürdőbe Zalaegerszegre, és másnap hazamész. De ezt meg kell beszélni.
Nekem ez így tökéletes ahogy van. Papírja viszont nincs ezért kozmetikázni kell rajta, hogy a vizsgabiztosoknak is tetsszen. Tehát az a cél hogy maradjon, de minél inkább hasonlítson az eredetire. Legalább a hossza és a színe... :)
https://www.sportmotor.hu/esem... Fater jössz ide remélem! Ha mégsem majd megyek hozzád már hagyománya van amúgy is!
De szèlesebb kell vagy mint pl. dárózsos keskeny? Simán elfèrek a gyári Magurával is a kocsik között. Pedig az mèg szèlesebb ès egyenesebb de ugye azon is lehet pucsítani!
Milyen hosszú csöveket raktál fel , hogy meg tud törni?? Vagy told fel a felesleget a csonkra, és ha úgy is hosszú akkor vágd méretre !
Simán a natúr kormány.
Köszi! És ez tisztán a kormánycső hossza, vagy a végsúlyokkal együtt értendő?
755 mint a 620-é a gyári ugye.
Sziasztok! Milyen széles a gyári M600 kormány? Nekem Rizoma MA001R van és kíváncsi lennék az eltérésre.
Na hali. Nem titkolok semmit. :-)
2 hiba is volt. Tavaly lecseréltem az összes benzincsövet de hiába a drága cső,szar a minőség. 1 évet bírt és úgy bepuhult,hogy nem szép ívesen hajlott ahogy kijön a tankból hanem meg volt törve mint mikor egy slagot össze hajtunk hogy ne follyon a víz. Nem kapott benzint. Ez volt az egyik gond. A másik pedig vagy az idő miatt vagy a benzin hiány miatt de meghalt az egyik gyertya. Kapott kettő újat.

Most már szépen muzsikál a gép és készen áll a szezonra ha nem esne a hó.

A gyertyán, meg a benzincsövön kívül még kapott előre hátra új papucsokat,új féket meg új láncszettet kicsi áttét módosítással 15-39ről 13-41re.

Már csak a friss műszaki meg az új rendszám kell. :-D
Látod titkolózik nem árulja el mi volt a hiba. Nekem indult 4hó állás után egy pöccintésre, meg már forgattam is de csak okosan.
eldugult neki a gyorsito fuvoka
szar benzin telen kivalik az adalek es begyantasodik
Pedig relatíve ha írnak, akkor jön válasz... valamilyen formában
szerintem akkusaru lazult le...
Gratula! Mond mi volt a hiba ès a megoldás mi is tanuljunk belőle.
Ne aggódjon senki. Meg csináltam. :-D
Csak lusta voltam és egyszerűbb volt meg kérdezni. De amilyen aktív a fórum még jövőre se motoroznék. :-D
Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Szezon végén letettem a mocit,most itt a jó idő elővettem de nem forog ki a gép csak dadog. Kb 6000ig semmi gond de utána igen.
Ő különösen!
Csak a szutyukis druszám!
Hülyék!
Áspis
Te Kiiiigyóóó
És tartsd meg az aprót te mocskos állat!
Boldog karácsonyt neked is!